Ati rage fury pro

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Sypho
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Ati rage fury pro

Příspěvek od Sypho »

ma napadla taka vec ze ci sa da pretaktovat moja ATi rage fury pro?
a dalsi napad ma napadol ale neviem ci by bol realny ze ono na tej mojej karte su 4 volne miesta pre pamate(asi na vykonejsi model)fungovala by tak akrta keby na nu osadim mikropajkou dalsie 4 pamate z Riva TNT (asi 2) m64???podla mna neviem ci by fungovala ale co ked?dakujem za radu
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Osobne by som to radcej neskusal....... preca len tieto karty dnes uz nemaju cenu..... ak sa ti do toho chce ist...... tak len tak pre srandu ze ako to dopadne....!?! :)
Sypho
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

grafika

Příspěvek od Sypho »

no ono to ja mam len hentu ATInu a potom uz len tu Rivu z ktorej chcem dat tie pamate ale keby som tu Atinu odpalil alebo nevedel dat naspat tak som v pi.. jak cenkovej deti zo strany 16
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

No tak poto radcej bud rad tomu ze chodi a nerob to.............
Sypho
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ATIna

Příspěvek od Sypho »

hehe,ale by to bolo dost zaujimave keby to islo:)))
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

ono ten plocak je pre viacej druhov tejto rage, cize ked mas vyssi model tak potom napr. tam kde mas volne pozicie na tie pamete tam su na vyssom a nemusia byt tam kde ich mas ty takze podla mna by to viedlo akurat k odpaleniu karty popripade aj niecoho inaksieho ale ked chces skus ale na 99% ju bud odpalis alebo ju nespustis :o
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Ati rage fury pro

Příspěvek od Jan Machalík »

Sypho píše:ma napadla taka vec ze ci sa da pretaktovat moja ATi rage fury pro?
a dalsi napad ma napadol ale neviem ci by bol realny ze ono na tej mojej karte su 4 volne miesta pre pamate(asi na vykonejsi model)fungovala by tak akrta keby na nu osadim mikropajkou dalsie 4 pamate z Riva TNT (asi 2) m64???podla mna neviem ci by fungovala ale co ked?dakujem za radu

Řeknu ti to takhle !Osobně si myslím, že tu grafiku nemá cenu taktovat.Výkon se ti nijak zvlášť nezvýší a můžeš si jí taky oddělat.Kup si nějakou lepší a pak jí taktuj.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Sypho
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

grafika

Příspěvek od Sypho »

no ono ta Atina sa vyrovna niektorym Geforcam!!!!btw:CS mi slape na 800*600 pri OpenGL na 72fps!!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ještě pro upřesnění: mluvíš o Rage Fury Pro nebo Rage Fury 128 Pro? Ta by se těm nejslabším geforckám možná vyrovnala, ale ta stará ani náhodou - ta je na úrovni TNT
ignorelist: kremrole a dezoláti
Sypho
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Atina

Příspěvek od Sypho »

typ čipovej sady: Rage128 pro(AGP4*)
typ DAC inaternal DAC(350MHz)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“