Gamepad Logitech WingMan Rumblepad II - zkušenosti

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Gamepad Logitech WingMan Rumblepad II - zkušenosti

Příspěvek od SpeedyGT »

Má někdo zkušenost s Logitech WingMan Rumblepad II? Docela o něm uvažuju, nejen podle designu a značky, ale i docela se mi dobře drží... Jak se na něm hraje? Co analogy? atd... :)

Popřípadě by mě zajímalo co kromě sportu, hopsaček a aut se dá na padech hrát/co hrajete

odkaz: czechcomputer.cz
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Chtel jsem vymenit starsi thrustmaster firestorm 2 za neco poradneho novjesiho a byla moznost ten rumblepad a chillstream. Rumblepad se drzi dobre jako jakykoliv jiny logitech a kamarad co mi chillstream prodaval si ho nemohl vynachvalit ale Chillstream je uplne nekde jinde. na vetrani s*r* pes ale ma to analogovy dve tlacitka coz je genialni na ovladani plynu/brzdy u aut. ted jsem to chvilku zkousel v TDU a absolutne super. digitalni tlacitko plynu je na nic a ovladat to druhou packu me osobne moc nejde.

Rumblepad je super ale chillstream je genialni

bral sem ho tady za suprovou cenu
http://shop.mhcomp.cz/product.php?productid=697843
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

nejlepsi gamepad, ktery byl snad vyrobeny, je logitech wingman cordless rumblepad. byl to ten prvni asi 3 roky stary... takovou ergonomii jsem u zadneho jineho gamepadu nevidel. dokonale padne do rukou a vubec je nenuti, aby ho drzely. skoda, ze se uz neprodava...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

To wallot: Osobně se mi ten chillstream moc nelíbí, ale koukám na něj jen z fotek, ale naživo sem ho nedržel.

To myom: To možná jo, vypadá hodně ergonomicky

Asi wemu toho jaxem psal. Tyhle kopie od PS2 se mi v ruce drží dobře, navíc se mi u nich líbí zpětná vazba atd...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Nedávno jsem si ho koupil, tak nějak váhavě ale postupem zjišťuju jak supr věc to je... zejména včera u Metal Gear Solid 2. Určitě by se to dalo v pohodě hrát i na klávesnici, ale s gamepadem je to lepší zážitek (když mě tam poprvý odhalil nepřítel tak jsem ho úlekem málem upustil neb mi zavibroval, což sem teda moc nečekal :) )
Dál na něm hraju GT Legends, na páčkách uplně v pohodě, zkoušel jsem i NHL, což byl trochu nezvyk oproti klávesnici (na který jsem ho hrál několik let...) ale myslim že to pujde.
Rozhodně můžu doporučit.
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Logitech Rumblepad II mám už hodně dlouho. Dostal jsem jej výměnou za druhou reklamaci Rumblepadu I, který se neustále nějakým způsobem ničil a měl mnoho vad. Tento model funguje, no, už ani nevím jak dlouho. Analogy narozdíl od předchozího modelu drží precizně a neuvolňují se. Ergonomie je individuální, mě vyhovující. Jestli se ti z nějakého důvodu nelíbí ten druhý gamepad, mohu Logitech doporučit. Hraju na něm všechno, teda kromě 3D akcí a RTS, především Fifu a auta.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Koukam že ho docela chvalite :)
Jak to vypadá s dodávaným softwarem?
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tak už ho mám doma. Zatím jsem zkoušel jenom NHL07 a je bezva :D . Hraní je uplně o něčem jinym, mnohem lepší kontrola nad hráčema. Jenom si musím zvyknout který tlačitko co děla :)
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

mám doma tento gamepad ale nijak ho nemôžem donútiť aby vibroval :-D
ked stlačím tlačítko vibration tak zavibruje al to je všetko!
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

sTano11 píše:mám doma tento gamepad ale nijak ho nemôžem donútiť aby vibroval :-D
ked stlačím tlačítko vibration tak zavibruje al to je všetko!
Předpokládám že drivery si nainstaloval že?

Ony ty vibrace taky nejsou v každý hře... zkus třeba.... Flatout 2, tam sou zaručeně silný jak.. :)
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

SpeedyGT píše: Předpokládám že drivery si nainstaloval že?
Ony ty vibrace taky nejsou v každý hře... zkus třeba.... Flatout 2, tam sou zaručeně silný jak.. :)
áno ovládače sú, skúšal som GTA3 a TDU, Flatout 2 nemám :(
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

jediny so ce me na tom gamepadu nelibi je ctvercovej tvar kulisy,takze se neda packa drzet uprostred(snad sem si ho nespletl s jinym...)
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

sTano11 píše:...
No tusim ze ani v GTA:SA vibrace nejdou takze GTA3 asi taky ne. V TDU nevim... myslim že to bude jenom podporou ze strany her, zase tak všude vibrace nefakají. Jo ještě třeba Tomb Raider Legend :)
m.Pták píše:...
Jo ale s tim musim souhlasit, proto ho vubec nepouživam :)
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

V TDU to funguje akože vibracie :-D
johnybest
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnybest »

wallot píše:Chtel jsem vymenit starsi thrustmaster firestorm 2 za neco poradneho novjesiho a byla moznost ten rumblepad a chillstream. Rumblepad se drzi dobre jako jakykoliv jiny logitech a kamarad co mi chillstream prodaval si ho nemohl vynachvalit ale Chillstream je uplne nekde jinde. na vetrani s*r* pes ale ma to analogovy dve tlacitka coz je genialni na ovladani plynu/brzdy u aut. ted jsem to chvilku zkousel v TDU a absolutne super. digitalni tlacitko plynu je na nic a ovladat to druhou packu me osobne moc nejde.

Rumblepad je super ale chillstream je genialni

bral sem ho tady za suprovou cenu
http://shop.mhcomp.cz/product.php?productid=697843
chtel bych se zeptat ktery konkretne tlacitka na nem jsou analogovy a jak konkretne to funguje teda jestli to spravne chapu tak by tlacitka meli reagovat na silu stisku
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“