Má někdo zkušenost s Logitech WingMan Rumblepad II? Docela o něm uvažuju, nejen podle designu a značky, ale i docela se mi dobře drží... Jak se na něm hraje? Co analogy? atd...
Popřípadě by mě zajímalo co kromě sportu, hopsaček a aut se dá na padech hrát/co hrajete
Chtel jsem vymenit starsi thrustmaster firestorm 2 za neco poradneho novjesiho a byla moznost ten rumblepad a chillstream. Rumblepad se drzi dobre jako jakykoliv jiny logitech a kamarad co mi chillstream prodaval si ho nemohl vynachvalit ale Chillstream je uplne nekde jinde. na vetrani s*r* pes ale ma to analogovy dve tlacitka coz je genialni na ovladani plynu/brzdy u aut. ted jsem to chvilku zkousel v TDU a absolutne super. digitalni tlacitko plynu je na nic a ovladat to druhou packu me osobne moc nejde.
nejlepsi gamepad, ktery byl snad vyrobeny, je logitech wingman cordless rumblepad. byl to ten prvni asi 3 roky stary... takovou ergonomii jsem u zadneho jineho gamepadu nevidel. dokonale padne do rukou a vubec je nenuti, aby ho drzely. skoda, ze se uz neprodava...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Nedávno jsem si ho koupil, tak nějak váhavě ale postupem zjišťuju jak supr věc to je... zejména včera u Metal Gear Solid 2. Určitě by se to dalo v pohodě hrát i na klávesnici, ale s gamepadem je to lepší zážitek (když mě tam poprvý odhalil nepřítel tak jsem ho úlekem málem upustil neb mi zavibroval, což sem teda moc nečekal )
Dál na něm hraju GT Legends, na páčkách uplně v pohodě, zkoušel jsem i NHL, což byl trochu nezvyk oproti klávesnici (na který jsem ho hrál několik let...) ale myslim že to pujde.
Rozhodně můžu doporučit.
Logitech Rumblepad II mám už hodně dlouho. Dostal jsem jej výměnou za druhou reklamaci Rumblepadu I, který se neustále nějakým způsobem ničil a měl mnoho vad. Tento model funguje, no, už ani nevím jak dlouho. Analogy narozdíl od předchozího modelu drží precizně a neuvolňují se. Ergonomie je individuální, mě vyhovující. Jestli se ti z nějakého důvodu nelíbí ten druhý gamepad, mohu Logitech doporučit. Hraju na něm všechno, teda kromě 3D akcí a RTS, především Fifu a auta.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Tak už ho mám doma. Zatím jsem zkoušel jenom NHL07 a je bezva . Hraní je uplně o něčem jinym, mnohem lepší kontrola nad hráčema. Jenom si musím zvyknout který tlačitko co děla
SpeedyGT píše:
Předpokládám že drivery si nainstaloval že?
Ony ty vibrace taky nejsou v každý hře... zkus třeba.... Flatout 2, tam sou zaručeně silný jak..
áno ovládače sú, skúšal som GTA3 a TDU, Flatout 2 nemám
No tusim ze ani v GTA:SA vibrace nejdou takze GTA3 asi taky ne. V TDU nevim... myslim že to bude jenom podporou ze strany her, zase tak všude vibrace nefakají. Jo ještě třeba Tomb Raider Legend
m.Pták píše:...
Jo ale s tim musim souhlasit, proto ho vubec nepouživam
wallot píše:Chtel jsem vymenit starsi thrustmaster firestorm 2 za neco poradneho novjesiho a byla moznost ten rumblepad a chillstream. Rumblepad se drzi dobre jako jakykoliv jiny logitech a kamarad co mi chillstream prodaval si ho nemohl vynachvalit ale Chillstream je uplne nekde jinde. na vetrani s*r* pes ale ma to analogovy dve tlacitka coz je genialni na ovladani plynu/brzdy u aut. ted jsem to chvilku zkousel v TDU a absolutne super. digitalni tlacitko plynu je na nic a ovladat to druhou packu me osobne moc nejde.
chtel bych se zeptat ktery konkretne tlacitka na nem jsou analogovy a jak konkretne to funguje teda jestli to spravne chapu tak by tlacitka meli reagovat na silu stisku