Overlord

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
mrkvis
Nováček
Nováček

Overlord

Příspěvek od mrkvis »

mam problem pri ziskavani modrych a zelenych minionov. somv misii pri cintorine a hrade do ktoreho sa treba dostat cez stoku. na to potrebujem modrych. tych somnasiel, ale je tam prekazka-zeleny oblak, ktory mozu vysat zeleni. a zelenych neviem nikde najst! poradte mi niekto ako na to, ci idem uplne zle alebo som nieco niekde prehliadol. skuste mi presne popisat co kde a ako, lebo ja som to dnes cely den prehladaval a nic. dakujem.
Naposledy upravil(a) Thellwin dne stř 6. kvě 2009, 09:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
mrkvis
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrkvis »

uz som si to vyriesil. v predchadzajucej misi, ktoru som neskoncil celu, treba ziskat zalenych v elfskom lese. s ich pomocou tak lahko ziskat modrych, ktori su v bazinach a vdaka nim sa dostat do hradu.
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

mrkvis píše:uz som si to vyriesil. v predchadzajucej misi, ktoru som neskoncil celu, treba ziskat zalenych v elfskom lese. s ich pomocou tak lahko ziskat modrych, ktori su v bazinach a vdaka nim sa dostat do hradu.
jj :)

//Maddogg : nějak mi nedochází smysl tohoto přízpěvku , pro příště se takových odpovědí zdrž , tohle není chat :)
mrkvis
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrkvis »

WoiTa píše:
mrkvis píše:uz som si to vyriesil. v predchadzajucej misi, ktoru som neskoncil celu, treba ziskat zalenych v elfskom lese. s ich pomocou tak lahko ziskat modrych, ktori su v bazinach a vdaka nim sa dostat do hradu.
jj :)

//Maddogg : nějak mi nedochází smysl tohoto přízpěvku , pro příště se takových odpovědí zdrž , tohle není chat :)
to som napisal pre tych, ktori mohli mat podobny problem ako ja. a povazujem za spravne oznamit aj riesenie zakysu pre tych , co to budu hrat po mne. a laskavo nepoucuj,nie si moderator, ako som si vsimol. to skor tvoj prispevok ma hodnotu chatu, lebo s hrou Overlord nema spolocne ani jedno percento!
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

lol :lol: :lol: :lol: tomuhle se budu smát hodně dlouho...

věř mi že Maddog je moderátor a reagoval na nesmyslný příspěvek WoiTy,ne na tebe :lol: :lol: :lol:
mrkvis
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrkvis »

ChrastyII píše:lol :lol: :lol: :lol: tomuhle se budu smát hodně dlouho...

věř mi že Maddog je moderátor a reagoval na nesmyslný příspěvek WoiTy,ne na tebe :lol: :lol: :lol:
tak to sa budem smiat aj ja, :-D :-D :-D :-D :-D . ked teraz pozeram na to kto co pisal. mas pravdu.sorry to all.

no alek veci. vie niekto ako zabit toho rytiera-paladina? neviem ci je to bug, ale vjeho miestnosti je plno cervenych ludi, ktorych nemozem vsetkych zabit a potom sa hodi animacia, kde paladin zacne trieskat o zem kladivom ci cim, no a kedze je tam stale plno cervenych, tak mi neostane ani jeden minion.
ako na to?
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

To nikdo Overlord nehrajete?

Já si ho teďka sehnal a vážně tuny zábavy, je to pěkná oddychovka :) :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Anakin258
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anakin258 »

ja som to presiel a chystam sa na datadisk. Fakt taka oddychova hra
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Ja som to hraval, len ma to nejako prestalo bavit. Inac je to technicky velmi pekne spravene.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Anakin258
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anakin258 »

hej to je, ja som mal len nervy na retardovane posielanie minionov niekam dalej ked mali nieco urobit a stale sa vracali, ale snad to novy patch riesi
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Hral sem to, ale absolutne me to nechytlo, nevim co na tom vsichni videj :)... Uz jen to ovladani tech malejch potvor je naprosto debilni...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Anakin258
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anakin258 »

ked sa cez to prekuses zistits ze je to dobra hra, len ma svoje muchy ako kazda.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

F4kt0r píše:Hral sem to, ale absolutne me to nechytlo, nevim co na tom vsichni videj :)... Uz jen to ovladani tech malejch potvor je naprosto debilni...
to se mi právě n tom docela líbí, je to dost originální a mám je furt pod kontrolou...nezbedy smradlavý :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
DALE
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DALE »

Taky me hned chytla - originalni a vtipna.
Taky jsem si zavzpominal na Dungeon Keepera - mohli by udelat trojku :P
Phinix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phinix »

Já si ho teďka sehnal a vážně tuny zábavy, je to pěkná oddychovka :) :)

Naprosto s tebou souhlasím Overlord je fakt nařezova pařbička u který se nesmírně bavim chytlo mě to a snad to i dohraju:-)
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: OVERLORD-PC

Příspěvek od Raoul Duke »

Začal jsem hrát a fakt mě to chytlo, už dlouho sem nehrál hru s takovou porcí humoru :) .

Ale měl bych dotaz: co přesně znamená ta "zkaženost" (ukazuje se to u srdce věže, v procentech).
Jak a nebo čím se ve hře odráží, jak moc jsem zkažený? Nějak mi to uniklo...
Jen další blázen, v bláznivém království.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“