Overlord
Moderátor: Baneshee
- mrkvis
- Nováček

Overlord
mam problem pri ziskavani modrych a zelenych minionov. somv misii pri cintorine a hrade do ktoreho sa treba dostat cez stoku. na to potrebujem modrych. tych somnasiel, ale je tam prekazka-zeleny oblak, ktory mozu vysat zeleni. a zelenych neviem nikde najst! poradte mi niekto ako na to, ci idem uplne zle alebo som nieco niekde prehliadol. skuste mi presne popisat co kde a ako, lebo ja som to dnes cely den prehladaval a nic. dakujem.
Naposledy upravil(a) Thellwin dne stř 6. kvě 2009, 09:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
Důvod: upraven název
- mrkvis
- Nováček

- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jjmrkvis píše:uz som si to vyriesil. v predchadzajucej misi, ktoru som neskoncil celu, treba ziskat zalenych v elfskom lese. s ich pomocou tak lahko ziskat modrych, ktori su v bazinach a vdaka nim sa dostat do hradu.
//Maddogg : nějak mi nedochází smysl tohoto přízpěvku , pro příště se takových odpovědí zdrž , tohle není chat
- mrkvis
- Nováček

to som napisal pre tych, ktori mohli mat podobny problem ako ja. a povazujem za spravne oznamit aj riesenie zakysu pre tych , co to budu hrat po mne. a laskavo nepoucuj,nie si moderator, ako som si vsimol. to skor tvoj prispevok ma hodnotu chatu, lebo s hrou Overlord nema spolocne ani jedno percento!WoiTa píše:jjmrkvis píše:uz som si to vyriesil. v predchadzajucej misi, ktoru som neskoncil celu, treba ziskat zalenych v elfskom lese. s ich pomocou tak lahko ziskat modrych, ktori su v bazinach a vdaka nim sa dostat do hradu.
//Maddogg : nějak mi nedochází smysl tohoto přízpěvku , pro příště se takových odpovědí zdrž , tohle není chat
- ChrastyII
- Začátečník

- mrkvis
- Nováček

tak to sa budem smiat aj ja,ChrastyII píše:lol![]()
![]()
tomuhle se budu smát hodně dlouho...
věř mi že Maddog je moderátor a reagoval na nesmyslný příspěvek WoiTy,ne na tebe![]()
![]()
no alek veci. vie niekto ako zabit toho rytiera-paladina? neviem ci je to bug, ale vjeho miestnosti je plno cervenych ludi, ktorych nemozem vsetkych zabit a potom sa hodi animacia, kde paladin zacne trieskat o zem kladivom ci cim, no a kedze je tam stale plno cervenych, tak mi neostane ani jeden minion.
ako na to?
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To nikdo Overlord nehrajete?
Já si ho teďka sehnal a vážně tuny zábavy, je to pěkná oddychovka

Já si ho teďka sehnal a vážně tuny zábavy, je to pěkná oddychovka
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Anakin258
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- riXo
- Začátečník

Ja som to hraval, len ma to nejako prestalo bavit. Inac je to technicky velmi pekne spravene.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Anakin258
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Anakin258
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to se mi právě n tom docela líbí, je to dost originální a mám je furt pod kontrolou...nezbedy smradlavýF4kt0r píše:Hral sem to, ale absolutne me to nechytlo, nevim co na tom vsichni videj... Uz jen to ovladani tech malejch potvor je naprosto debilni...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- DALE
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Phinix
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

Re: OVERLORD-PC
Začal jsem hrát a fakt mě to chytlo, už dlouho sem nehrál hru s takovou porcí humoru
.
Ale měl bych dotaz: co přesně znamená ta "zkaženost" (ukazuje se to u srdce věže, v procentech).
Jak a nebo čím se ve hře odráží, jak moc jsem zkažený? Nějak mi to uniklo...
Ale měl bych dotaz: co přesně znamená ta "zkaženost" (ukazuje se to u srdce věže, v procentech).
Jak a nebo čím se ve hře odráží, jak moc jsem zkažený? Nějak mi to uniklo...
Jen další blázen, v bláznivém království.