http://www.boxed.cz/eshop/product/detai ... uct=000411
Na firmu boxed.cz sem našel na fóru několik víceméně pozitivních ohlasů, nikdy jich ale není dost, že...a pokud má někdo zkušenosti konkrétně s tímhle typem monitoru, taky bych se nezlobil
Dík
Moderátor: maXXmilian

Osobne doporucuji klasiku vsech klasik DELL 1130.Za 4800kc co chces dat za 22cku mas vpodstate 2ks DELLa(2500kc) 21citky.Jinak Trinitron se potrebuju nazhavit tech cca 20min,pak je obraz jak ma byt..Sleepy.664 píše:Uvažuju nad novým monitorem ..

Na dalku od nich nic nekupuj, stalo me to 5k vyhozenych z okna.Sleepy.664 píše:BTW, teď sem si všim, že skladem maj "min. 20 ks" ...no to bude prdel to vybírat, já sem takovej nerozhodnej člověk![]()
Kdyby mi je šoupli domů a dali mi tak měsíc čas abych si vybral...
Nebo můžu požádat o radu kartářkuA jestli mi bude předpovídat štěstí, tak si ten monitor nechám poslat na dobírku...na 98% to bude dobrej kousek

Na levym boku sou trochu větší škrábance, ale zepředu nic...a ten bok není vidět, takže neva. Ostatní měly šrámy i na předku, ale nepatrný.Maxtor píše:Jsou v dobrym stavu..? jakoze plasty apod..?Sleepy.664 píše:Zatím OK, zvykám si...ještě to chce doladit. Je to trochu rozmazanější než LCD