Asus WL-500g a firewall = " VYRESENO "
Moderátor: Don
- jamesjapp
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Asus WL-500g a firewall = " VYRESENO "
Zdravim ..
Potreboval bych poradit jak se u tohoto routeru zapina interni firewall ,protoze co jsem se dival do manualu tak by mel byt normalne v konfiguraci . Ja to tam vsak vubec nemam ...Myslim samozrejme v menu nastaveni routeru .Zkousel jsem i aktualizovat FW a nic ( v 1.9.5.0)
Nebo je firewall pouze u modelu Deluxe ? ...
Tady je kdyztak fotka toho menu ....
(podle manualu by tam mela byt polozka "Internet FIrewall")
http://img488.imageshack.us/my.php?image=wl500gka7.jpg
Diky
Potreboval bych poradit jak se u tohoto routeru zapina interni firewall ,protoze co jsem se dival do manualu tak by mel byt normalne v konfiguraci . Ja to tam vsak vubec nemam ...Myslim samozrejme v menu nastaveni routeru .Zkousel jsem i aktualizovat FW a nic ( v 1.9.5.0)
Nebo je firewall pouze u modelu Deluxe ? ...
Tady je kdyztak fotka toho menu ....
(podle manualu by tam mela byt polozka "Internet FIrewall")
http://img488.imageshack.us/my.php?image=wl500gka7.jpg
Diky
Naposledy upravil(a) jamesjapp dne čtv 26. črc 2007, 11:51, celkem upraveno 1 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jamesjapp
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- vsn
- Začátečník

- jio2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jamesjapp
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Stale aktuelni problem ...Nekdo tady psal at vyzkousim novy FW ,ale jaky novy ? ... pokud se nepletu tak na Asus strankach jiny neni . ( v 1.9.5.0 a tu jsem zkousel )
Pokud si myslite ,ze jsem slepej ...tak zkouknete ten obrazek v prvnim postu ,opravdu v tom menu routeru neni polozka Firewall .
Dekuji za dalsi pomoc .
Pokud si myslite ,ze jsem slepej ...tak zkouknete ten obrazek v prvnim postu ,opravdu v tom menu routeru neni polozka Firewall .
Dekuji za dalsi pomoc .
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám ho doma, odpoledne to prověřím, ale skutečně by to tam být mělo. Máš opravdu tento model? A tímto FW 1.9.5.0??jamesjapp píše:Stale aktuelni problem ...Nekdo tady psal at vyzkousim novy FW ,ale jaky novy ? ... pokud se nepletu tak na Asus strankach jiny neni . ( v 1.9.5.0 a tu jsem zkousel )
Dekuji za dalsi pomoc .
- jamesjapp
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
jj ..protoze jsem provedl update firware ,ale dost jsem si s tim hral ,ted presne nevim jakou verzi jsem tam nakonec zanechal (delal jsem to uz vice nez pred mesicem)
WL-500g to je urcite ...ale pro jistotu se podivam jeste jednou na krabici .
Po praci napisu .
Byl by si moc hodny,protoze vsude na forech jsem si vsiml ze to tam standardne firewall ma (alespon podle fotek )
WL-500g to je urcite ...ale pro jistotu se podivam jeste jednou na krabici .
Po praci napisu .
Byl by si moc hodny,protoze vsude na forech jsem si vsiml ze to tam standardne firewall ma (alespon podle fotek )
- jamesjapp
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak veškeré nápady asi došly. Já mám ASUS wl-500g a FW mám 1.9.2.7 a položku "Internet Firewall" v něm skutečně mám!jamesjapp píše:Tak jsem se pro jistotu jeste jednou dival na ten muj Asus router a je na nem napsano WL - 500g a verze FW je 1.9.5.0 ...
Nejake napady ?
Ale je zajímavé, že mám starší verzi FW. Kdysi jsem jí upgradoval (na tu, co mám nyní), protože se starým FW se mi při stahování velkého objemu dat zasekával. Nyní běhá naprosto v pohodě.
EDIT: Ale je mi to divný, protože jsem kdysi určitě upgradoval na FW 1.9.5.0, tak kde se mi tam teĎ vzal 1.9.2.7, to netuším?!
- jamesjapp
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
nj ..diky za snahu ,ale proste se tam ta polozka v menu neobjevi .Uz jsem se jednou ptal ,jestli se treba nemusi nekde povolit nebo zapnout ten firewall,ale asi je to blbost .
Mozna by bylo na case zkusit Asusackou podporu ...ale jestli mi vubec nekdo odpovi na tom jejich foru .Protoze co jsem se dival na ceskou verzi ,tak to tam nejak moc nezije .
Mozna by bylo na case zkusit Asusackou podporu ...ale jestli mi vubec nekdo odpovi na tom jejich foru .Protoze co jsem se dival na ceskou verzi ,tak to tam nejak moc nezije .
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to opravdu záhadam stejný model ,stejný FW, tak kam se ta položka poděla, bůh ví. Leda by mě tak napadalo, jestli třebas podle toho, v jakém módu ti zrovna ten ASUS běží, tek jestli se podle toho nemění i ta nabídka v menu.jamesjapp píše:nj ..diky za snahu ,ale proste se tam ta polozka v menu neobjevi .Uz jsem se jednou ptal ,jestli se treba nemusi nekde povolit nebo zapnout ten firewall,ale asi je to blbost .
(v jakém módu máš toho ASUSe? (OPERATION MODE)) Já ho mám jako HOME GATEWAY.
Naposledy upravil(a) Stanley dne čtv 26. črc 2007, 06:31, celkem upraveno 1 x.
- jamesjapp
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- jamesjapp
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Líbat ruce mi nemusíš, hlavně, že jsme to rozlousklijamesjapp píše:Stanley ty ses fakt bedna ...bylo to tim ,dal jsem tam "Home Gateway" a skutecne tam naskocil Firewall .
Diky ...diky ...diky ....
(kdybych mohl ,tak ti libam ruce )
EDIT: teď už by to asi mohlo být LOCK, ne?!
- jamesjapp
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: