PROJEKT : GAME_CUBE - aktualizace 26.července

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Beefeater-64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Beefeater-64 »

Stoobi: Ono ve spreji ty vypalovaci barvy moc kvalitni nejsou. Obecne bych rekl ze barvy ve spreji nejsou moc kvalitni. V praci se dela s hodne druhama barev ale vse se strika pistoli :-D Ono treba takova epoxidova barva kdyz se dodrzi pomery tak to je taky masakr. A povrch u vypalovacich barev neni problem
PC 1:CPU P2C E2160@3300MHz, Board Asus P5Q PRO, GPU GB X1950Pro, HDD 2x Seagate 200GB SATA + 1x WD 250GB SATA II, RAM 2GB DDRII 800MHz DC KIT , DVD Samsung ,Case CM Stacker 810, Power ENERMAX ELT500, LCD FSC 19P2 PC 2:CPU C2C E1200, Board Intel DG33FB, HDD Seagate 80GB IDE, RAM 1GB DDRII 800MHz DC KIT, DVD LG 4163B, Case EC Q3, Power AKASA 460W, PC 3:AMD Athlon64 3000+ S754, Board DFI Infinity NF4x, GPU GF6200, RAM 2x512MB DDR400 CL2,5, HDD Seagate 120GB IDE, Case OLD NO-NAME, Power ?
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Takže dneska jsem se nas... a všechny časti case jsem přebrousil pod vodou 1500 takže ty krupky ( když to tak napíšu ) jsou pryč ,časti dostaly krásny zrcadlový odlesk ale budu je muset ještě dvakrat přestříkat a s tim broušením pod vodou jsi měl stoobi pravdu že jsem to nebrousil po vrastvách ale jen jednu a pak tu poslední a dopadlo to tak jak to dopadlo.V pondělí si koupím 2500 a budu to brousit po vrstvách a je vydět že to vypada lepe :D diky moc stoobi ja bych si nevšimul toho krupičnatého povrchu :wink:

Jinak jsem zkusil ten vybroušený povrch vyleštit a krasa žadne krupky mno parada ale musim to přestříkal aby to bylo uplně super.

Dneska jsem ještě ve vaně přebrousil plnič na šasi skříně a v pondělí se bude stříkat :D jinak tu krytku na zdroj tu budu dělat asi zítra ještě uvydíme jelikož přímočarka je u znameho , tak zatim čuste moodeři diky za rady a pěkny prokalený vykend 8-)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“