takze ludia... teraz mi plz helfnite, aj napriek tomu, ze som CPU chladic prepastoval, podotykam, dal som malo pasty, aby to nebolo ako izolant, pekne ŕozotrel na chladici prilozil pozatlacal, vsetko je na 100% spravene, spustim komp, 0% vyuzitie CPU a 48%, ked som hral asi 1 minutu carbona, teplota bola cca 68 ale po 5 minutach az 80!!! ale co mi neni jasne, otacky idu stale rovnako, nie aby isiel na 5K ale ide myslim ze na 3,5K... ALE!!! ked spustim fifu a hram asi 5 minut zacne sa vsetko davat do normalu, chvilku vyssie otacky a potom sa daju zas do normalu ( 3,5K) a ked hram pol hodinu teplota max. 46 stupnov, predtym este aj predtym ako som zlomil vrtulku som mal 61( ale asi to bude prepastovanim.) ale ked zas vypnem fifu a zacnem hrat gothic 3 ide to normalne, ale zas po hodine mi zacalo robit toto:
us mi z toho riadne je*e :S prosim vas pomozte mi... viem, asi je to moc velka poziadavka, ale ja us neviem co s tym je...
To ze se fan zrychluje na plno a zpomaluje je nastavenim regulace v biosu. Chyby v grafice bych spise svadel na VGA. SW chyba. Ne HW. Neaktualizoval jsi v posledni dobe jeji ovladace?