Dalsi problem s teplotou

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
lednicky1
Začátečník
Začátečník

Dalsi problem s teplotou

Příspěvek od lednicky1 »

takze ludia... teraz mi plz helfnite, aj napriek tomu, ze som CPU chladic prepastoval, podotykam, dal som malo pasty, aby to nebolo ako izolant, pekne ŕozotrel na chladici prilozil pozatlacal, vsetko je na 100% spravene, spustim komp, 0% vyuzitie CPU a 48%, ked som hral asi 1 minutu carbona, teplota bola cca 68 ale po 5 minutach az 80!!! ale co mi neni jasne, otacky idu stale rovnako, nie aby isiel na 5K ale ide myslim ze na 3,5K... ALE!!! ked spustim fifu a hram asi 5 minut zacne sa vsetko davat do normalu, chvilku vyssie otacky a potom sa daju zas do normalu ( 3,5K) a ked hram pol hodinu teplota max. 46 stupnov, predtym este aj predtym ako som zlomil vrtulku som mal 61( ale asi to bude prepastovanim.) ale ked zas vypnem fifu a zacnem hrat gothic 3 ide to normalne, ale zas po hodine mi zacalo robit toto:
Obrázek

Obrázek
us mi z toho riadne je*e :S prosim vas pomozte mi... viem, asi je to moc velka poziadavka, ale ja us neviem co s tym je...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

To ze se fan zrychluje na plno a zpomaluje je nastavenim regulace v biosu. Chyby v grafice bych spise svadel na VGA. SW chyba. Ne HW. Neaktualizoval jsi v posledni dobe jeji ovladace?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
lednicky1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lednicky1 »

nie, ale otto miesto je konkretne v gothicu Montera a tam chodim dost casto, toto sa mi este nikdy nestalo. :stern:
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“