Deafulni heslo WL-5430

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
raduss
Začátečník
Začátečník

Deafulni heslo WL-5430

Příspěvek od raduss »

prosim vas mam problem potrboval bych ho nekak vyresit. Problem vypada cca takto:

fakty
Ovislink WL-5430 hole zarizeni zadny, manualy (googlil se jak divej).
Nejspis (pokud neni zmrvenej mikrospinac na rst) resetovany tzn. mel by mit deafulni adresu.
Neznam IP adresu.
Pri zapojeni do Eternetu s DHCP servrem je shopen pridelit (preposlat) adresu (zkratka funguje).
Sam o sobe nema spustene DCHP.

Ted k tomu problemu: potrebuji nastavit AP tak aby delalo to co doposud ale pouzivalo neakou obranu (mac filtering, skryty SSID, WPA) ovsem jak jsem psal nemam od toho AP zadny papiry tak nevim jaka je stavajici nebo alepson deafulni IPna. Ani nevim jestli sem ho opravdu resetoval. jedine co vim jakou na MAC adresu a SSID.

Kdyby jste mi nekdo kdo ma zkusenosti s timhle AP nebo s jakymkoliv jinym mohl poradit jak najit jeho IPnu. Nebo jesli by mi neaky majitel manualu nerekl jak resetovat (asi se mi to povedlo ovsem nenasel sem ho na 192.168.100.252 (default pro 5460 ktereho jsem majitel)) nebo na jake IP adrese bych ho nasel

Jinak jine cesty jak prijit na ip adresu AP (napr. uconfig na Compexy) budou rozhodne vytany.

//new problem
jak jsem tak predcital ten nemeckej manual tak jsem nenasel jaky ma defalutni heslo ... opet prosim nevi nekdo defalutni heslo na WL-5430?
uz sem zkousel admin/admin nejde to.
opet dik vsem

Dyztak pokud by jste meli neakou odbornou pripominku tak mi ji podavejte polopaticky v obalsti site nemam zatim moc zkusenosti ale uplna lama taky nejsu :oops:

predem dik
Raduss
Naposledy upravil(a) raduss dne stř 1. srp 2007, 15:15, celkem upraveno 1 x.
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Z příkazovýho řádku pusť "ipconfig". Pod síťovým adaptérem je položka "Default Gateway" a to je IP adresa toho Ovislinku (snad).

///Protože seš pomalej :P
Naposledy upravil(a) SleepY.664 dne úte 31. črc 2007, 23:58, celkem upraveno 2 x.
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

Do příkazového řádku zadej příkaz ipconfig. Moje AP je pod položkou výchozí brána

//Kurňa proč je každej rychlejší než já :P
raduss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raduss »

ano ip config znam ovsem jak jsem psal tak brana je jiny pocitac ktery ma DHCP on a AP ji jen posila dal. jinak jak uz jsem psal tak nema zaple DHCP tudiz pokud ho pripojim primo na pc tak adresu nedostanu tudiz neni ani brana ... uz jsem zkousel i ROUTE ovsem je to kapku naneco jineho :oops: a adresu sem stejne nedostal

jinak dik alespon snaha a i ta se ceni
raduss

// pokud mate jeste neke reseni (neberu neco typu "otevri si okno a vem to urychlovacem primo na beton":lol:) sem s nim pls
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

192.168.0.10

Buď sem našel úplnou kravinu nebo nevim.
http://ovislink.pelzer.dyndns.org/WL543 ... 5430AP.pdf
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

to nebude krawina .... je to docela mozny pac wsechny default ip adresy v techto routerech vypadaji 192.168.x.x vetsinou
Nejlepsi je podle me zkusit 192.168.1.x nebo 192.168.0.x a scanerem si zjistit ktera ip adresa je aktivni....je to asi nejrychlejsi.
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

V tom manuálu(německy) píšou, že je defaultní.. Tak snad mu to půjde....
Ovislink WL-5430 hole zarizeni zadny, manualy (googlil se jak divej)
Btw googlení mě trvalo asi 5 sekund :P
raduss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raduss »

djgeneral píše:V tom manuálu(německy) píšou, že je defaultní.. Tak snad mu to půjde....
Ovislink WL-5430 hole zarizeni zadny, manualy (googlil se jak divej)
Btw googlení mě trvalo asi 5 sekund :P
Cool dopisu a du to zkusit. jinak co se tyce google tak to sem asi slepej.
taky sem nasel maual ovsem je na tak suprovem webu http://www.ovislink.cz/support-download ... EN&os=null ze ani neni.

Highlander
Highlander píše:Nejlepsi je podle me zkusit 192.168.1.x nebo 192.168.0.x a scanerem si zjistit ktera ip adresa je aktivni....je to asi nejrychlejsi.
WTF and how it works?

fakt dik vsem zucastneym
jeste napisu jak to dopadlo

raduss

// bomba je na 192.169.0.10 jeste jednou THX. BTW nevite nekdo jak se rekne nemecky "deafulni heslo"? ted se du bavit prekaldanim manualu resp. hledani deafulniho hesla LOL
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

raduss píše:// bomba je na 192.169.0.10 jeste jednou THX. BTW nevite nekdo jak se rekne nemecky "deafulni heslo"? ted se du bavit prekaldanim manualu resp. hledani deafulniho hesla LOL
Zkus admin/ovislink :roll:
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

Jak píše Sleepy.664. Je to v tom německým manuálu..
raduss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raduss »

djgeneral píše:Jak píše Sleepy.664. Je to v tom německým manuálu..
Chlapy Bomba velky dik obema

vse co jsem hledal uz mam vyresene.

THX
Raduss
// LOCKuje se to tady?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“