fakty
Ovislink WL-5430 hole zarizeni zadny, manualy (googlil se jak divej).
Nejspis (pokud neni zmrvenej mikrospinac na rst) resetovany tzn. mel by mit deafulni adresu.
Neznam IP adresu.
Pri zapojeni do Eternetu s DHCP servrem je shopen pridelit (preposlat) adresu (zkratka funguje).
Sam o sobe nema spustene DCHP.
Ted k tomu problemu: potrebuji nastavit AP tak aby delalo to co doposud ale pouzivalo neakou obranu (mac filtering, skryty SSID, WPA) ovsem jak jsem psal nemam od toho AP zadny papiry tak nevim jaka je stavajici nebo alepson deafulni IPna. Ani nevim jestli sem ho opravdu resetoval. jedine co vim jakou na MAC adresu a SSID.
Kdyby jste mi nekdo kdo ma zkusenosti s timhle AP nebo s jakymkoliv jinym mohl poradit jak najit jeho IPnu. Nebo jesli by mi neaky majitel manualu nerekl jak resetovat (asi se mi to povedlo ovsem nenasel sem ho na 192.168.100.252 (default pro 5460 ktereho jsem majitel)) nebo na jake IP adrese bych ho nasel
Jinak jine cesty jak prijit na ip adresu AP (napr. uconfig na Compexy) budou rozhodne vytany.
//new problem
jak jsem tak predcital ten nemeckej manual tak jsem nenasel jaky ma defalutni heslo ... opet prosim nevi nekdo defalutni heslo na WL-5430?
uz sem zkousel admin/admin nejde to.
opet dik vsem
Dyztak pokud by jste meli neakou odbornou pripominku tak mi ji podavejte polopaticky v obalsti site nemam zatim moc zkusenosti ale uplna lama taky nejsu
predem dik
Raduss