PCI grafika - zatuhavani
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- xxmartin
- Nováček

-
PCI grafika - zatuhavani
koupil sem si novy pc o tehle sestave:
Zdroj LC Power 420W
Asus M2N-SLI Deluxe
Athlon X2 3800+ EE 35W + Artic Freezer 64 Pro
HDD WD250Gb SE16
DDR2 Zeppelin 1GB
vypalovacka asus
a jelikoz mi nezbyly penize na grafiku zatim, tak provizorne tak na dva tydny jeste pojedu na stare pci grafice S3 virge
no a prave mam problem ze mi obcas zniceho nic zatuhne pocitac a musim ho restartovat, myslite ze to bude ta grafika?
//sTano - "Do Předmětu napište něco smysluplnýho co vyjadřuje problém, názvy jako pomoc!!!!!!!!!!!!! nebo nejede aj, nikomu nic neřeknou."
//Lord - zmena nazvu threadu
Zdroj LC Power 420W
Asus M2N-SLI Deluxe
HDD WD250Gb SE16
DDR2 Zeppelin 1GB
vypalovacka asus
a jelikoz mi nezbyly penize na grafiku zatim, tak provizorne tak na dva tydny jeste pojedu na stare pci grafice S3 virge
no a prave mam problem ze mi obcas zniceho nic zatuhne pocitac a musim ho restartovat, myslite ze to bude ta grafika?
//sTano - "Do Předmětu napište něco smysluplnýho co vyjadřuje problém, názvy jako pomoc!!!!!!!!!!!!! nebo nejede aj, nikomu nic neřeknou."
//Lord - zmena nazvu threadu
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: problem
No a ta grafika dřív jela bez problému? Když zatuhne, tak úplně? Už nejde ani správce procesů? Pokud ta grafika dříve jela v pořádku, tak bych neřekl, že je problém v ní. Chyba bude asi někde jinde - zdroj, paměti, deska....xxmartin píše:koupil sem si novy pc o tehle sestave:
Zdroj LC Power 420W
Asus M2N-SLI Deluxe
HDD WD250Gb SE16
DDR2 Zeppelin 1GB
vypalovacka asus
- xxmartin
- Nováček

-
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- xxmartin
- Nováček

-
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: