PCI grafika - zatuhavani

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
xxmartin
Nováček
Nováček

PCI grafika - zatuhavani

Příspěvek od xxmartin »

koupil sem si novy pc o tehle sestave:

Zdroj LC Power 420W
Asus M2N-SLI Deluxe
Athlon X2 3800+ EE 35W + Artic Freezer 64 Pro
HDD WD250Gb SE16
DDR2 Zeppelin 1GB
vypalovacka asus

a jelikoz mi nezbyly penize na grafiku zatim, tak provizorne tak na dva tydny jeste pojedu na stare pci grafice S3 virge

no a prave mam problem ze mi obcas zniceho nic zatuhne pocitac a musim ho restartovat, myslite ze to bude ta grafika?

//sTano - "Do Předmětu napište něco smysluplnýho co vyjadřuje problém, názvy jako pomoc!!!!!!!!!!!!! nebo nejede aj, nikomu nic neřeknou."

//Lord - zmena nazvu threadu
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problem

Příspěvek od Stanley »

xxmartin píše:koupil sem si novy pc o tehle sestave:

Zdroj LC Power 420W
Asus M2N-SLI Deluxe
Athlon X2 3800+ EE 35W + Artic Freezer 64 Pro
HDD WD250Gb SE16
DDR2 Zeppelin 1GB
vypalovacka asus

a jelikoz mi nezbyly penize na grafiku zatim, tak provizorne tak na dva tydny jeste pojedu na stare pci grafice S3 virge

no a prave mam problem ze mi obcas zniceho nic zatuhne pocitac a musim ho restartovat, myslite ze to bude ta grafika?
No a ta grafika dřív jela bez problému? Když zatuhne, tak úplně? Už nejde ani správce procesů? Pokud ta grafika dříve jela v pořádku, tak bych neřekl, že je problém v ní. Chyba bude asi někde jinde - zdroj, paměti, deska....
xxmartin
Nováček
Nováček

Příspěvek od xxmartin »

no drive se mi to myslim nestalo na jinem pc, pamet sem otestoval a mela by byt ok, no jinak nevim vsem to hledat kdyz je vsechno nove

nejnovejsi ovladace desky sem nahral, a i bios
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Se starými PCI grafikami většinou pomůže: Vlastnosti zobrazení-nastavení-upřesnit-poradce při potížích-hardwarová akcelerace: žádná.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
xxmartin
Nováček
Nováček

Příspěvek od xxmartin »

diky za radu vyskousim a uvidim

//sTano - "Do Předmětu napište něco smysluplnýho co vyjadřuje problém, názvy jako pomoc!!!!!!!!!!!!! nebo nejede aj, nikomu nic neřeknou."
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

A ještě bych ti doporučil téma přejmenovat, protože název Problém nikomu nic neřekne. zkus třeba Problém s tuhnutím s PCI grafikou.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

jak tu bylo receno tak grafikou, ale muze i pametima, projel si je memtestem?
....ze by to byl MELOUN
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

muj tip je preplneni pameti grafarny. kolik ma mb? asi to jeden a xp co? zkus to pres stav nouze jestli bude furt zatuhavat, tak to je asi necim jinym, pokud ne, tak ti pomuze vypnuti vsech efektu ve wiech a zapnuti staryho stylu
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“