Maxtor píše:...
citace z Gamestiscali .... a jsou tam tyto obrázky ... tak kde je pravda?Některé si můžete prohlédnout na artworcích v galerii a jsou to od pohledu drsňáci.
Moderátor: Baneshee

Maxtor píše:Jasny.. a ty ses taky nakresil jen tak na ukazku.. aby jsme vedeli co budes placat..![]()
MichiGen píše:...alebo minimalne VELMI upravene v photoshope.
Maxtor píše:pro vsechny podobne neznalky tedy.. jak vetsine inteligentnich lidi dojde , jde o in-game screenshoty, ostatne zabery tomu jasne napovidaji.. maximum, ktere tomu mohli vyvojari dat, je mirne zvyrazneni barev

Jakožoto moderátorovi mi při nástupu žádná podmínka typu "Musíš poznat rozdíl mezi AW a SS" dána nebyla. Pro někoho to možná smutné je, ale zbylých 99% lidí poznalo co jsem tou svou větou myslel a zbytečně neslovíčkaří, takže je mi to šumákMaxtor píše:Jakozto moderator by jsi mel vedet jaky je rozdil mezi artworkem a renderem..To, ze to nevis je smutne..

Tak jinakMaxtor píše: Artwork je tohle.. nakreslena predloha pro danou scenu ve hre..
http://bonusweb.idnes.cz/obrazek/farcry2scr08.jpg

To já takySir_-_Death píše:..Osobně jsem FC2 docela zavrhoval, ale postupně s novými informacemi a tímhle videem obracím kartu. Vypadá dobře, moc dobře. Jsem zvědav, kdo z dvojice Crysis/Far Cry 2 vyjde slavněji