Far Cry 2 - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Maxtor píše:...
Některé si můžete prohlédnout na artworcích v galerii a jsou to od pohledu drsňáci.
citace z Gamestiscali .... a jsou tam tyto obrázky ... tak kde je pravda? :roll:
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

=>Nordir: no, jak jsem koukal na některý ty obrázky, tak to spíš vypadá jako render než artwork... třeba to není přímo ingame render, ale je to render :)
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. tak jinak.. :roll:

Artwork je tohle.. nakreslena predloha pro danou scenu ve hre..
http://bonusweb.idnes.cz/obrazek/farcry2scr08.jpg

Tenhle screen muze byt budto klasicky in-game shot, nebo render, jakozto scena ze hry predrenderovana dle zadanych parametru..
http://bonusweb.idnes.cz/obrazek/farcry2scr16.jpg

No.. a pokud se chce Nortdir predhanet v odkazech.. staci si precist tohle na konkurencnim BonusWebu.. :roll:
http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/zurnalp ... 70807.html
..stejne tak jako na dalsi spouste odkazu na googlu..

Na druhe strane nejak nechapu, pac to, ze jde o in-game, pripadne render je zrejme jiz na prvni pohled i mene zkusenemu hraci.. ostatne.. viz. Artwork, vs. Render..
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Maxtor píše:Jasny.. a ty ses taky nakresil jen tak na ukazku.. aby jsme vedeli co budes placat.. :roll:
MichiGen píše:...alebo minimalne VELMI upravene v photoshope.
Maxtor píše:pro vsechny podobne neznalky tedy.. jak vetsine inteligentnich lidi dojde , jde o in-game screenshoty, ostatne zabery tomu jasne napovidaji.. maximum, ktere tomu mohli vyvojari dat, je mirne zvyrazneni barev
:roll: Mam dojem ze niekto sa snazi hrat na velkeho grafika, keby sme mali slovickarit tak si napisal totalnu kravinu pretoze render ma docela daleko od screenshotu..
Na tych screenoch je toho viac neprirodzeneho nez iba mierne zvyraznenie farieb, tym duplom je vypovedacia hodnota nulova.. ked hra vide bude vyzerat uplne inak.
"Normalne" screenshoty ktore niesu takymito serepetickami poupravovane na styl komixu so zmenenymi farbami, rozostrenym obrazom atd maju casto daleko od toho ako vysledna hra vyzera , nad takymito obrazkami sa da spravit len :roll:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No tak mi popis co je tedy to, "viac neprirodzeneho".. ja tu game jeste nevidel, protoze k vyvojjarum pristup nemam.. :)
Jedine, co lze na screenech videt, je klasicky motion blur, ktery ma dneska v podstate kazda nova gamesa..
Pokud mas potom na mysli takovou tu kropenatost, ver, ze jsi zase uplne vedle, pac se nejedna o screeny zverejnene serverum v digitalni podobe, ale o scany z papiroveho casaku.. proto jsou kropenate jen nektere screeny a nektere ne.. ten oldschool vzhled je danyy papirem.. jde totiz o scany..
A teda k tem rozdilum.. bud si chlapce jisty, ze rozdil mezi renderem a in-game screenshotem neni photoshop.. tim totiz pred zverejnenim projdou s 90ti procentni jistotou oba.. :roll:

Ono me vubec bavi tady na foru porad dokola poslouchat, jak jsem blbej a delam chytryho jen proto, ze ja danou vec vim a nikdo z vas si neni schopen nic precist a neco se dozvedet, a tak porad dokola jen omila nejake zmatene myslenky, ktere pravdive nejsou.. :sleepy:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ano myslel som aj tu "kropenatost" co sa tym ze je to scan vysvetluje.Ale celkovo to posobi tak malebne a kreslene nie zase ako cellshading grafika ale urcite to nevyzera tak nejak "prirodzene", totizto mam zato ze autorovia chcu spravit dalsiu hru s "realnou" grafikou a nie kreslenu FPS na styl XIII,preto vypovedna hodnota nic moc.. no lepsie aspon nieco nez nic to je pravda.
Co sa tyka rozdielu render/screenshot.
Kvalitne rendery ako ukazka su napr TU
Screenshot napr TU
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No ne.. tak pribarveny a celkove pre-press uprava tady urcite nejaka probehla, ale to je bezny.. v kazdym pripade to jsou ale in-game screeny a nejak takhle to hold bude vypadat.. ja bych to jako nejake prekvapeni rozhodne nebral.. novy engine od Carmacka, pripadne pripravovany UT2007 taky vypadaj zajimave.. grafika jde proste dopredu.. bohuzel casto na ukor hratelnosti a zabavy.. uvidime no..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Maxtor píše:Jakozto moderator by jsi mel vedet jaky je rozdil mezi artworkem a renderem.. :roll: To, ze to nevis je smutne.. :(
Jakožoto moderátorovi mi při nástupu žádná podmínka typu "Musíš poznat rozdíl mezi AW a SS" dána nebyla. Pro někoho to možná smutné je, ale zbylých 99% lidí poznalo co jsem tou svou větou myslel a zbytečně neslovíčkaří, takže je mi to šumák :roll:

A jestli ta hra bude takhle vypadat tak potěš koště kam ta herní grafika spěje. Ale spíš bych si byl ochotný tipnout, že real game bude vypadat jinak, než tyhle vymalovaný a nic neříkající obrázky (s podle tebe maximálně zvýrazněnými barvami).
Goldnoob team proud member!
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Maxtor píše: Artwork je tohle.. nakreslena predloha pro danou scenu ve hre..
http://bonusweb.idnes.cz/obrazek/farcry2scr08.jpg
Tak jinak :roll:
proč je tento jak sám říkáš artwork mezi screenama které obhajuješ že jsou in-game shot nebo render.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Protoze jsi slepej a nedokazal sis precist, kdy byla napsana newska a kdy byly vydany screeny.. nebudu se s tebou dal hadat o tom, co je to Art a Work.. nehlede na to, ze pokud se znovu podivas na tu nevsku a zapojis mozek (snad vis o co jde) zjistis, ze v newsce o in-game ani jeden artwork neni.. ten co jsi uvedl je v souhrne strance screenu ze hry.. omg.. diky vasim neznalostem tady vznikla zase stranka pitomejch nesmyslu a blabolu.. na me strane over..
..necht se do me ti, co tady maji podobnym vecem zabranit, pusti.. nu coz.. mel jsem pravdu a proto jsem zrejme debil.. budme vsichni hloupi a budeme se mit zrejme lepe..
johnybest
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnybest »

No rekl bych ze tam jsou nektery normalne in-game screenshoty a asi dva nebo tri co jsem tam videl budou artworky
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

13 minutové video z hraní:

http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 3905&r=top

Osobně jsem FC2 docela zavrhoval, ale postupně s novými informacemi a tímhle videem obracím kartu. Vypadá dobře, moc dobře. Jsem zvědav, kdo z dvojice Crysis/Far Cry 2 vyjde slavněji :oops:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Sir_-_Death píše:..Osobně jsem FC2 docela zavrhoval, ale postupně s novými informacemi a tímhle videem obracím kartu. Vypadá dobře, moc dobře. Jsem zvědav, kdo z dvojice Crysis/Far Cry 2 vyjde slavněji :oops:
To já taky :onfire:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

herdek tak to video je mastneee...doufam ze to bude met zas vyp...... optimalizaci :(
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Láká mě to mnohem víc než Crysis. Přece jenom já na ty mimozemšťany moc nejsem a tohle by mohla být hra dle mého gusta. Real prostředí a žádný blbinky v podobě mutantů a podobný havěti.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No to ještě nevíme,jestli budou příšerky,nebo ne.Nebo už se ví něco bližšího?Far Cry mě taky chytil hned od začátku,že to vypadalo jako čistá řežba,pak přišly obludy,tak jsem to zkous,bavilo mě to stejně,ale pamatuju si,když jsem s hraním začínal,že hry z vobludama šly úplně mimo mě.Snad první hra s obludama,na kterou jsem se vyloženě těšil,byl Doom III,ale to bylo z nostalgie k předchozím dílům na kámošově 486ce a ze zvědavosti,nicméně-člověk si zvykne.Dnes už je zase taková škála her,že je na výběr (Hitman,Splinter Cell a všechny ty WWII) a servírujou to v takovym grafickym kabátu,že je to zábava.Naopak ve Stalkerovi si je vyloženě užívám.Člověk se mění,lidská fantazie se rozvíjí,lidi přestaly být zajímavý - tak se přešlo na obludy.......
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pokud se pamatuji, tak jse, někde četl, že tam mají být jen reální lidští protivníci.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak bezva.No určitě se bude přitvrzovat a nebudou tam chodit v triku a rozsekat někdy po zuby ozbrojenýho žoldáka ve vestě dá mnohdy zabrat.Nicméně tím lépe.Třeba po dlouhý době hra,kde si zase hráč řekne,"že by se to mohlo stát".Nicméně kdo ví,až se lidstvo vydá na Mars,co je tam čeká :lol:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“