Gigabyte P35-DS4 / P35T-DS4 / EP35-DS4 (775, P35 + ICH9R)

Základní desky firmy ASRock a firmy Gigabyte.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
maslik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maslik »

nejlepsi je mit asi nastaveny na auto, protoze si to zakladni deska ridi sama, ale pocatek bude asi 1,8 V...jako zaklad DDR2
WOLFiklbc
Nováček
Nováček

Příspěvek od WOLFiklbc »

To si myslím taky. V manuálu desky se nic nedovím :sad: Možná se to ale odvíjí od pamětí, kolik mají pracovní napětí, ale to asi ne.
Gigabyte P35 DS4, C2D E6420 2,13Ghz@ 3,52Ghz (1,4125V), Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12-1200, ASUS EN8800Ultra, Geil 2x 1024MB CL4 880Mhz (UDC), WD Raptor 75GB + HDD silencer, Samsung 320GB SATA II,
Samsung SH-S183A SATA, Corsair HX620 620W, Thermaltake Soprano DX, Samsung SyncMaster 22" 226BW, Microsoft Habu Gaming Mouse, klávesnice, disketovka a 2.1 stereo Logitech X-230.
maslik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maslik »

od pameti se to odvijet nebude, protoze pri jine frekvenci a casovani maji jine certifikovane napeti
Majklos88
Nováček
Nováček

Gigabyte P35-DS4 + Intel Core2 Duo E6750 2,66GHz 4MB 1333MHz

Příspěvek od Majklos88 »

Dobrý den, jelikož toto kombinaci základní desky a procesoru budu mít co nevidět a jelikož jsem totální Lama tak by mě zajímalo jak taktovat, co změnit v Biosu(ctrl+F1) aby se to vyhouplo aspoň na 3Ghz!!??
Potřeboval bych přesnej návod co v Biosu nastavit abych tam nic nepolet!!
A ještě jaký prográmky bych potřeboval na testování(Everest a 3DMark stačí?) Děkuji všem přísedícím :D
danikd
Začátečník
Začátečník

Re: Gigabyte P35-DS4 + Intel Core2 Duo E6750 2,66GHz 4MB 133

Příspěvek od danikd »

Majklos88 píše:Dobrý den, jelikož toto kombinaci základní desky a procesoru budu mít co nevidět a jelikož jsem totální Lama tak by mě zajímalo jak taktovat, co změnit v Biosu(ctrl+F1) aby se to vyhouplo aspoň na 3Ghz!!??
Potřeboval bych přesnej návod co v Biosu nastavit abych tam nic nepolet!!
A ještě jaký prográmky bych potřeboval na testování(Everest a 3DMark stačí?) Děkuji všem přísedícím :D
Hledat, hledat, hledat... Je toho tu mraky... Muzes klidne brat i navody na OC pro MB s i965P, je to u GB MB to same
Majklos88
Nováček
Nováček

Re: Gigabyte P35-DS4 + Intel Core2 Duo E6750 2,66GHz 4MB 133

Příspěvek od Majklos88 »

Hledat, hledat, hledat... Je toho tu mraky... Muzes klidne brat i navody na OC pro MB s i965P, je to u GB MB to same[/quote]

No právě že je tady toho mraky a kdo se v tom má vyznat. Každej popisuje svoje problémy a já bych chtěl vědět od někoho ZKUŠENÉHO aby mi odpověděl a poradil co a jak!!
Vím, není žádný specifický návod jak nataktovat ten či onen procesor ale jen základ bych chtel znát co mam dělat...
Takže další rady?
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Kde se dá sehnat ta DS4 s novým chladičem, přece jen to původní řešení dost topí a je fakt obludné. Díky....jestli se teda dá vůbec sehnat.
Majklos88
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majklos88 »

Kde se dá sehnat ta DS4 s novým chladičem, přece jen to původní řešení dost topí a je fakt obludné. Díky....jestli se teda dá vůbec sehnat.

Všude jsem koukal a nikde nic! Já to neřešim, vždycky tam narvu buď Zelmana9700 nebo Ninju a další.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

GB ji ma uz ofiko na svych stranach.Rev 1.2...Dostupnost v CR asi nula
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Psal jsem do několika větších e-shopů a nikde je nemají a ani nemají dodavatele jenž vy je měl a mít je jen tak nebudou. Shit.
Majklos88
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majklos88 »

Mrtvola píše:Psal jsem do několika větších e-shopů a nikde je nemají a ani nemají dodavatele jenž vy je měl a mít je jen tak nebudou. Shit.
:::::::::::::::::::::::::

GB už peměrně dlouho nabízejí na svých stránkách ale opravdu jen tak nebude! Myslim že když vybereš kvalitní chadič na procesor tak se toho neboj a kup tudle revizy. I ve vetšině testů vyšla DS4 a DQ6 lépe než AsusP5K-rodinky :D
Majklos88
Nováček
Nováček

Už ji prodávají:-)

Příspěvek od Majklos88 »

http://www.netplus.com.au/products-deta ... AP35%2DDS4

Ale v Austrálii takže tu bude co nevidět!! :-D
ryan69
Nováček
Nováček

Příspěvek od ryan69 »

na itage.cz jsem psal dotaz, prý už ji mají objednanou, ale nemají potvrzený datum dodání :?

už mi to štve, čekám na tu novou revizi už od začátku léta :x
MB: Abit IP35Pro | CPU: e8200@2,66 + Scythe Ninja | RAM: 2x1024 MB DDR2 A-Data Vitesta EE | VGA: Sapphire 2600XT Ultimate | HDD: Samsung 501LJ | DVD: Samsung N203P | Case: ThermalTake Matrix | PSU Corsair HX 520W | LCD: 17" Samsung SyncMaster 710T
mar72
Nováček
Nováček

Příspěvek od mar72 »

Tuto desku vlastnim 2dni a prosim o radu dnes jsem stahl z netu BIOS verze F5g a chtel jsem si trochu pohrat s nastavenim, hlavne pameti protoze Everest mi u nich ukazuje casovani 5-5-5-16 pri 800MHz ale pameti by meli bezet na 4-4-4-12 pri 800MHz (Patriot DIMM 2048MB DDR II 800MHz PDC22G6400LLK) chtel jsem to nastavit rucne pouzitim Ctrl+F1 abych se dostal do podrobneho BIOS-u ale nefunguje mi to, nikam se nedostanu. Muzete mi nekdo poradit kde delam chybu?

Takze mi to proste nedalo a zkousel jsem a zkousel jsem az jsem na to prisel a pameti uz bezi na casovani 4-4-4-12,takze spokojenost :-D !
maslik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maslik »

Nevi nekdo, kde u desky najdu nastaveni pameti command rate??
Ovca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ovca »

Chcelo by to premazať OT hlavne to na začiatku, omg ja že to je info o GB a nie o posrato zdroji!

Inak, kto povedal, že tá revizia 1.2 či dokonca už rev. 2 je vyrobená 65nm? (že má iný chladič, neznamená, že to je 65nm)

Už to niekto zistil?
maslik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maslik »

takze si odpovim sam, nastaveni CR je pouze u desek s čiprem nForce...
pardot
Nováček
Nováček

Re: Už ji prodávají:-)

Příspěvek od pardot »

Majklos88 píše:http://www.netplus.com.au/products-deta ... AP35%2DDS4

Ale v Austrálii takže tu bude co nevidět!! :-D
Ja jsem ji nasel uz i sousedu v Nemecku

http://www.trend4pc.de/product_info.php ... ref=dooyoo

Navic na jeden z mich nescetnych mailu ruznym online prodejcum mi prisla odpoved, ze by mela byt dostupna v druhe polovine srpna.

Tak snad to nebude jen blabol a objevi se tu co nejdriv :wink:
Ovca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ovca »

No, ak ich majú veľa na sklade, tak pochybujem najskôr budú chcieť predať, tiež staré na sklade
thebestsoukup
Nováček
Nováček

Příspěvek od thebestsoukup »

Odpovědět

Zpět na „ASRock a Gigabyte“