Kazdopadne ty moje dojmy jsou zatim jen po 1 dnu poslechu, a urcite by se naslo mnoho duvodu proc se mi ten zvukovy posun k lepsimu zda tak triskni.
Cekal jsem opravdu skok zvlaste kdyz ty provizorni plastaky na kterych jsem ted prezival pri nedostupnosti M80tek byly to nejlevnejsi co se dalo poridit v dobe nastupu prvnich 8bit SoundBlasteru. Castecne za to muze urcite prave tato skutecnost ze na nejake hlubsi tony momentalne nejsem zvykly. Dale za to muze celkem dost nizka hlasitost na kterych se je snazim kvuli okoli provozovat, kdyz to trochu vice ohulim jde opravdu znat ze stredy i vysky trosicku povylezou. Takhle je to dost zastrene nizkymi tony. Otazka je take zda nejsou ty bednicky trosicku prisnejsi k tomu co do nich ze zvukovky leze.
Nezbyva mi stejne nic jineho nez jim dat trochu cas at se holky rozehrajou, potrva urcite taky notnou chvili nez to muj mozek poctive zanalyzuje, uvidim jak na tom bude znit treba klasika, zatim cely den posloucham reggae, dancehall nebo nejake ethno. Tam je tech basu vcelku dost ale ze az tolik to jsem netusil.
Posledni poznatek po poctivem celodennim zahulu v 30st. vedru je ten ze zacinaji nepekne smrdet. Doufam ze to je jen novotou.