RADEON 9000 64MB DDR

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

RADEON 9000 64MB DDR

Příspěvek od Michal kule »

zdravím mám problém u tehle grafarny... když se mi spouští windows tak to but najede až do uvodni obrazovky s logem a pak je černá obrazovka nebo taková zrnitě bílá... a nebo to najede do režimu kdy si mužu vybrat stav nouze nebo poslední funkční nastavení... když dám stav nouze tak windows do něho najede ale do normál režimu už ne... nepomohlo ani přeinstalování windows...
poradte prosím... :(
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: RADEON 9000 64MB DDR

Příspěvek od Kamikadze »

Michal kule píše:zdravím mám problém u tehle grafarny... když se mi spouští windows tak to but najede až do uvodni obrazovky s logem a pak je černá obrazovka nebo taková zrnitě bílá... a nebo to najede do režimu kdy si mužu vybrat stav nouze nebo poslední funkční nastavení... když dám stav nouze tak windows do něho najede ale do normál režimu už ne... nepomohlo ani přeinstalování windows...
zkousels jine ovladace? S defaultnim ovladacem Windows to jelo?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kamikadze píše:
Michal kule píše:zdravím mám problém u tehle grafarny... když se mi spouští windows tak to but najede až do uvodni obrazovky s logem a pak je černá obrazovka nebo taková zrnitě bílá... a nebo to najede do režimu kdy si mužu vybrat stav nouze nebo poslední funkční nastavení... když dám stav nouze tak windows do něho najede ale do normál režimu už ne... nepomohlo ani přeinstalování windows...
zkousels jine ovladace? S defaultnim ovladacem Windows to jelo?
jojo skoušel a pořád to stejne... :(
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Michal kule píše:zkousels jine ovladace? S defaultnim ovladacem Windows to jelo?
jojo skoušel a pořád to stejne... :([/quote]

pockat, tedka si mne neodpovedel, jestli ti to dela i s defaultnim ovladacem windows?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kamikadze píše:
Michal kule píše:zkousels jine ovladace? S defaultnim ovladacem Windows to jelo?
jojo skoušel a pořád to stejne... :(
pockat, tedka si mne neodpovedel, jestli ti to dela i s defaultnim ovladacem windows?[/quote]
jojoo dělá.. tetkom se to náhodou rozběhlo ale jede to jen v režimu 4bity :sad:
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Čau, je to zajímavé, ale naprosto stejnou situaci jsem zažil před několika lety s Sapphire Radeon 9000 64 MB DDR AGP 4x. Tenkrát jsem u toho strávil asi 5 hodin. To bylo večer, pouštím kompa a najednou to začalo dělat nějaký ty kraviny, seky a chyby. Tak jsem přeinstaloval systém, najel do něho, ale bez barev (jak píšeš no :) ) Nevím jak ti přesně poradit, ale já vím, že jsem se na to tenkrát večer vykašlal a ráno jsem myslím resetoval BIOS na desce, naformátoval disk a všechno nahrál znovu a pak už to jelo. Taky zkus, jestli je karta dobře zastrčená ve slotu a pak resetni ten BIOS, naformátuj to a uvidíš. Vím, rada jak cip, ale nic jinýho mě nenapadá :)

P.S.: Michal kule - taková parádní přezdívka :-D
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Lojza:ehm tu přezdívku mám kvuli přímení :lol: :oops:
ale ab\ch nebyl OT... podařilo sem ti to rozjet prostě jen tak samo od sebe no tak sem pořád zapínal a vypínal a nakonec to naskočilo no ale obraz pořád nějak přeskakoval... :( no asi skusím ještě i format toho biosu... jinak už fakt nevím jedině že by byla nějaka vadna grafarna
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

prapodivne...
Zkusil bych grafiku nacpat do jineho PC. Jestli tam bude delat to stejne, tak je asi po ni :(
nManJofo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nManJofo »

Mozno blba otazka - nemal si predtym nVidiu a teraz si tam slahol Radeon? Bo vtedy zvykne robit somariny, pri migracii minimalne precistit driver-cleanerom, idealne format.....btw aj ja mam R9000Pro, ale nieco taketo sa mi este nestalo :)
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nManJofo píše:Mozno blba otazka - nemal si predtym nVidiu a teraz si tam slahol Radeon? Bo vtedy zvykne robit somariny, pri migracii minimalne precistit driver-cleanerom, idealne format.....btw aj ja mam R9000Pro, ale nieco taketo sa mi este nestalo :)
nee nvidiu sem tam jen dal jednou už dávněji jak se mi ta grafarna sesipala poprve...ale od te doby je už windows přeinstalovaný...
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jinak tet mi grafika najede tak na 2-3 zapnutí pak ten obraz přeskakuje noo nevím myslím že už je asi v kopru... myslím že za chvili popelnice rulezz :x
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kamikadze píše:prapodivne...
Zkusil bych grafiku nacpat do jineho PC. Jestli tam bude delat to stejne, tak je asi po ni :(
tohle ještě vyskouším
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Vypadá takhle?
Obrázek

Přesně tu jsem měl a vim, že pekla jak čert. Byli s ní potíže, dokud jsem na ní nenašrouboval malý fan, pak jela jak víno :wink:
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Adamsquare píše:Vypadá takhle?
Obrázek

Přesně tu jsem měl a vim, že pekla jak čert. Byli s ní potíže, dokud jsem na ní nenašrouboval malý fan, pak jela jak víno :wink:
joo tohle j ona noo jako když přiložím na pasiv třeba prst tak se spálím no.. skusím to s tím větráčkem...
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“