poradte prosím...
RADEON 9000 64MB DDR
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Michal kule
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
RADEON 9000 64MB DDR
zdravím mám problém u tehle grafarny... když se mi spouští windows tak to but najede až do uvodni obrazovky s logem a pak je černá obrazovka nebo taková zrnitě bílá... a nebo to najede do režimu kdy si mužu vybrat stav nouze nebo poslední funkční nastavení... když dám stav nouze tak windows do něho najede ale do normál režimu už ne... nepomohlo ani přeinstalování windows...
poradte prosím...
poradte prosím...
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Re: RADEON 9000 64MB DDR
zkousels jine ovladace? S defaultnim ovladacem Windows to jelo?Michal kule píše:zdravím mám problém u tehle grafarny... když se mi spouští windows tak to but najede až do uvodni obrazovky s logem a pak je černá obrazovka nebo taková zrnitě bílá... a nebo to najede do režimu kdy si mužu vybrat stav nouze nebo poslední funkční nastavení... když dám stav nouze tak windows do něho najede ale do normál režimu už ne... nepomohlo ani přeinstalování windows...
poradte prosím...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Michal kule
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jojo skoušel a pořád to stejne...Kamikadze píše:zkousels jine ovladace? S defaultnim ovladacem Windows to jelo?Michal kule píše:zdravím mám problém u tehle grafarny... když se mi spouští windows tak to but najede až do uvodni obrazovky s logem a pak je černá obrazovka nebo taková zrnitě bílá... a nebo to najede do režimu kdy si mužu vybrat stav nouze nebo poslední funkční nastavení... když dám stav nouze tak windows do něho najede ale do normál režimu už ne... nepomohlo ani přeinstalování windows...
poradte prosím...
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
jojo skoušel a pořád to stejne...Michal kule píše:zkousels jine ovladace? S defaultnim ovladacem Windows to jelo?
pockat, tedka si mne neodpovedel, jestli ti to dela i s defaultnim ovladacem windows?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Michal kule
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pockat, tedka si mne neodpovedel, jestli ti to dela i s defaultnim ovladacem windows?[/quote]Kamikadze píše:jojo skoušel a pořád to stejne...Michal kule píše:zkousels jine ovladace? S defaultnim ovladacem Windows to jelo?
jojoo dělá.. tetkom se to náhodou rozběhlo ale jede to jen v režimu 4bity
- Lojza
- Začátečník

Čau, je to zajímavé, ale naprosto stejnou situaci jsem zažil před několika lety s Sapphire Radeon 9000 64 MB DDR AGP 4x. Tenkrát jsem u toho strávil asi 5 hodin. To bylo večer, pouštím kompa a najednou to začalo dělat nějaký ty kraviny, seky a chyby. Tak jsem přeinstaloval systém, najel do něho, ale bez barev (jak píšeš no
) Nevím jak ti přesně poradit, ale já vím, že jsem se na to tenkrát večer vykašlal a ráno jsem myslím resetoval BIOS na desce, naformátoval disk a všechno nahrál znovu a pak už to jelo. Taky zkus, jestli je karta dobře zastrčená ve slotu a pak resetni ten BIOS, naformátuj to a uvidíš. Vím, rada jak cip, ale nic jinýho mě nenapadá 
P.S.: Michal kule - taková parádní přezdívka
P.S.: Michal kule - taková parádní přezdívka
- Michal kule
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lojza:ehm tu přezdívku mám kvuli přímení
ale ab\ch nebyl OT... podařilo sem ti to rozjet prostě jen tak samo od sebe no tak sem pořád zapínal a vypínal a nakonec to naskočilo no ale obraz pořád nějak přeskakoval...
no asi skusím ještě i format toho biosu... jinak už fakt nevím jedině že by byla nějaka vadna grafarna
ale ab\ch nebyl OT... podařilo sem ti to rozjet prostě jen tak samo od sebe no tak sem pořád zapínal a vypínal a nakonec to naskočilo no ale obraz pořád nějak přeskakoval...
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
prapodivne...
Zkusil bych grafiku nacpat do jineho PC. Jestli tam bude delat to stejne, tak je asi po ni
Zkusil bych grafiku nacpat do jineho PC. Jestli tam bude delat to stejne, tak je asi po ni
- nManJofo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Michal kule
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nee nvidiu sem tam jen dal jednou už dávněji jak se mi ta grafarna sesipala poprve...ale od te doby je už windows přeinstalovaný...nManJofo píše:Mozno blba otazka - nemal si predtym nVidiu a teraz si tam slahol Radeon? Bo vtedy zvykne robit somariny, pri migracii minimalne precistit driver-cleanerom, idealne format.....btw aj ja mam R9000Pro, ale nieco taketo sa mi este nestalo
- Michal kule
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Michal kule
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Michal kule
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: