Propojení PC a analogové kamery

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
dark_stuff
Začátečník
Začátečník

Propojení PC a analogové kamery

Příspěvek od dark_stuff »

Mám TV kartu WinFast TV 2000 XP a analogovou kameru s dvěma výstupy cinch (jeden audio, jeden video). Jak to mám propojit? :oops:
Lidi jsou různí. Víc nesmím říct.
Černá karta je rasistická!
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

No, sehnal bych si přechodku CINCH - S-VIDEO a zvuk se přes podobnou propojku (asi za dvacku) připojí do zvukovky. Pak už jen v PVRku dáš správný vstup.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
dark_stuff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dark_stuff »

Tak sem to udělal tak, že cinch video sem strčil do kompozitního, cinch audio sem dal do zvukovky přes redukci cinch-jack. Obraz je v pohodě, ale zvuk nejede. Nejdřív sem v nastavil zdířku na microfone, potom na line-in, ani jedno nefachá. Taky sem zkontroloval, jestli není vstup ztlumený, nic.
Lidi jsou různí. Víc nesmím říct.
Černá karta je rasistická!
floris
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od floris »

Pokud vím tak i audio signál musíš zapojit do té tv karty abys měl i zvuk,kabely u této tv karty to umožňují, tuhle kartu jsem měl před nějakým časem.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

dark_stuff píše:Tak sem to udělal tak, že cinch video sem strčil do kompozitního, cinch audio sem dal do zvukovky přes redukci cinch-jack. Obraz je v pohodě, ale zvuk nejede. Nejdřív sem v nastavil zdířku na microfone, potom na line-in, ani jedno nefachá. Taky sem zkontroloval, jestli není vstup ztlumený, nic.
Tak máš blbe nastavenou zvukovku nebo vstup v TV karte, mám tuhle kartu a taky analog kameru a jde to :)
Jedu cinch audio a cinch video do TVkarty a ....uvedom si že nemužes dávat cinch do zvukovky ale do te TV karty :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Propojení PC a analogové kamery

Příspěvek od Dzin »

dark_stuff píše:Mám TV kartu WinFast TV 2000 XP a analogovou kameru s dvěma výstupy cinch (jeden audio, jeden video). Jak to mám propojit? :oops:
Jinak nechápu proč nepouživáš navod, je to tam nakreslený velmi dobře :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“