Pomozte mi vybrat grafiku
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Kecem
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Pomozte mi vybrat grafiku
Zdarec, potreboval bych poradit z Grafikou...
Ma konfigurace:
CPU: P4 2,8GHz
RAM: 1 024MB DDR
MB: Asus P4PE-X
Zdroj: NO NAME, kdyz zhori, tak se koupi druhy a jeste jich mam par doma (jen doufam, ze nemuze zhoret i neco jineho-jestli jo, tak dejte vedet)
GK: Doposud legendarni nVidia GeForce MX 440
Doposud mam vybranou nVidia GeForce FX 5200, myslim ze od Samsungu, prej je to hodne povedena rada a mam ji domluvenou za 500. Tak poradte jestli to na tuhle konfiguraci staci, nebo se radsi spis mrknout po nejake 256...
Jinak moc diky...
Ma konfigurace:
CPU: P4 2,8GHz
RAM: 1 024MB DDR
MB: Asus P4PE-X
Zdroj: NO NAME, kdyz zhori, tak se koupi druhy a jeste jich mam par doma (jen doufam, ze nemuze zhoret i neco jineho-jestli jo, tak dejte vedet)
GK: Doposud legendarni nVidia GeForce MX 440
Doposud mam vybranou nVidia GeForce FX 5200, myslim ze od Samsungu, prej je to hodne povedena rada a mam ji domluvenou za 500. Tak poradte jestli to na tuhle konfiguraci staci, nebo se radsi spis mrknout po nejake 256...
Jinak moc diky...
Naposledy upravil(a) Kecem dne úte 21. srp 2007, 21:58, celkem upraveno 1 x.
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- blaxo
- Začátečník

- Guli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomozte mi vybrat grafiku
Kecem píše:prej je to hodne povedena rada
Ruky prec od takeho obchodnika...
Ak myslis ten upgrade vazne tak sa pozri po 7600/1650 pre AGP, mozno aj 6600GT by mala zmysel, ale nahjlepsie spravis ak si vyberies jednu z tych dvoch.
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
- Sinpa
- Mírně pokročilý

AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- Kecem
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že CPU by ještě měl utáhnout 7600GS/GT, nebo bazarovou 6600GT (v bazaru počitej cenu cca 800-900,-)
Radka 9600 bych tam nedával, výkon ti sice nějaký přidá, ale stále je to málo a na novější (novější, ne nové - neplést) to nebude...
Paměť ok, zdroj bych moc neriskoval, vzit ti může celou sestavu a budeš v pr...
Radka 9600 bych tam nedával, výkon ti sice nějaký přidá, ale stále je to málo a na novější (novější, ne nové - neplést) to nebude...
Paměť ok, zdroj bych moc neriskoval, vzit ti může celou sestavu a budeš v pr...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kecem
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- nikl
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kecem
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no, ta cena zas tak nerozhoduje-ale zas nejsem milionar, je mi 18, jsem studujici autoelektrikar a vsechno si platim samozrejme sam... Ja bych chtel co samozrejme nejlepsi, ale zas abych mel nejakou moc dobrou, kterou stejne spomali zakladka (Napr.: AGP slot, ktery podporuje jen 4x) zas nema vubec smisl... Ponevac nejsem zadny profik, tak jestli nemam pravdu, tak budu rad, kdyz me nekdo opravi...
Proste pls poradte nejodpovidajici GK k me sestave... (porad se mi zamlouva ta 6600GT)
dikec
Proste pls poradte nejodpovidajici GK k me sestave... (porad se mi zamlouva ta 6600GT)
dikec
- Rooney
- Nováček

Proč vybíráš z těch starších řad opravdu nechápuKecem píše:no, ta cena zas tak nerozhoduje-ale zas nejsem milionar, je mi 18, jsem studujici autoelektrikar a vsechno si platim samozrejme sam... Ja bych chtel co samozrejme nejlepsi, ale zas abych mel nejakou moc dobrou, kterou stejne spomali zakladka (Napr.: AGP slot, ktery podporuje jen 4x) zas nema vubec smisl... Ponevac nejsem zadny profik, tak jestli nemam pravdu, tak budu rad, kdyz me nekdo opravi...
dikec
Byt tebou tak vemu X1650Pro a jsem v klidu! Tvoje PC tuto grafárnu v pohodě utáhne!!
- Rooney
- Nováček

- Kecem
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Dik za nazor, ale x1650Pro jsem jeste nevidel do AGP... A nic z novych rad se taky vetsinou do AGP nedela...Rooney píše:Proč vybíráš z těch starších řad opravdu nechápuKecem píše:no, ta cena zas tak nerozhoduje-ale zas nejsem milionar, je mi 18, jsem studujici autoelektrikar a vsechno si platim samozrejme sam... Ja bych chtel co samozrejme nejlepsi, ale zas abych mel nejakou moc dobrou, kterou stejne spomali zakladka (Napr.: AGP slot, ktery podporuje jen 4x) zas nema vubec smisl... Ponevac nejsem zadny profik, tak jestli nemam pravdu, tak budu rad, kdyz me nekdo opravi...
dikec![]()
![]()
Byt tebou tak vemu X1650Pro a jsem v klidu! Tvoje PC tuto grafárnu v pohodě utáhne!!
- Rooney
- Nováček

- Kecem
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Dikec! Vzhlizim k tobe s uctou... Ten co mi to rekl je takovy kokutek, tak sem se radsi ptal i tu... Ale uz nad ni nastesti neuvazuju!Rooney píše:Jo, a ještě k te FX5200, je to takový vrak, že v dnešní době bych ji nechtěl ani zadarmo a jen pro tvou informanci, naopak byla to ta nejhorší řada GeForce ze všech!!
Takže ten kdo ti nakecal ten blábol, od toho se drž raději dál!
- Kecem
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Rooney
- Nováček

- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- r1pper
- Začátečník

-
rozjel jako rozjelIkE Blaster píše:jo pro info vsem, tak spatna rada to nebyla, jen trosku zaspala. berte to jako nastupce ti4200 apod., jako mezistupen mezi 6x00 celkem sla, ja na tom rozjel nfsu2 i cod2 na dx7 (celeron 2.5ghz, 256mb ram a agp 4x - neni to tak davno)
no tady lock
KDO mi odebral moji zlutou kartu