Pomozte mi vybrat grafiku

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
Kecem
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Pomozte mi vybrat grafiku

Příspěvek od Kecem »

Zdarec, potreboval bych poradit z Grafikou...
Ma konfigurace:

CPU: P4 2,8GHz
RAM: 1 024MB DDR
MB: Asus P4PE-X
Zdroj: NO NAME, kdyz zhori, tak se koupi druhy a jeste jich mam par doma (jen doufam, ze nemuze zhoret i neco jineho-jestli jo, tak dejte vedet)
GK: Doposud legendarni nVidia GeForce MX 440

Doposud mam vybranou nVidia GeForce FX 5200, myslim ze od Samsungu, prej je to hodne povedena rada a mam ji domluvenou za 500. Tak poradte jestli to na tuhle konfiguraci staci, nebo se radsi spis mrknout po nejake 256...

Jinak moc diky...
Naposledy upravil(a) Kecem dne úte 21. srp 2007, 21:58, celkem upraveno 1 x.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

sakra to snad neni tak hrozny zelezo ne? minimalne 6600gt, ale spis bych sel do 7600gst (inno3d), nebo 7600gs/gt od nekoho jinyho
blaxo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blaxo »

No ten zdroj by sebou něco vzít mohl...a napiš kolik by si chtěl do tý grafiky investovat
Sony VAIO CS11S\W + Logitech V470
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomozte mi vybrat grafiku

Příspěvek od Guli »

Kecem píše:prej je to hodne povedena rada

Ruky prec od takeho obchodnika...
Ak myslis ten upgrade vazne tak sa pozri po 7600/1650 pre AGP, mozno aj 6600GT by mala zmysel, ale nahjlepsie spravis ak si vyberies jednu z tych dvoch.
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Kecem
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kecem »

mam strach, ze 7600 nevyuziju na tom kompu...a ta zakladka taky neni nejnovejsi... Co rikate na ATInu Radeon 9600?
Cena kolem toho litru by mi vyhovovala, mozna tak do 1500set...
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Já myslím že CPU by ještě měl utáhnout 7600GS/GT, nebo bazarovou 6600GT (v bazaru počitej cenu cca 800-900,-)
Radka 9600 bych tam nedával, výkon ti sice nějaký přidá, ale stále je to málo a na novější (novější, ne nové - neplést) to nebude...
Paměť ok, zdroj bych moc neriskoval, vzit ti může celou sestavu a budeš v pr...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

a co 1550 od ATI, treba Sapphire?
....ze by to byl MELOUN
Kecem
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kecem »

Tak se mi fakt nakonec zalibila ta 6600GT, co rikate na Leadtek WinFast A6600GT?
GPU : 6600GT
Takt GPU : 500MHz
Takt DDR3 : 900MHz
RAMDAC: 400MHZ
Rozhraní : AGP
Paměťová sběrnice : 128bit
Max. rozlišení : 2048 x 1536

Skusim ju vzit s aukce, kolik za ni dat? Kolem teho litru?
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

lepsi je X1600pro, ale to vem podle ceny, ja ji prodal za 1400
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
Kecem
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kecem »

no, ta cena zas tak nerozhoduje-ale zas nejsem milionar, je mi 18, jsem studujici autoelektrikar a vsechno si platim samozrejme sam... Ja bych chtel co samozrejme nejlepsi, ale zas abych mel nejakou moc dobrou, kterou stejne spomali zakladka (Napr.: AGP slot, ktery podporuje jen 4x) zas nema vubec smisl... Ponevac nejsem zadny profik, tak jestli nemam pravdu, tak budu rad, kdyz me nekdo opravi...

Proste pls poradte nejodpovidajici GK k me sestave... (porad se mi zamlouva ta 6600GT)
dikec
Rooney
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rooney »

Kecem píše:no, ta cena zas tak nerozhoduje-ale zas nejsem milionar, je mi 18, jsem studujici autoelektrikar a vsechno si platim samozrejme sam... Ja bych chtel co samozrejme nejlepsi, ale zas abych mel nejakou moc dobrou, kterou stejne spomali zakladka (Napr.: AGP slot, ktery podporuje jen 4x) zas nema vubec smisl... Ponevac nejsem zadny profik, tak jestli nemam pravdu, tak budu rad, kdyz me nekdo opravi...

Proste pls poradte nejodpovidajici GK k me sestave... (porad se mi zamlouva ta 6600GT)
dikec
Proč vybíráš z těch starších řad opravdu nechápu :? :?
Byt tebou tak vemu X1650Pro a jsem v klidu! Tvoje PC tuto grafárnu v pohodě utáhne!! :wink:
Rooney
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rooney »

Jo, a ještě k te FX5200, je to takový vrak, že v dnešní době bych ji nechtěl ani zadarmo a jen pro tvou informanci, naopak byla to ta nejhorší řada GeForce ze všech!!
Takže ten kdo ti nakecal ten blábol, od toho se drž raději dál! :wink:
Kecem
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kecem »

Rooney píše:
Kecem píše:no, ta cena zas tak nerozhoduje-ale zas nejsem milionar, je mi 18, jsem studujici autoelektrikar a vsechno si platim samozrejme sam... Ja bych chtel co samozrejme nejlepsi, ale zas abych mel nejakou moc dobrou, kterou stejne spomali zakladka (Napr.: AGP slot, ktery podporuje jen 4x) zas nema vubec smisl... Ponevac nejsem zadny profik, tak jestli nemam pravdu, tak budu rad, kdyz me nekdo opravi...

dikec
Proč vybíráš z těch starších řad opravdu nechápu :? :?
Byt tebou tak vemu X1650Pro a jsem v klidu! Tvoje PC tuto grafárnu v pohodě utáhne!! :wink:
Dik za nazor, ale x1650Pro jsem jeste nevidel do AGP... A nic z novych rad se taky vetsinou do AGP nedela...
Rooney
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rooney »

CPU: Athlon64 X2 4400+ EE - MB: Asus M2N-E 570Ultra - VGA: ATI X1950XT 256MB - RAM: A-DATA 2x1GB DDR2@800MHz Zdroj: Fortron BlueStormII 500W
Kecem
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kecem »

Rooney píše:Jo, a ještě k te FX5200, je to takový vrak, že v dnešní době bych ji nechtěl ani zadarmo a jen pro tvou informanci, naopak byla to ta nejhorší řada GeForce ze všech!!
Takže ten kdo ti nakecal ten blábol, od toho se drž raději dál! :wink:
Dikec! Vzhlizim k tobe s uctou... Ten co mi to rekl je takovy kokutek, tak sem se radsi ptal i tu... Ale uz nad ni nastesti neuvazuju!
Kecem
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kecem »

Jo, hledal sem spatne... Uz je fakt o cosi lepsi Díky
Rooney
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rooney »

Kecem píše:
Jo, hledal sem spatne... Uz je fakt o cosi lepsi Díky
Nani zač děkovat, rád pomůžu. :wink:
CPU: Athlon64 X2 4400+ EE - MB: Asus M2N-E 570Ultra - VGA: ATI X1950XT 256MB - RAM: A-DATA 2x1GB DDR2@800MHz Zdroj: Fortron BlueStormII 500W
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

jo pro info vsem, tak spatna rada to nebyla, jen trosku zaspala. berte to jako nastupce ti4200 apod., jako mezistupen mezi 6x00 celkem sla, ja na tom rozjel nfsu2 i cod2 na dx7 (celeron 2.5ghz, 256mb ram a agp 4x - neni to tak davno)

no tady lock
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

IkE Blaster píše:jo pro info vsem, tak spatna rada to nebyla, jen trosku zaspala. berte to jako nastupce ti4200 apod., jako mezistupen mezi 6x00 celkem sla, ja na tom rozjel nfsu2 i cod2 na dx7 (celeron 2.5ghz, 256mb ram a agp 4x - neni to tak davno)

no tady lock
rozjel jako rozjel :D slapalo to ale hratelny to nebylo co ? kamos mel 64bit verzi a ja neco podobnyho (R9200SE) a vim co to je za sumku pomalou
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“