Winfast DTV2000 H - nejde dálkové ovládání

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
jim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Winfast DTV2000 H - nejde dálkové ovládání

Příspěvek od jim »

Čau lidi, potřeboval bych poradit s Winfast DTV2000 H. Zapojil jsem ho, nainstaloval jsem ten winfastsovkej přehrávač a nefunguje mi dálkové ovládání. Musí se tam něco speciálního nastavovat nebo by to mělo jít hned? Baterky jsem v ovládání kontroloval a kabel je připojenej správně... Ještě mi teda přijde divný, že když připojuju kabel s infrákem za chodu počítače, tak se celej vypne... díky za radu
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Winfast DTV2000 H - nejde dálkové ovládání

Příspěvek od Dzin »

jim píše:Čau lidi, potřeboval bych poradit s Winfast DTV2000 H. Zapojil jsem ho, nainstaloval jsem ten winfastsovkej přehrávač a nefunguje mi dálkové ovládání. Musí se tam něco speciálního nastavovat nebo by to mělo jít hned? Baterky jsem v ovládání kontroloval a kabel je připojenej správně... Ještě mi teda přijde divný, že když připojuju kabel s infrákem za chodu počítače, tak se celej vypne... díky za radu
Tak vypnout by se nemel...máš v tray tu ikonu u hodin? Bez ni to nejde..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

Dzin píše:
Tak vypnout by se nemel...
To dela zrejme zdroj, reaguje na necekanou zmenu napeti na PCI sbernici. Takhle bych si to vysvetloval ja.

K tomu dalkovemu ovladani... ja mam WinFast TV 2000XP Global. Ted zrovna ikonku WF softu u hodin nemam, ale ve spravci uloh v procesech je. Kdyz jej vypnu, tak PC na ovladac nereaguje.
"Kontroloval baterky" ... radsi je zkus vymenit. Mohli v te krabici lezet pekne dlouho.
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Prince píše:
Dzin píše:
Tak vypnout by se nemel...
To dela zrejme zdroj, reaguje na necekanou zmenu napeti na PCI sbernici. Takhle bych si to vysvetloval ja.

K tomu dalkovemu ovladani... ja mam WinFast TV 2000XP Global. Ted zrovna ikonku WF softu u hodin nemam, ale ve spravci uloh v procesech je. Kdyz jej vypnu, tak PC na ovladac nereaguje.
"Kontroloval baterky" ... radsi je zkus vymenit. Mohli v te krabici lezet pekne dlouho.
Taky bych to tipl na zdroj, ale ta ikona by tam mela být, já vím že u mě to fungovalo jen takle...
jim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim »

díky za rady, žádnou ikonku v tray nemam, tak to bude asi tim... Ještě se na to podívam
jim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim »

už mi to funguje... Ale potřeboval bych ještě s něčím poradit. Nejde mi nahrávat se zvukem. Normálně když se dívam na TV, tak obraz i zvuk jde, ale při přehrávání toho vytvořeného avíčka nejde zvuk... Nevíte čim to může bejt? V nastavení jsem nic nenašel.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

jim píše:už mi to funguje... Ale potřeboval bych ještě s něčím poradit. Nejde mi nahrávat se zvukem. Normálně když se dívam na TV, tak obraz i zvuk jde, ale při přehrávání toho vytvořeného avíčka nejde zvuk... Nevíte čim to může bejt? V nastavení jsem nic nenašel.
Jak máš nastavené vstupy? avíčko neni formát!!! přes jaky kodek nahravas?
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

To že nejde zvuk u nahrávky je špatným nastavením vstupu pro nahrávání, jsou tam celkem dvoje nastavení a to jedno máš špatně nastavené.

Tuto kartu jsem nedávno dával známému do PC co jsem mu stavěl a je to prokletí, dálkové ovládání se mě nepodařilo doposud vůbec zprovoznit a to mám tray ikonu a ovládání v ní normálně povolené a ani ťuk.
Poprvé jsem kartu normálně naladil zatím na analog přes kabelovku a vše kromě dálkového ovládání šlapalo bez problémů, po asi třech dnech všechny naladěné programy zmizely a od té doby se mě na kartě už vůbec nic nepodařilo naladit. Otestoval jsem 3 verze ovladačů, otestoval kartu na 2 počítačích a ještě přes klasickou anténu a pomocí všech metod ladění a nenaladí se vůbec nic. Nepomohla ani výměna kabelu od antény.
Je možné že by kabelovka nějak odrovnala tu kartu?
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Mě dálkový ovládaní jelo v poho....Musiš zkusit hledat na webu výrobce, mít new drivery! Hlavne dobre propoj vystup z karty do zvukovky, dáváš nám málo info...
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Testoval jsem ovladače z původního CD a pak stažené z netu ze stránek leadteku z černa a poslední z poloviny srpna letošního roku.
Ze začátku to jelo OK a normálně to i nahrávalo, taky jsem ze začátku řešil to že nebyl zvuk u nahrávky ale bylo to jen tím nastavením zvukového vstupu pro nahrávaní proto ta rada.
Čidlo dálkového ovládání bylo zapojené dobře a funkčnost ovladače jsem testoval pomocí světla na dálkové ovládání u kterého si můžu nastavit na jaké tlačítko má reagovat takže ovladač nějaký ten infračervený signál vysílá.
Anténu a kabelovku jsem měl nastavenou na správný vstup do tuneru ale pro jistotu jsem to testoval i prohozené.
Testoval jsem analog i digitál a všechny možné druhy ladění a ani ťuk.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Quakes píše:Testoval jsem ovladače z původního CD a pak stažené z netu ze stránek leadteku z černa a poslední z poloviny srpna letošního roku.
Ze začátku to jelo OK a normálně to i nahrávalo, taky jsem ze začátku řešil to že nebyl zvuk u nahrávky ale bylo to jen tím nastavením zvukového vstupu pro nahrávaní proto ta rada.
Čidlo dálkového ovládání bylo zapojené dobře a funkčnost ovladače jsem testoval pomocí světla na dálkové ovládání u kterého si můžu nastavit na jaké tlačítko má reagovat takže ovladač nějaký ten infračervený signál vysílá.
Anténu a kabelovku jsem měl nastavenou na správný vstup do tuneru ale pro jistotu jsem to testoval i prohozené.
Testoval jsem analog i digitál a všechny možné druhy ladění a ani ťuk.
To vypadá skoro na reklamaci ....
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Tak dneska jsem si s tím hrál zase 3 hodiny a výsledek je že se mě konečně podařilo zprovoznit dálkové ovládání a to díky starým ovladačům z původního CD v kombinaci s novější verzí WinFast PVR2.
Ještě jsem testoval FM radio a to běhá bez problémů ale ten televizní tuner je totálně mrtvej takže asi půjde karta na reklamaci.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“