Winfast DTV2000 H - nejde dálkové ovládání
- jim
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Winfast DTV2000 H - nejde dálkové ovládání
Čau lidi, potřeboval bych poradit s Winfast DTV2000 H. Zapojil jsem ho, nainstaloval jsem ten winfastsovkej přehrávač a nefunguje mi dálkové ovládání. Musí se tam něco speciálního nastavovat nebo by to mělo jít hned? Baterky jsem v ovládání kontroloval a kabel je připojenej správně... Ještě mi teda přijde divný, že když připojuju kabel s infrákem za chodu počítače, tak se celej vypne... díky za radu
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Winfast DTV2000 H - nejde dálkové ovládání
Tak vypnout by se nemel...máš v tray tu ikonu u hodin? Bez ni to nejde..jim píše:Čau lidi, potřeboval bych poradit s Winfast DTV2000 H. Zapojil jsem ho, nainstaloval jsem ten winfastsovkej přehrávač a nefunguje mi dálkové ovládání. Musí se tam něco speciálního nastavovat nebo by to mělo jít hned? Baterky jsem v ovládání kontroloval a kabel je připojenej správně... Ještě mi teda přijde divný, že když připojuju kabel s infrákem za chodu počítače, tak se celej vypne... díky za radu
- Prince
- Mírně pokročilý
To dela zrejme zdroj, reaguje na necekanou zmenu napeti na PCI sbernici. Takhle bych si to vysvetloval ja.Dzin píše:
Tak vypnout by se nemel...
K tomu dalkovemu ovladani... ja mam WinFast TV 2000XP Global. Ted zrovna ikonku WF softu u hodin nemam, ale ve spravci uloh v procesech je. Kdyz jej vypnu, tak PC na ovladac nereaguje.
"Kontroloval baterky" ... radsi je zkus vymenit. Mohli v te krabici lezet pekne dlouho.
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych to tipl na zdroj, ale ta ikona by tam mela být, já vím že u mě to fungovalo jen takle...Prince píše:To dela zrejme zdroj, reaguje na necekanou zmenu napeti na PCI sbernici. Takhle bych si to vysvetloval ja.Dzin píše:
Tak vypnout by se nemel...
K tomu dalkovemu ovladani... ja mam WinFast TV 2000XP Global. Ted zrovna ikonku WF softu u hodin nemam, ale ve spravci uloh v procesech je. Kdyz jej vypnu, tak PC na ovladac nereaguje.
"Kontroloval baterky" ... radsi je zkus vymenit. Mohli v te krabici lezet pekne dlouho.
- jim
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- jim
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak máš nastavené vstupy? avíčko neni formát!!! přes jaky kodek nahravas?jim píše:už mi to funguje... Ale potřeboval bych ještě s něčím poradit. Nejde mi nahrávat se zvukem. Normálně když se dívam na TV, tak obraz i zvuk jde, ale při přehrávání toho vytvořeného avíčka nejde zvuk... Nevíte čim to může bejt? V nastavení jsem nic nenašel.
- Quakes
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To že nejde zvuk u nahrávky je špatným nastavením vstupu pro nahrávání, jsou tam celkem dvoje nastavení a to jedno máš špatně nastavené.
Tuto kartu jsem nedávno dával známému do PC co jsem mu stavěl a je to prokletí, dálkové ovládání se mě nepodařilo doposud vůbec zprovoznit a to mám tray ikonu a ovládání v ní normálně povolené a ani ťuk.
Poprvé jsem kartu normálně naladil zatím na analog přes kabelovku a vše kromě dálkového ovládání šlapalo bez problémů, po asi třech dnech všechny naladěné programy zmizely a od té doby se mě na kartě už vůbec nic nepodařilo naladit. Otestoval jsem 3 verze ovladačů, otestoval kartu na 2 počítačích a ještě přes klasickou anténu a pomocí všech metod ladění a nenaladí se vůbec nic. Nepomohla ani výměna kabelu od antény.
Je možné že by kabelovka nějak odrovnala tu kartu?
Tuto kartu jsem nedávno dával známému do PC co jsem mu stavěl a je to prokletí, dálkové ovládání se mě nepodařilo doposud vůbec zprovoznit a to mám tray ikonu a ovládání v ní normálně povolené a ani ťuk.
Poprvé jsem kartu normálně naladil zatím na analog přes kabelovku a vše kromě dálkového ovládání šlapalo bez problémů, po asi třech dnech všechny naladěné programy zmizely a od té doby se mě na kartě už vůbec nic nepodařilo naladit. Otestoval jsem 3 verze ovladačů, otestoval kartu na 2 počítačích a ještě přes klasickou anténu a pomocí všech metod ladění a nenaladí se vůbec nic. Nepomohla ani výměna kabelu od antény.
Je možné že by kabelovka nějak odrovnala tu kartu?
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Quakes
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Testoval jsem ovladače z původního CD a pak stažené z netu ze stránek leadteku z černa a poslední z poloviny srpna letošního roku.
Ze začátku to jelo OK a normálně to i nahrávalo, taky jsem ze začátku řešil to že nebyl zvuk u nahrávky ale bylo to jen tím nastavením zvukového vstupu pro nahrávaní proto ta rada.
Čidlo dálkového ovládání bylo zapojené dobře a funkčnost ovladače jsem testoval pomocí světla na dálkové ovládání u kterého si můžu nastavit na jaké tlačítko má reagovat takže ovladač nějaký ten infračervený signál vysílá.
Anténu a kabelovku jsem měl nastavenou na správný vstup do tuneru ale pro jistotu jsem to testoval i prohozené.
Testoval jsem analog i digitál a všechny možné druhy ladění a ani ťuk.
Ze začátku to jelo OK a normálně to i nahrávalo, taky jsem ze začátku řešil to že nebyl zvuk u nahrávky ale bylo to jen tím nastavením zvukového vstupu pro nahrávaní proto ta rada.
Čidlo dálkového ovládání bylo zapojené dobře a funkčnost ovladače jsem testoval pomocí světla na dálkové ovládání u kterého si můžu nastavit na jaké tlačítko má reagovat takže ovladač nějaký ten infračervený signál vysílá.
Anténu a kabelovku jsem měl nastavenou na správný vstup do tuneru ale pro jistotu jsem to testoval i prohozené.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá skoro na reklamaci ....Quakes píše:Testoval jsem ovladače z původního CD a pak stažené z netu ze stránek leadteku z černa a poslední z poloviny srpna letošního roku.
- Quakes
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem si s tím hrál zase 3 hodiny a výsledek je že se mě konečně podařilo zprovoznit dálkové ovládání a to díky starým ovladačům z původního CD v kombinaci s novější verzí WinFast PVR2.
Ještě jsem testoval FM radio a to běhá bez problémů ale ten televizní tuner je totálně mrtvej takže asi půjde karta na reklamaci.
Ještě jsem testoval FM radio a to běhá bez problémů ale ten televizní tuner je totálně mrtvej takže asi půjde karta na reklamaci.