Vodní chlazení - obecná diskuze

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět

Jaké používáte čerpadlo?

Eheim 1046
8
3%
Eheim 1048
23
9%
Ponorný Eheim
10
4%
HPPS
8
3%
Ponorné ostatní (Sicce, a pod.)
12
5%
Laing D4
8
3%
Laing D5
72
27%
DDC 9W (s topem i bez)
27
10%
DDC 18W (s topem i bez)
48
18%
Jiné
48
18%

Celkem hlasů: 264
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

ale ja by som to svoje velmi rad vymenil. to co mi spravil ten eloxovany hlinik ma rozhodne netesi. zasere to cely okruh :(. keby sa to dalo kupit u nas alebo aspon v EU tak asi nerozmyslam a kupim to. ale ak si to budem musiet zase objednat z USA tak to sa mi asi viac oplati kupit si fuziona
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

busy píše:ale ja by som to svoje velmi rad vymenil. to co mi spravil ten eloxovany hlinik ma rozhodne netesi. zasere to cely okruh :(. keby sa to dalo kupit u nas alebo aspon v EU tak asi nerozmyslam a kupim to. ale ak si to budem musiet zase objednat z USA tak to sa mi asi viac oplati kupit si fuziona
nebo novou revizi bloku na cem makame xxx a ja :wink:

btw, nechysta se tu nekdo objednavat z usa?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

to jsou mrdky....no já si nechám vyrobit plexi víčko a udelam pokus s 3 fitinkami....;-)
Kinomaniak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kinomaniak »

Kdyby někdo objednával něco z USA,tak bych se rád připojil,nic velkýho nepotřebuju,jen dva bloky a poštovné hradím,peníze předem na účet.Tak se kdyžtak ozvěte,dík.
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kinomaniak píše:Kdyby někdo objednával něco z USA,tak bych se rád připojil,nic velkýho nepotřebuju,jen dva bloky a poštovné hradím,peníze předem na účet.Tak se kdyžtak ozvěte,dík.
taky bych se pridal, potreboval bych nekolik fitinek+jeden blok
KillerShot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KillerShot »

Mel bych dotaz jestli je lepsi kupovat soucastky na vodnika v Cesku nebo je lespi nekde v cizine napr. v Nemecku?
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

v zahranici. lebo tam mas lepsi vyber. u nas je vyber dost maly (aj ked lepsi ako pred par rokmi) a ceny su tiez vyssie ako v zahranici. inak najlepsie su v USA ale zase tam su ine problemy
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

busy píše:v zahranici. lebo tam mas lepsi vyber. u nas je vyber dost maly (aj ked lepsi ako pred par rokmi) a ceny su tiez vyssie ako v zahranici. inak najlepsie su v USA ale zase tam su ine problemy
tu se to rozdeluje na evropsky a americky trh. evropu sezenes celou v cesku (orotoze se tu dovazi z alphacoolu a casekingu), ale veci z ameriky sezenes jenom tam.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

myom píše:
busy píše:v zahranici. lebo tam mas lepsi vyber. u nas je vyber dost maly (aj ked lepsi ako pred par rokmi) a ceny su tiez vyssie ako v zahranici. inak najlepsie su v USA ale zase tam su ine problemy
tu se to rozdeluje na evropsky a americky trh. evropu sezenes celou v cesku (orotoze se tu dovazi z alphacoolu a casekingu), ale veci z ameriky sezenes jenom tam.
no v evrope americky vyrobky taky sezenes ;-)
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Treba v polsku najdes iobchod, kde prodava usa vyrobky!!!
s10
Nováček
Nováček

Příspěvek od s10 »

Highlander píše:
Kinomaniak píše:Kdyby někdo objednával něco z USA,tak bych se rád připojil,nic velkýho nepotřebuju,jen dva bloky a poštovné hradím,peníze předem na účet.Tak se kdyžtak ozvěte,dík.
taky bych se pridal, potreboval bych nekolik fitinek+jeden blok
No zaciatkom mesiaca ak nezozeniem "tuzemsky blok" aspon info o moznom dodani tak by som sa pridal aj ja. Chcel by som 1 blok.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

s10 píše:
Highlander píše: taky bych se pridal, potreboval bych nekolik fitinek+jeden blok
No zaciatkom mesiaca ak nezozeniem "tuzemsky blok" aspon info o moznom dodani tak by som sa pridal aj ja. Chcel by som 1 blok.
no chtit muzes ,ale já uz nic hromadne newobjednawam....a OBR, uz urcite objednavat taky nic nebude ... Takze pokud se tady najde jinej dobrovolnik..
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Highlander píše:Takze pokud se tady najde jinej dobrovolnik..
pochybuju, je s tim takový sraní, že to nikomu za to nestojí, smekám kloubouk před těma co to organizovali...

a jestli chcete řešit nákup tak laskavě na smetišti
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

jenom male info: fitinky pujdou koupit, u hadice pujdou koupit i blok pujde koupit a vsechno relativne levne ;-) :sigh:
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Ted jak jsem viděl to měděný víčko pro Apogee GTX, rád bych ho koupil ale nevím jestli to má za ty prachy smysl, i když ten hliník mi udělal v okruhu pěknej bordel... :?
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

ak si videl foto co to urobilo mne alebo ine fotky zo svetovych for tak to robi bordel riadny a bolo by asi dobre to vycko vymenit. rozhodne to nieje lacne a vycko za 40USD je zdieranie ludi. ale ked sme boli taky sprosty ze sme si kupili GTX tak hold musime znova platit.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

A nedá se někde sehnat nákres s přesnejma rozměrama kopie toho plexi víčka, co dělal ten skopčák? Vyrobit to už by nemělo být tak hrozné a když se odpustí třeba ty horní drážky ( zbytečnost ), tak klesne jak cena, tak složitost.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

busy píše:ak si videl foto co to urobilo mne alebo ine fotky zo svetovych for tak to robi bordel riadny a bolo by asi dobre to vycko vymenit. rozhodne to nieje lacne a vycko za 40USD je zdieranie ludi. ale ked sme boli taky sprosty ze sme si kupili GTX tak hold musime znova platit.
Mě stačilo když jsem se podíval do toho moje, asi ho koupím... :sad:
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

tomu řikám obchodní tah, dáme šmejdský víčka, po půl roce je uděláme pořádně a prodáme za nehorázný prachy, chlapi nechci se Vám smát, ale fakt jsem rád že mám fuziona
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

wector: mne by stacilo aj to plexi. nenasiel niekto teda nejake presne rozmery? alebo nakolko musia byt tie rozmery presne? asi dost aby tam voda nepretekala.

///
to vivec: kazdy sa ucime na vlasntych chybach ja som chcel zobrat GT alebo fuziona ale ani jeden nebol skladom tak som zobral GTX a vravel som si ze vykon navyse mi neuskodi :(
Odpovědět

Zpět na „Voda“