Vodní chlazení - obecná diskuze
Moderátor: morke
- busy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ale ja by som to svoje velmi rad vymenil. to co mi spravil ten eloxovany hlinik ma rozhodne netesi. zasere to cely okruh . keby sa to dalo kupit u nas alebo aspon v EU tak asi nerozmyslam a kupim to. ale ak si to budem musiet zase objednat z USA tak to sa mi asi viac oplati kupit si fuziona
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- myom
- Středně pokročilý
nebo novou revizi bloku na cem makame xxx a jabusy píše:ale ja by som to svoje velmi rad vymenil. to co mi spravil ten eloxovany hlinik ma rozhodne netesi. zasere to cely okruh . keby sa to dalo kupit u nas alebo aspon v EU tak asi nerozmyslam a kupim to. ale ak si to budem musiet zase objednat z USA tak to sa mi asi viac oplati kupit si fuziona
btw, nechysta se tu nekdo objednavat z usa?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Kinomaniak
- Začátečník
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- KillerShot
- Začátečník
-
- busy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý
tu se to rozdeluje na evropsky a americky trh. evropu sezenes celou v cesku (orotoze se tu dovazi z alphacoolu a casekingu), ale veci z ameriky sezenes jenom tam.busy píše:v zahranici. lebo tam mas lepsi vyber. u nas je vyber dost maly (aj ked lepsi ako pred par rokmi) a ceny su tiez vyssie ako v zahranici. inak najlepsie su v USA ale zase tam su ine problemy
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no v evrope americky vyrobky taky sezenesmyom píše:tu se to rozdeluje na evropsky a americky trh. evropu sezenes celou v cesku (orotoze se tu dovazi z alphacoolu a casekingu), ale veci z ameriky sezenes jenom tam.busy píše:v zahranici. lebo tam mas lepsi vyber. u nas je vyber dost maly (aj ked lepsi ako pred par rokmi) a ceny su tiez vyssie ako v zahranici. inak najlepsie su v USA ale zase tam su ine problemy
- kupca
- Začátečník
- s10
- Nováček
No zaciatkom mesiaca ak nezozeniem "tuzemsky blok" aspon info o moznom dodani tak by som sa pridal aj ja. Chcel by som 1 blok.Highlander píše:taky bych se pridal, potreboval bych nekolik fitinek+jeden blokKinomaniak píše:Kdyby někdo objednával něco z USA,tak bych se rád připojil,nic velkýho nepotřebuju,jen dva bloky a poštovné hradím,peníze předem na účet.Tak se kdyžtak ozvěte,dík.
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no chtit muzes ,ale já uz nic hromadne newobjednawam....a OBR, uz urcite objednavat taky nic nebude ... Takze pokud se tady najde jinej dobrovolnik..s10 píše:No zaciatkom mesiaca ak nezozeniem "tuzemsky blok" aspon info o moznom dodani tak by som sa pridal aj ja. Chcel by som 1 blok.Highlander píše: taky bych se pridal, potreboval bych nekolik fitinek+jeden blok
- Vivec
- Středně pokročilý
- myom
- Středně pokročilý
jenom male info: fitinky pujdou koupit, u hadice pujdou koupit i blok pujde koupit a vsechno relativne levne
- Kašpec
- Mírně pokročilý
Ted jak jsem viděl to měděný víčko pro Apogee GTX, rád bych ho koupil ale nevím jestli to má za ty prachy smysl, i když ten hliník mi udělal v okruhu pěknej bordel...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- busy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ak si videl foto co to urobilo mne alebo ine fotky zo svetovych for tak to robi bordel riadny a bolo by asi dobre to vycko vymenit. rozhodne to nieje lacne a vycko za 40USD je zdieranie ludi. ale ked sme boli taky sprosty ze sme si kupili GTX tak hold musime znova platit.
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Kašpec
- Mírně pokročilý
Mě stačilo když jsem se podíval do toho moje, asi ho koupím...busy píše:ak si videl foto co to urobilo mne alebo ine fotky zo svetovych for tak to robi bordel riadny a bolo by asi dobre to vycko vymenit. rozhodne to nieje lacne a vycko za 40USD je zdieranie ludi. ale ked sme boli taky sprosty ze sme si kupili GTX tak hold musime znova platit.
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- Vivec
- Středně pokročilý
- busy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
wector: mne by stacilo aj to plexi. nenasiel niekto teda nejake presne rozmery? alebo nakolko musia byt tie rozmery presne? asi dost aby tam voda nepretekala.
///
to vivec: kazdy sa ucime na vlasntych chybach ja som chcel zobrat GT alebo fuziona ale ani jeden nebol skladom tak som zobral GTX a vravel som si ze vykon navyse mi neuskodi
///
to vivec: kazdy sa ucime na vlasntych chybach ja som chcel zobrat GT alebo fuziona ale ani jeden nebol skladom tak som zobral GTX a vravel som si ze vykon navyse mi neuskodi