Imho mu karta throttli a prepina do 2D kvuli nedostatecnymu napajeni, uz sem psal na prvni strance, zdroj sice 400W, ale EC a navic, kolik A ma na vetvich....?
@fišta: zkus sledovat takty GPU v prubehu Marku nebo hrani, treba pres Rivatuner....
Moderátoři: Walker1134, Wilik

dají se někde stáhnot lokace nebo dema ve kterých testujete kary vy?, jako například v testu grafiky http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=2OBR píše:... HERNI VYKON neni v zadnem pripade roven poctu bodu v 3Dmark06 ... - o teto skutecnosti jsem si doted myslel ze ji Uz VSICHNI znaji a akceptuji ...

Tato karta rozhodne nebude vykona na uvedenych procesorech. Na Core 2 Duo bude jeji vykon podstatne vyssi.OBR píše:Hloupost! tahle karta bude +,- stejne vykona na Athlon 3200+ jako na Core 2 ... viz avizovany clanek ... je tam test Core 2 Duo versus pomale jednojadro ... neplati to pro vsechny hry ale pro vetsinu ano ...

opet a potisici! koukni do toho testu ... Core 2 na 3600 versus Core Solo na 1800, a rozdil je ale minimalni ... uz takt 2400MHz staci na to aby byly vysledky STEJNE! Tohle je vecna a naivni debata kvuli ktere jsem prave ten test delal ... tak se nech poucit!horzden píše:Tato karta rozhodne nebude vykona na uvedenych procesorech. Na Core 2 Duo bude jeji vykon podstatne vyssi.OBR píše:Hloupost! tahle karta bude +,- stejne vykona na Athlon 3200+ jako na Core 2 ... viz avizovany clanek ... je tam test Core 2 Duo versus pomale jednojadro ... neplati to pro vsechny hry ale pro vetsinu ano ...

závěr článku:OBR píše:... tusim ze 7 her z deseti nejsou vubec na cpu zavisle a ty 3 ano ...

Je to vzdy na autorovi, zda pouzije vlastni demo nebo jak v ktere hre testuje...Raoul Duke píše:dají se někde stáhnot lokace nebo dema ve kterých testujete kary vy?, jako například v testu grafiky http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=2
rád bych měl nějaké oběktivní výsledky své sestavy pro porovnání
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

Aktuálnost možná utrpěla, ale fakt, že ten procesor u 90% nových her výkon téměř neovlivní, se nemění. Zvlášť když naprostá většina novinek je limitována výkonem grafické karty...Raoul Duke píše:a za půl roku pár novejch her vyšlo, takže aktuálnost tím taky trochu utrpěla

Ale prosimte_DAVE_ píše:OBR - Osobne s tim tvym testem moc nesouhlasim. Zaprve, je uz dost neaktualni, a hry jako DIRT by ti s tim vysledkem celkem zacvicili.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

no já nechci prejpat ale článek jste publikovali 23.02.2007, dnes je 24.8.2007 => 6 měsícůKamikadze píše:Nebo pokud vyslo tolik narocnych her za posledni 4 mesice, mohl bys mne este alespon 2 nebo 3 rict?![]()

Lost Planet, taktiež aj Bioshock sú minmálne závislé na CPU, hrám ich v pohode na najvyšších detailoch... Halo 2 Vista je málo rozšírená hra, takže neviem...Raoul Duke píše:no já nechci prejpat ale článek jste publikovali 23.02.2007, dnes je 24.8.2007 => 6 měsíců
1. Lost planet
2. BioShock
3. Halo 2 Vista
a nemůžu nezmínit Colin McRae DiRT

Ano, se Supreme Commanderem mas samozrejme pravdu, to je este vetsi extrem nez Colin. Airbone neznam, takze nevim a nijak nekomentuji..._DAVE_ píše:Supreme Commander?? Nove demo Airbone se mi taky misty seka na jakekoli nastaveni grafiky. (kdyz je vic panaku na obrazovce).
A ty uz dnes vis, jak na tom ta hra bude? Teda chlape ja ti uprimne zavidim_DAVE_ píše:A za par nedel je venku Crysis, kde bude ta 3200+ opravdu v prde.....
Tot pravda, to se vyvratit neda...Raoul Duke píše: no já nechci prejpat ale článek jste publikovali 23.02.2007, dnes je 24.8.2007 => 6 měsíců
Ty hry jsi vytahl odkud? Lost Planet a Bioshock ani nahodou (nevim, kde jsi na to prisel? ), Halo 2 Vista neznam, nehral jsem, takze nechavam bez komentare...Raoul Duke píše: 1. Lost planet
2. BioShock
3. Halo 2 Vista
a nemůžu nezmínit Colin McRae DiRT