F.E.A.R by mě taky celkem zajímal, Lost Planet určitě v Dx10 (na co Dx9?)barco píše:Lost Planet Dx9 / D3D10
F.E.A.R
zajímavej by mohl být také Test Drive Unlimited
Moderátoři: Walker1134, Wilik

v bodě limitu karty by se to mělo testovat, na C2D jí zvyšováním kvality nastavení dostat na hranici použitelnosti, tzn. 35< Fps, a pak při stejném nastavení zkusit slabší procesor a výsledek bude jasný závěr téhle diskuzeAche píše:... je jasný že limitem bude VGA

Tuhle kombinaci mam doma taky.barco píše:Teraz už nájsť niekoho s 8800GTS 320MB a C2D, ktorý by bol ochotný ísť do toho so mnou
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

rád pomůžubarco píše:Teraz už nájsť niekoho s 8800GTS 320MB a C2D, ktorý by bol ochotný ísť do toho so mnou

Dukaz potvrzujici toto tvrzeni?Flegy píše:zajimave nazory obcas. podle me to urcite brzda je.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

jak se to vezme, def. takty 8800GTS to nejsou, ale jsou to def. takty BFG GeForce 8800 GTS OC 320MB ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43933 )busy píše:ked som hovoril ze vysledky budu nic nehovoriace myslel som presne toto. to niesu default takty 8800GTS.

Takže:busy píše://EDIT: k tomu testu co tu chcete spravit. niesom proti ale uvedomnte si ze vypovedacia hodnota nebude moc vysoka kedze niekto ma OC verziu niekto nie. niekto 4GB ram niekto 1GB, niekto bude robit s takymi ovladacmi druhy s takymi. jeden bude robit to demo druhy to. ak chcete nejaku vypovedaciu hodnotu toho vysledku musi to spravit jeden clovek na dvoch podobnych zostavach (grafika najlepsie ta ista ) s tym ze jedno bude A64 druhe pretaktovene C2D. spravit na oboch cistu instalaciu win a testovat to iste. inak to bude o nicom a iba sa tento flamu tu rozsiri

tie nejake lamky co tu pokrikuju zmatene nesmysly maju mnohokrat viac skusenosti ako ty /myslim hlavne OBRa a No-Xa/ ale jasne hlavne ze ty mas pokoj v dusi a sam si si povedal ze kupa dobreho procesora je pre hranie hier uplna parada. a niesom s tych co nic nevlastnia iba vykrikuju nezmysly. mam C2D a 88GTS ale myslim ze v hrach by som bol na tom podobne ako keby som mal A64.Ache píše:A asi se na tuhle "flame diskuzi vykašlu, a klidně si hrajte na kombinaci 8800GTX + AMD Duron, co já bych se namáhal něco testovat a dokazovat, když pak nějaký lamky stejně budou zmateně pořvávat nesmysly

Doporucoval bych ti se zklidnit.Ache píše:A asi se na tuhle "flame diskuzi vykašlu, a klidně si hrajte na kombinaci 8800GTX + AMD Duron, co já bych se namáhal něco testovat a dokazovat, když pak nějaký lamky stejně budou zmateně pořvávat nesmysly