Nabíjení TravelMate 540

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nabíjení TravelMate 540

Příspěvek od mikiswam »

Čau mám notebookk Acer TravelMate 540, vůbec se nechce dobíjet když je spuštěny windows tak nenabíjí baterku, jedině až vypnu notebook tak se dá nabít, do teď to tak šlo. Teď už ale nabít nejde vůbec když ho vypnu bliká nabijení indikator ale nic. Po dvou hodinach zkusím zapnout a jen zapípa že je vybitej a zhasne. Nevíte kde může být problem? Nabíječka nabíjí, baterka by měla jit taky podle mně to bude něco v systemu notebooku nebo ne? Nemá někdo taky tento model abych mohl vyzkoušet jinou baterii nebo nabíječku? Díkky předem
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nabíjení TravelMate 540

Příspěvek od Dzin »

mikiswam píše:Čau mám notebookk Acer TravelMate 540, vůbec se nechce dobíjet když je spuštěny windows tak nenabíjí baterku, jedině až vypnu notebook tak se dá nabít, do teď to tak šlo. Teď už ale nabít nejde vůbec když ho vypnu bliká nabijení indikator ale nic. Po dvou hodinach zkusím zapnout a jen zapípa že je vybitej a zhasne. Nevíte kde může být problem? Nabíječka nabíjí, baterka by měla jit taky podle mně to bude něco v systemu notebooku nebo ne? Nemá někdo taky tento model abych mohl vyzkoušet jinou baterii nebo nabíječku? Díkky předem
Jak stary je ten NB?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

To kdybych věděl :( Já to koupil takhle jak to je notebook brašna a nabíječka. To že to neni v poho sme pochopil večer když se notebook nenabijel a nabijeni šlo jen když byl vypnuty. Ale ode dneška nenabije ani při vyplem a to blika nabijeni
Už jenom to nabijeni bylo divne ve windowsu nic že by nabijel, baterka ubyvala a přitom kontrolka na notasu svitila že je připojen k elektrice ale nabijel jen když se vypl.
Naposledy upravil(a) mikiswam dne stř 29. srp 2007, 22:13, celkem upraveno 1 x.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

mikiswam píše:To kdybych věděl :( Já to koupil takhle jak to je notebook brašna a nabíječka. To že to neni v poho sme pochopil večer když se notebook nenabijel a nabijeni šlo jen když byl vypnuty. Ale ode dneška nenabije ani při vyplem a to blika nabijeni
Koupil jako kde? reklamace ne? nebo i to vrat bazaru nebo kde si to koupil, možná je baterie v háji nebo cokoliv.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

Normálně na inzerát...prozkoušel jsem to projel jsem to ale to že nenabiji na to se přišlo až se vybil doma. Jenom se mi zdá divný že by to mohlo byt baterkou že by ji ovlivnilo jestli jede system nebo je notas vyplej. radši ybch nabiječka nebo baterka než něco v notasu...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“