Nabíjení TravelMate 540
Moderátor: Don
- mikiswam
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nabíjení TravelMate 540
Čau mám notebookk Acer TravelMate 540, vůbec se nechce dobíjet když je spuštěny windows tak nenabíjí baterku, jedině až vypnu notebook tak se dá nabít, do teď to tak šlo. Teď už ale nabít nejde vůbec když ho vypnu bliká nabijení indikator ale nic. Po dvou hodinach zkusím zapnout a jen zapípa že je vybitej a zhasne. Nevíte kde může být problem? Nabíječka nabíjí, baterka by měla jit taky podle mně to bude něco v systemu notebooku nebo ne? Nemá někdo taky tento model abych mohl vyzkoušet jinou baterii nebo nabíječku? Díkky předem
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nabíjení TravelMate 540
Jak stary je ten NB?mikiswam píše:Čau mám notebookk Acer TravelMate 540, vůbec se nechce dobíjet když je spuštěny windows tak nenabíjí baterku, jedině až vypnu notebook tak se dá nabít, do teď to tak šlo. Teď už ale nabít nejde vůbec když ho vypnu bliká nabijení indikator ale nic. Po dvou hodinach zkusím zapnout a jen zapípa že je vybitej a zhasne. Nevíte kde může být problem? Nabíječka nabíjí, baterka by měla jit taky podle mně to bude něco v systemu notebooku nebo ne? Nemá někdo taky tento model abych mohl vyzkoušet jinou baterii nebo nabíječku? Díkky předem
- mikiswam
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To kdybych věděl Já to koupil takhle jak to je notebook brašna a nabíječka. To že to neni v poho sme pochopil večer když se notebook nenabijel a nabijeni šlo jen když byl vypnuty. Ale ode dneška nenabije ani při vyplem a to blika nabijeni
Už jenom to nabijeni bylo divne ve windowsu nic že by nabijel, baterka ubyvala a přitom kontrolka na notasu svitila že je připojen k elektrice ale nabijel jen když se vypl.
Už jenom to nabijeni bylo divne ve windowsu nic že by nabijel, baterka ubyvala a přitom kontrolka na notasu svitila že je připojen k elektrice ale nabijel jen když se vypl.
Naposledy upravil(a) mikiswam dne stř 29. srp 2007, 22:13, celkem upraveno 1 x.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jako kde? reklamace ne? nebo i to vrat bazaru nebo kde si to koupil, možná je baterie v háji nebo cokoliv.mikiswam píše:To kdybych věděl Já to koupil takhle jak to je notebook brašna a nabíječka. To že to neni v poho sme pochopil večer když se notebook nenabijel a nabijeni šlo jen když byl vypnuty. Ale ode dneška nenabije ani při vyplem a to blika nabijeni
- mikiswam
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: