Nová PC sestava - sestaveno, ale problém s oživením

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Drakechy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakechy »

Guli píše:prepac, ale zatial si to fakt iba poskladal, srubky dokaze zatocit aj simpanz, tak mi tu netlac aku mas prax....

... budes to skusat az kym im to nedas a oni na to budu mat 30 dni zo zakona a to je viac ako jeden tyzden...

Sorry, ale si lamer
Tssz, nesuď tak rychle a hloupě, navíc sem neříkal že to je kdo ví jaké to poskládat, ale jen že je v pohodě mít s tím praxi (nebo sem to řekl prostě špatně, možná moje chyba). Rýpáni a následné pitvání v hovnech si nech, prosimtě, na doma pro rodinku. Sem rád že mi tady radíš, ale ty keci okolo si laskavě odpusť. Do BIOSu sem se už dostal, byla to p******* klávesnice... nějak divně se chovala, když sem to z USB hodil do PS/2ky tak je to v poho.

//stano - Posledné upozornenie! Bez nadávok a urážok !!!
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

zeby to s tou klavesnicou bolo koli legacy USB support?!

ale uz dost OT, proste staci citat navod...

a p.s. Moju rodinu nechaj tam kde je, ok?! :x

HAWK
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
Drakechy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakechy »

Guli píše:zeby to s tou klavesnicou bolo koli legacy USB support?!

ale uz dost OT, proste staci citat navod...

a p.s. Moju rodinu nechaj tam kde je, ok?! :x

HAWK
Hele kámo cosmesi-tosmesi, už mám flashlej BIOS via EZ Flash Utility a všechno ready, už jen nabootovat médium a jede se - snad `) Takže se prozatím - nebo navždy? - měj.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“