Aver TV karta + Windows Vista Ultimate
- pavelcent
- Nováček
-
Aver TV karta + Windows Vista Ultimate
Mám problém. Koupil jsem do ntb Asus F3Tc TV kartu AverMedia TV Hybrid Slim do Express slotu. Ovladače a software je nainstalován v aktuální verzi z webu výrobce. Notebook hlásí vše O.K. a zařízení pracuje správně. Potíž je v tom že po cca 3-4 minutách sledování TV program zatuhne a celej notebook se musí natvrdo vypnout tlačítkem. Při spuštění aplikace AverTV to hlásí, že by mohl být problém se souběžným spuštěním služby v WMC ehrecvr. Tuto službu jsem vypnul, ale problém přetrvává. Rozjede se to i ve Windows Media Centeru, ale se stejným výsledkem. Neví někdo, kde by mohla být chyba?
- marekwin
- Nováček
-
Mám Vista Home premium. Vyzkoušel jsem 3 TV USB tunery: 1.PINACLE 70e (nechodil), 2. AVER TV hybrid (nechodil), 3.PINACLE 330e VISTA kit pro MCE (šlape jak hodinky). Z toho plyne, pokud tam není přímo uvedené pro VISTU, tak ovládače nefungují ani od výrobce HW ani od Gatese. Stahoval jsem nejnovější pro Vistu ode všad a furt nic. PINACLE 330e jede parádně.
- pavelcent
- Nováček
-
Tento výrobek má na obalu přímo uvedeno " certified for Windows Vista" a ovladač taky přímo na Vista 32bit takže v tom to nebude. Navíc se to rozjede obraz je plynulý pěkný ale jen tak ty 2 minuty potom zámrz. Jednou mi tam Visty napsaly, že ovladač zobrazení nvl..... ,nestačil jsem to přečíst, byl ukončem a úspěšně obnoven tak zkusím přeinstalovat grafickej ovladač.
Windows media Center mi napíše tuto hlášku : DOŠLO K CHYBĚ KRITICKÉHO PROCESU APLIKACE WINDOWS MEDIA CENTER. RESTARTUJTE POČÍTAČ A OPAKUJTE AKCI. POKUD PROBLÉM PŘETRVÁ, OBRAŤTE SE NA VÝROBCE HARDWARU.
Je možné že by byla chyby v té kartě? Co je kritický proces?
Windows media Center mi napíše tuto hlášku : DOŠLO K CHYBĚ KRITICKÉHO PROCESU APLIKACE WINDOWS MEDIA CENTER. RESTARTUJTE POČÍTAČ A OPAKUJTE AKCI. POKUD PROBLÉM PŘETRVÁ, OBRAŤTE SE NA VÝROBCE HARDWARU.
Je možné že by byla chyby v té kartě? Co je kritický proces?
- pavelcent
- Nováček
-
- Pallino
- Nováček
-
Re: Aver TV karta + Windows Vista Ultimate
ahoj,
mam uplne rovnaky problem, akurat, ze OS mam vista home premium 32... mam nainstalovane najnovsie ovladace (skusal som aj beta aj tie z dodavaneho cd)... ide o to, ze ta karta ide aj 3-4 hodiny niekedy, inokedy zase nejde ani minutu a zatuhne to cely notas a aj 5x po sebe... nechapem preco to robi (je certifikovana pre vistu)... este skusim preinstalovat OS
ak ma niekto riesenie budem len rad...
mam uplne rovnaky problem, akurat, ze OS mam vista home premium 32... mam nainstalovane najnovsie ovladace (skusal som aj beta aj tie z dodavaneho cd)... ide o to, ze ta karta ide aj 3-4 hodiny niekedy, inokedy zase nejde ani minutu a zatuhne to cely notas a aj 5x po sebe... nechapem preco to robi (je certifikovana pre vistu)... este skusim preinstalovat OS
ak ma niekto riesenie budem len rad...