Aver TV karta + Windows Vista Ultimate

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
pavelcent
Nováček
Nováček

Aver TV karta + Windows Vista Ultimate

Příspěvek od pavelcent »

Mám problém. Koupil jsem do ntb Asus F3Tc TV kartu AverMedia TV Hybrid Slim do Express slotu. Ovladače a software je nainstalován v aktuální verzi z webu výrobce. Notebook hlásí vše O.K. a zařízení pracuje správně. Potíž je v tom že po cca 3-4 minutách sledování TV program zatuhne a celej notebook se musí natvrdo vypnout tlačítkem. Při spuštění aplikace AverTV to hlásí, že by mohl být problém se souběžným spuštěním služby v WMC ehrecvr. Tuto službu jsem vypnul, ale problém přetrvává. Rozjede se to i ve Windows Media Centeru, ale se stejným výsledkem. Neví někdo, kde by mohla být chyba?
marekwin
Nováček
Nováček

Příspěvek od marekwin »

Mám Vista Home premium. Vyzkoušel jsem 3 TV USB tunery: 1.PINACLE 70e (nechodil), 2. AVER TV hybrid (nechodil), 3.PINACLE 330e VISTA kit pro MCE (šlape jak hodinky). Z toho plyne, pokud tam není přímo uvedené pro VISTU, tak ovládače nefungují ani od výrobce HW ani od Gatese. Stahoval jsem nejnovější pro Vistu ode všad a furt nic. PINACLE 330e jede parádně.
pavelcent
Nováček
Nováček

Příspěvek od pavelcent »

Tento výrobek má na obalu přímo uvedeno " certified for Windows Vista" a ovladač taky přímo na Vista 32bit takže v tom to nebude. Navíc se to rozjede obraz je plynulý pěkný ale jen tak ty 2 minuty potom zámrz. Jednou mi tam Visty napsaly, že ovladač zobrazení nvl..... ,nestačil jsem to přečíst, byl ukončem a úspěšně obnoven tak zkusím přeinstalovat grafickej ovladač.

Windows media Center mi napíše tuto hlášku : DOŠLO K CHYBĚ KRITICKÉHO PROCESU APLIKACE WINDOWS MEDIA CENTER. RESTARTUJTE POČÍTAČ A OPAKUJTE AKCI. POKUD PROBLÉM PŘETRVÁ, OBRAŤTE SE NA VÝROBCE HARDWARU.
Je možné že by byla chyby v té kartě? Co je kritický proces?
pavelcent
Nováček
Nováček

Příspěvek od pavelcent »

Tak jsem zjistil , že na 99% je problém se souborem nvlddmkm který asi řídí zobrazení ,protože při zatuhnutí aplikací a černé obrazovce všechno ostatní jede jen není obraz. Našel jsem řešení na opravu ale nepomohlo to tak nevím jak to s tím certifikováním pro Windows Vista vlatně je, sakra fix.
Pallino
Nováček
Nováček

Re: Aver TV karta + Windows Vista Ultimate

Příspěvek od Pallino »

ahoj,

mam uplne rovnaky problem, akurat, ze OS mam vista home premium 32... mam nainstalovane najnovsie ovladace (skusal som aj beta aj tie z dodavaneho cd)... ide o to, ze ta karta ide aj 3-4 hodiny niekedy, inokedy zase nejde ani minutu a zatuhne to cely notas a aj 5x po sebe... nechapem preco to robi (je certifikovana pre vistu)... este skusim preinstalovat OS

ak ma niekto riesenie budem len rad...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“