Problikávání obrazu, RX700
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Boris-
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problikávání obrazu, RX700
//prf.KuBA - upraven název.
Zdravim.... mam problem s grafickou kartou ATi x700 osazenou 128MB pameti. Konkretne jde o DVI vystup ....nedavno jsem si poridil LCD monitor Samsung 730bf a kdyz mam monitor propojen na PC pres DVI po chvili mi zacne problikavat obrazovka na cerno (jedu pres VGA a neni problem). Zkousel sem format, zmenu ovladacu, proste hafo veci a nvm co s tim. Predem diky za vsechny odpovedi.
P.S: Nemuze to mit neco spolecneho s pretaktovanim karty?
Zdravim.... mam problem s grafickou kartou ATi x700 osazenou 128MB pameti. Konkretne jde o DVI vystup ....nedavno jsem si poridil LCD monitor Samsung 730bf a kdyz mam monitor propojen na PC pres DVI po chvili mi zacne problikavat obrazovka na cerno (jedu pres VGA a neni problem). Zkousel sem format, zmenu ovladacu, proste hafo veci a nvm co s tim. Predem diky za vsechny odpovedi.
P.S: Nemuze to mit neco spolecneho s pretaktovanim karty?
- Grunt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A seš si jistej, že je v pořádku to LCD?
Case:Fractal Design Core 3000 PSU:Enermax PRO82+ 625W CPU: Intel Core i5-2500K + Gelid Solution Tranquillo rev.2MB: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev.1.0) Ram: Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB 1600MHzGPU: GIGABYTE GTX 470 SOC HDD:Samsung SpinPoint F3 500GB, Crucial M4 128 GB
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s Ati x700!!
Zkus LCD na jinem PC, tim poznas, co je v haji...Boris- píše:...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Minulý rok jsem měl podobný problém u jednoho ze svých displejů a na vině byl "vadný" DVI kabel, který však na druhém PC nadále funguje bez problémů.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Boris-
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=95771
LCD je na reklamacii, ale pochybujem ze je problem v nom, inde islo OK
skus vypnut/zakazat ati2xxxx.exe procesy (tie dva co vzdy bezia) a PCIe daj na 105MHz
daj info
LCD je na reklamacii, ale pochybujem ze je problem v nom, inde islo OK
skus vypnut/zakazat ati2xxxx.exe procesy (tie dva co vzdy bezia) a PCIe daj na 105MHz
daj info
...
- Boris-
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

Doporučovat odstřelení procesů, o kterých nemáš tušení, co dělají, nebo k čemu jsou, to je opravdu profesinální
ati2evxx.exe je ATI External Event Utility, tzn. aplikace, která ovládá funkci ATi Hotkey. To je správce klávesových zkratek pro nastavení Catalystů/CCC - pokud si otevřeš CCC, nahoře na liště tlačítko "Hotkeys", v menu položku "Hotkey manager", tak se ti ukáže okno s nastavením této funkce. Pokud ji vypneš (odškrtneš v nastavení), můžeš po restartu daný soubor smazat, ale sám o sobě nemůže dělat žádné problémy (pokud tedy není nakažený virem), maximálně tak konzumovat menší množství systémových prostředků.
ati2evxx.exe je ATI External Event Utility, tzn. aplikace, která ovládá funkci ATi Hotkey. To je správce klávesových zkratek pro nastavení Catalystů/CCC - pokud si otevřeš CCC, nahoře na liště tlačítko "Hotkeys", v menu položku "Hotkey manager", tak se ti ukáže okno s nastavením této funkce. Pokud ji vypneš (odškrtneš v nastavení), můžeš po restartu daný soubor smazat, ale sám o sobě nemůže dělat žádné problémy (pokud tedy není nakažený virem), maximálně tak konzumovat menší množství systémových prostředků.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ano viem ze je blbe odstrelovat nieco o com nic netusimno-X píše:Doporučovat odstřelení procesů, o kterých nemáš tušení, co dělají, nebo k čemu jsou, to je opravdu profesinální![]()
ale toto mam experimentalne overene na svojom PC ze funguje
a potom este ati smart myslim je ten druhy proces
...
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem přišel na to k čemu je ATi Hotkey Poller... když se odstřelí, tak přestane fungovat přepínání 2D/3D taktů 
// =>jcdenton: Na to jsem poněkud nepomyslel
// =>jcdenton: Na to jsem poněkud nepomyslel
Naposledy upravil(a) Lukfi dne sob 1. zář 2007, 09:37, celkem upraveno 1 x.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Vedle v PC mi také jede jak má, ale zde stále problikával. Pro jistotu zkus i jiný kabel bez redukce.Boris- píše:LCD je ok to uz sem zkousel a DVI kabel sem pripojoval pres redukci do VGA vystupu a vsechno jelo jak ma
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Boris-
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: