Ja jdu nahodou taky vyzvedavat PC sestavu od CC v techto dnech, takze chci urcite:
- zkontrolovat zda neni nikde vzualni zavada, natrzeni, vyrazne poskrabani, netypicke zvuky ...
- ze sestava se rozjede po zapnuti
- zkontroluju zapojeni vnitrku skrine
- zkontroluju, ze vsechny komponenty jsou uvnitr a jejich typ a znacku
- zkontrolovat a prevzit veskery krabice, manualy, instalacni CD, bonusy ke komponentum, pokud jsou.
- pokud budou v CC zvlast privetivi, jeste bych idealne kouknul do systemu a zkontroloval spravnost vsech komponent (hlavne CPU, pak RAM, grafika)
- spravnost a uplnost faktury - svym podpisem totiz stvrdis ze je vse v naprostem poradku.
Nic neponechat nahode, pac resit neco pozdeji je uz proste pozde.
Asus Commando, Core2 Duo E6850-3GHz, GEIL 2GB, Asus 8800GTX, THERMALRIGHT HR-03 Plus, Noctua NH-U12F, 3x Noctua NF-S12-1200, 120mm, Thermaltake Armor Jr. VC3000SWA, SCYTHE KAMA-PANEL SCKMPN-1000-SV, Zdroj Enermax 600W ATX EG701AX-VE/W/SFMA ALL NoiseTaker.
Blue Storm píše:bohužel nemám,protože já peferuji alfacomp,který bych ti vřele doporučil
Já vim, jenže to Brno je tak z ruky Celou dobu sem si to stavěl podle jejich ceníku, ale až pak sem zjistil, že je to brněnská firma... A nedej bože reklamace...
s CzC jsem dosud neměl problém, navíc pokud bude sestava "zaplombovaná" dají se použité komponenty zjistit třeba podle Everestu a faktury. V případě problému bude asi následovat zbytečná cesta do CzC navíc, ale nemyslím si, že k tomu dojde. Toť můj názor
co ja vim, tak na CzC nemaji sestavy zaplombovany... Kamos ma kompa od nich sestavenyho, a v pohode (stavi je tam i jeho kamos) - hlavne bych si daval pozor, jestli je vsechno zapojeny, a nechal bych si kompa aspon zapnout, a kouknul do BIOSu, jestli je vse jak ma!
FJandacek píše:co ja vim, tak na CzC nemaji sestavy zaplombovany... Kamos ma kompa od nich sestavenyho, a v pohode (stavi je tam i jeho kamos) - hlavne bych si daval pozor, jestli je vsechno zapojeny, a nechal bych si kompa aspon zapnout, a kouknul do BIOSu, jestli je vse jak ma!
FJandacek píše:co ja vim, tak na CzC nemaji sestavy zaplombovany... Kamos ma kompa od nich sestavenyho, a v pohode (stavi je tam i jeho kamos) - hlavne bych si daval pozor, jestli je vsechno zapojeny, a nechal bych si kompa aspon zapnout, a kouknul do BIOSu, jestli je vse jak ma!
A sestavujou to tam průměrně jak dlouho?
Oficiálně 3 pracovní dny. A sestavovat začínají, až je veškeré zboží skladem. O tom kdy je co skladem tě v případě objednávky informují denně mailem PO-SO.
Asus Commando, Core2 Duo E6850-3GHz, GEIL 2GB, Asus 8800GTX, THERMALRIGHT HR-03 Plus, Noctua NH-U12F, 3x Noctua NF-S12-1200, 120mm, Thermaltake Armor Jr. VC3000SWA, SCYTHE KAMA-PANEL SCKMPN-1000-SV, Zdroj Enermax 600W ATX EG701AX-VE/W/SFMA ALL NoiseTaker.
Cecilka píše:A sestavujou to tam průměrně jak dlouho?
Oficiálně 3 pracovní dny. A sestavovat začínají, až je veškeré zboží skladem. O tom kdy je co skladem tě v případě objednávky informují denně mailem PO-SO.