MSI P35 Neo2 /-FR /-FIR (775, P35 + ICH9 /ICH9R)

Pro procesory Intel Core, Pentium, Celeron, Xeon a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
armando
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od armando »

BROS píše:Upřímně kdo ten bios někdy vytahoval z patice :wink:
ja! raz som spekuloval... flashol som uplne iny bios a comp uz nenabehol. kedze som vtedy nemal iny MB(aby som mohol vyskuat to co som navrhol), spravil mi to predajca za 400sk(...nejakym pripravkom do ktoreho sa pcha ten svab) ...sviniar jeden... 400sk za taku hovadinu.

a preco sa pytas taku **** otazku? nestaci ti problem uzivatela IQLogic (?)

alebo si este nepocul o tom ze pri flasovani ked nastane vypadok elektrickeho prudu... si v prdeli(?) ...ze vraj nove MB maju pre podobne pripady dva biosy, ale ci aj dva šváby, to neviem(neviem ako to je)
armando
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od armando »

by som rad vediet, kedze nove MBs maju tie svaby na pevno pripajkovane, ako sa to riesi. to akoze sa taka doska s poskodenym biosom moze rovno vyhodit? ved predsa musi byt nejaka moznost ako nahrat novy bios do toho pevne pripajkovaneho svabu!
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

Jurawood píše:Ten tišťák si vyfotím a půjdu se do Alfacompu zeptat zda je to standardní postup..
OT
pred vanoci jsem v Alfacompu koupil Seasonic S12-430W a po rozbaleni jsem se od jednoho konektoru pekne umazal cernou vazelinou, nebo co to bylo za sra*ku, takze se ani nedivim...otazka je zda za to muze Alfacomp nebo jejich dodavatel, pokud to nema vliv na funkcnost tak to neresim
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Jurawood píše:...já měl všechny Sata zaslepeny, stejně jako Firewire a dokonce i myš, to sem musel odlámat jinak se to tam nedalo zasunout.
To je naprosto běžné a zcela normální...
Jurawood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jurawood »

Tak já nevim :? speedfan mě nic nezměří, prostě žádný čidla, everest taktéž bez čidla. Jediný čidlo je HDD. MSI core center mě jedinej ukazuje asi 40-50 a při zátěži orthosem během 3 sekund 80.. a chladič je vlažnej.. namontovanej dobře. Po vypnutí orthosu ihned padá z5 na 50.
Po resetu bios se nastaví CPU Vcore 1,8V...
Je možný že bios 1.1 tenhle procík (E2180) nedává? nebo čím to je??
Pajoncek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pajoncek »

Ked budem taktovat vyhradne cez HW OC jumpery tak mozem nechat zapnuty speedstep?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Pajoncek píše:Ked budem taktovat vyhradne cez HW OC jumpery tak mozem nechat zapnuty speedstep?
Ne.
armando
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od armando »

Hermi píše:Tak nakonec se mi podařilo najet do woken 350x10, 1,4V, nebo 390x9, prošly mi testy Everestu a SuperPI ale Orthos do 10s šlus. Max FSB byla 420MHz.
tu su vysledky maximalneho OC. a tu maximalne OC FSB516 s e4300

alebo celeron 440... ma tu istu FSB(ako e4400) a tiez sa z neho podarilo viac vyzmykat... 450fsb

Obrázek
Pajoncek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pajoncek »

armando píše:
Hermi píše:Tak nakonec se mi podařilo najet do woken 350x10, 1,4V, nebo 390x9, prošly mi testy Everestu a SuperPI ale Orthos do 10s šlus. Max FSB byla 420MHz.

alebo celeron 440... ma tu istu FSB(ako e4400) a tiez sa z neho podarilo viac vyzmykat... 450fsb

Obrázek
ale bolo to vdaka doske alebo vdaka velkemu stastiu na kus a vykonnemu chladeniu? myslis ,ze by s tym istym kusom a tym istym chladenim taketo FSB tato doska nezvladla?
Kde bude asi problem ked s e6750 da aj 600fsb a s e4400 iba 400. V procesoroch alebo doske?
Hermi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hermi »

.. nehádám se, já jsem čekal že E4400 by 450x6 mohl dát, nedal. Dá ovšem 3500MHz 350x10, takže shit to není a pokud ten tebou postovaný výsledek není nějaký fake, tak to musel být výjmečný kousek křemíku. 8-)
CPU: Intel Core2Duo E8400 3,000 @ 4,005 MHz (1,35625V) + Noctua NH-U12P + orig.dodávaná pasta v tubě MB: Gigabyte GA-P35-DS4 Rev 1.1 BIOS F11 RAM: A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz EE (800@890MHz CL2-4-4-4-12, 2,1V) Grafika: BFG GeForce 8800 GTS OC 512MB @(GPU 756/SH 1890/ MEM 2120 MHz) HDD: Samsung SpinPoint T HD501LJ 500GB + Xilence HD-Cooler CL Mechaniky: Samsung SH-S203N, Front panel Akasa AK-ALL-01BK Case: CoolerMaster Centurion 534+ PSU: Enermax Liberty DXX 500W FANS: Intake 5,25" pozice 1x Scythe SCKB-1000BK, Outtake(back)1x Noctua NF-P12-1300, Intake(front) 1x 120x120 CoolerMaster, Intake(side)1x 120x120 CoolerMaster Monitor: 19" LCD Hyundai B91A
Orthos+Coretemp0.69 - teplota po 10h 53/54 stupňů
http://www.ukazto.com/img/2173403,Orthos.jpg
armando
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od armando »

Pajoncek píše:ale bolo to vdaka doske alebo vdaka velkemu stastiu na kus a vykonnemu chladeniu? myslis ,ze by s tym istym kusom a tym istym chladenim taketo FSB tato doska nezvladla?
vobec netusim.

btw: nechcel som rypat, len tak poznamenal som :)
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

mam problem so zvukom ... pri hrani hier pocujem praskanie ... ovladace som skusal preinstalovat ... este vcera bol zvuk cisty ... nemate s tymto problem ???
Jurawood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jurawood »

to más z těch vysokých FSB :lol: ne ale vypadá to na reklamaci
IQLogic píše:mam problem so zvukom ... pri hrani hier pocujem praskanie ... ovladace som skusal preinstalovat ... este vcera bol zvuk cisty ... nemate s tymto problem ???
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

no o reklamacii mi ani nehovor ... pred nedavnom som ju reklamoval ... kvoli posahanemu biosu 1.3 ... lenze pri hudbe to nepuka v tom je ten problem ... robi to len pri hrach a nikde inde ... cize kodek nebude poskodeny ... no asi reinstal win skusim ak mi nik nic ine neporadi :) :oops: ... tak robi aj pri hudbe ... uz zacalo ... ale to zas len teraz pred chvilkou tak nefim co tomu stuka :(
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

IQLogic píše:no o reklamacii mi ani nehovor ... pred nedavnom som ju reklamoval ... kvoli posahanemu biosu 1.3 ... lenze pri hudbe to nepuka v tom je ten problem ... robi to len pri hrach a nikde inde ... cize kodek nebude poskodeny ... no asi reinstal win skusim ak mi nik nic ine neporadi :) :oops: ... tak robi aj pri hudbe ... uz zacalo ... ale to zas len teraz pred chvilkou tak nefim co tomu stuka :(
Zkus tam nainstalovat "KB896256" od MS.
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

to shit: nepomohlo ani toto ... ale robi to DX ... musim reinstal DX ... teraz som skusil v JetAudiu nastavit waveout namiesto DirectSound ... a zvuk krasny cisty .... no len ako mam reinstal DX ?? dal som update na August 2007 ale nic nepomohlo
Finkky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Finkky »

Uz se mi desku podarilo rozchodit a slape jak ma, jen ted malickost, v biosu mam nastavenou vcore na 1,3V ale CPU-Z mi ukazuje 1,305-1,315 Vcoz mi prijde zvlastni, v Core Temp mi to ukazuje 1,3250V. Kdyz jsem nainstaloval procesor tak byla defaultni voltaz 1,2650 coz se mi zda nejak malo (E4400) nemuze to v tom biosu byt nejaky posunuty ty hodnoty?

Jinak pro informaci mam E4400@3200MHz 1,308V Real, takze v tomhle ohledu bych mel byt asi spokojeny :)

Nevite v cem se daji sledovat otacky vetracku? Speedfan mlci...
(BIOS 1.1 a mam pri startu obrazek s napisem Platinum)
volkovski
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od volkovski »

da sa na tuto dosku pripojit audio z case ktora ma standard AC97, ked tato doska ma nejake Intel HD Audio ???
Jurawood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jurawood »

Finkky píše:Uz se mi desku podarilo rozchodit a slape jak ma, jen ted malickost, v biosu mam nastavenou vcore na 1,3V ale CPU-Z mi ukazuje 1,305-1,315 Vcoz mi prijde zvlastni, v Core Temp mi to ukazuje 1,3250V. Kdyz jsem nainstaloval procesor tak byla defaultni voltaz 1,2650 coz se mi zda nejak malo (E4400) nemuze to v tom biosu byt nejaky posunuty ty hodnoty?

Jinak pro informaci mam E4400@3200MHz 1,308V Real, takze v tomhle ohledu bych mel byt asi spokojeny :)

Nevite v cem se daji sledovat otacky vetracku? Speedfan mlci...
(BIOS 1.1 a mam pri startu obrazek s napisem Platinum)
Jo všechno mlčí.. akorát ta aplikace MSI reguluje otáčky.. ale docela pofiderně, jinak mě cpu-z ukazuje 1,03V i když dám 1,4.. nejhorší že ostatním to ukazuje..
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Problem s MSI P35-NEO 2

Příspěvek od Shit »

xmen2 píše:.....
Neflashoval's náhodou BIOS? -> http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 99#7364199

Půjč si jiné RAMky (třeba 667) a flashni to zpět na BIOS 1.1 nebo zkus BIOS 1.43 beta.
Odpovědět

Zpět na „Socket 423, 478, 479, J a T“