Na webu, jeste nejaky ten patek nebudou, maj pry velke zasoby s hlinek tak se ji chtej zbavit, takze neznaly dostane hlinikovy vrsek, ale kdyz ji pisnes, ze mas zajem o plast tak ti vyhovej , ale i tak je zpracovani stale, ale viscool, takze nic moc
//Woyta Ja mel zase na mysli tuhle starsi serii. Nejsou uz sice top jako v dobe Bartonu ale porad funguji skvele.
dostal jsem nabídku na Eheim Compact 600 v expě+spínací relé+viscool blok na cpu s plexi topem za 900kč,je to dobrá nabídka?nebo mám vzít třeba expu,potom z bazaru eheima 1048 a nové galaxiho bloky?pošlu foto,ať řeknete,jaký e ten viscool blok
Blue Storm píše:dostal jsem nabídku na Eheim Compact 600 v expě+spínací relé+viscool blok na cpu s plexi topem za 900kč,je to dobrá nabídka?nebo mám vzít třeba expu,potom z bazaru eheima 1048 a nové galaxiho bloky?pošlu foto,ať řeknete,jaký e ten viscool blok
S tím že někdo říkal že je compact levenja atichej jsem taky kdesi slyšel, ale borec byl pak nasraný protože mu to nestačilo na okruh, vibrovaloto a částečně oteplovalo vodu, 1048 je skoro jediná možnost...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
tak už mám sehnaný readiátor a čerpadlo(od woyty)...ještě potřebuju sehnat nějaké bloky,zatím mám vybrané galaxiho bloky na cpu a gpu,tak kdyby jsem měl možnost někde sehnat lepší bloky za podobnou cenu,tak to sem napište.nové viscooly jsou na mě moc drahé a swiftech ani nemluvím
Blue Storm píše:tak už mám sehnaný readiátor a čerpadlo(od woyty)...ještě potřebuju sehnat nějaké bloky,zatím mám vybrané galaxiho bloky na cpu a gpu,tak kdyby jsem měl možnost někde sehnat lepší bloky za podobnou cenu,tak to sem napište.nové viscooly jsou na mě moc drahé a swiftech ani nemluvím
no Galaxi bych nekupoval....je to nejvetsi s*** co muzes vubec koupit.Viscool má dobrej pomer cena/vykon. Pokud nemas moc penez tak jina moznost moc není.
2Highlander:Kašpec má pravdu,já s tím nebudu chladit přetočené C2D,ale pouze přetočeného Celerona D do s478 takže zase nepotřbeuju nějaký výkonný blok,ale jsem zvědavý na výsledky tvého testu,jak dopadne ten galaxiho...a navíc mě jede celeron d 335 do s 478 přetočený pod freezerem 4 na teplotě 35°C v klidu a 42°C v zátěži
Kašpec píše:Tak co, chce to tak chladit tak at chladí, a ty mi neříkej že 600 compact utáne 3 bloky + 2 radiátory...
Presne, ja ho mel taky jako prvni cerpadlo, a po zapojeni cpu+gpu viscool + 360 rad, byl prutok hodne malej a pak jsem si kupil druhy rad+chipset a prutok uz nebyl skoro zadnej!!