Vodní chlazení - vybíráme jednotlivé díly

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

No utahnout by to mel, ale radsi by sahnul po 1048, jistota je jistota a bazarove se pohybuji na stejne cene :)

//
Woyta píše:KPcool ma sice telo take z hliniku....
Ja mel na mysli ty posledni bloky od kpcool, ty co maj vrsky z plexi :)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Woyta píše:Starsi Viscool bych nebral. Na ten zelenej sajrajt se neda zapomenout. Nove s plexi by uz mohly byt OK.
Na webu pořád ty plexi nevidim, takže bych je nebral jako reálnou nabídku.
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Na webu, jeste nejaky ten patek nebudou, maj pry velke zasoby s hlinek tak se ji chtej zbavit, takze neznaly dostane hlinikovy vrsek, ale kdyz ji pisnes, ze mas zajem o plast tak ti vyhovej :), ale i tak je zpracovani stale, ale viscool, takze nic moc :(

//Woyta Ja mel zase na mysli tuhle starsi serii. Nejsou uz sice top jako v dobe Bartonu ale porad funguji skvele. :)
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

dostal jsem nabídku na Eheim Compact 600 v expě+spínací relé+viscool blok na cpu s plexi topem za 900kč,je to dobrá nabídka?nebo mám vzít třeba expu,potom z bazaru eheima 1048 a nové galaxiho bloky?pošlu foto,ať řeknete,jaký e ten viscool blok
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

Blue Storm píše:dostal jsem nabídku na Eheim Compact 600 v expě+spínací relé+viscool blok na cpu s plexi topem za 900kč,je to dobrá nabídka?nebo mám vzít třeba expu,potom z bazaru eheima 1048 a nové galaxiho bloky?pošlu foto,ať řeknete,jaký e ten viscool blok

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

jaký je ten viscool podle vás?a ten eheim compact 600?
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Eheim Compact je nic moc, je to už zastaralé čerpadlo :roll: Pro tebe bude stačit 1048, to je jistota... :wink:

//Woyta presne tomuhle Viscoolu ti radime aby jsi se vyhnul. :)
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

ten 1048 taky neni nejnovejsi, compact je krasne tichounkej a levnej

co je na tom viscoolu spatnyho? Chladi docela dobre
Naposledy upravil(a) AlesShi dne čtv 6. zář 2007, 19:13, celkem upraveno 1 x.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

S tím že někdo říkal že je compact levenja atichej jsem taky kdesi slyšel, ale borec byl pak nasraný protože mu to nestačilo na okruh, vibrovaloto a částečně oteplovalo vodu, 1048 je skoro jediná možnost...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

nemel jsem s nim nikdy problem. Tahnul mi cpu, grafiku, chipset, disk a dva radiatory v serii bezproblemu, teploty byly supr

a hlavne to bylo tichy, ted mam ddc s topem a je mnohem hlucnejsi
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

tak už mám sehnaný readiátor a čerpadlo(od woyty)...ještě potřebuju sehnat nějaké bloky,zatím mám vybrané galaxiho bloky na cpu a gpu,tak kdyby jsem měl možnost někde sehnat lepší bloky za podobnou cenu,tak to sem napište.nové viscooly jsou na mě moc drahé a swiftech ani nemluvím :wink:
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Blue Storm píše:tak už mám sehnaný readiátor a čerpadlo(od woyty)...ještě potřebuju sehnat nějaké bloky,zatím mám vybrané galaxiho bloky na cpu a gpu,tak kdyby jsem měl možnost někde sehnat lepší bloky za podobnou cenu,tak to sem napište.nové viscooly jsou na mě moc drahé a swiftech ani nemluvím :wink:
no Galaxi bych nekupoval....je to nejvetsi s*** co muzes vubec koupit.Viscool má dobrej pomer cena/vykon. Pokud nemas moc penez tak jina moznost moc není.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Když nemá moc peněz tak je Galaxi jedinou volbou, a až taková sračka to není, protože pochybuju že s tím bude chladit přetočené C2D... :roll:
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

2Highlander:Kašpec má pravdu,já s tím nebudu chladit přetočené C2D,ale pouze přetočeného Celerona D do s478 :-D takže zase nepotřbeuju nějaký výkonný blok,ale jsem zvědavý na výsledky tvého testu,jak dopadne ten galaxiho...a navíc mě jede celeron d 335 do s 478 přetočený pod freezerem 4 na teplotě 35°C v klidu a 42°C v zátěži :wink:
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Na Celerona stačí i Galaxi, nepotřebuje Viscool apd.
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

galaxy, celeron a voda :lol:

se opravdu vyplati, a jak to bude oproti pasivum tichy :-D :-D
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Tak co, chce to tak chladit tak at chladí, a ty mi neříkej že 600 compact utáne 3 bloky + 2 radiátory... :roll:
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Kašpec píše:Tak co, chce to tak chladit tak at chladí, a ty mi neříkej že 600 compact utáne 3 bloky + 2 radiátory... :roll:
no utahne no ..ale s prutokem 70l/h :-P coz je jako kdyby jsi chcal do zachoda...
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Kašpec píše:Tak co, chce to tak chladit tak at chladí, a ty mi neříkej že 600 compact utáne 3 bloky + 2 radiátory... :roll:
Presne, ja ho mel taky jako prvni cerpadlo, a po zapojeni cpu+gpu viscool + 360 rad, byl prutok hodne malej a pak jsem si kupil druhy rad+chipset a prutok uz nebyl skoro zadnej!!
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

Highlander píše:
no utahne no ..ale s prutokem 70l/h :-P coz je jako kdyby jsi chcal do zachoda...
kolik tim teklo nevim, neresim, chladilo to naprosto vpohode :idea:

ze bych ted mel s ddc naky joo lepsi teploty, to fakt ne
Odpovědět

Zpět na „Voda“