Project Skull of mystery by Sicco

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

velmi pekne....jen ted kdyz to mas tak hezky vybrouseny me napadlo ,ze by nemuselo vubec spatne vypadat,kdyz by si ten tahokov v dolni casti vypoulil smerem ven ...pocitam ,ze tam bude vetrak, ale bojim se ,ze ted uz je na to asi pozde. Ale velmi luzxusni pracicka :D moc se mi to libi...kdyz si zacinal tak sem neveril ,ze by se ti to mohlo podarit takhle pekne vybrousit. :up: :worship: :thumbsup:
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Tak včera jsem nastříkal poslední vrstvu a zítra to vyleštím dám sem nějaké foto.

to Cuir:diky za pochvalu,ja sem osobně taky nečekal,že se to tak povede.
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

No,tak dneska sem to dovezl domů,ale stalo se to,v co sem ani ve snu nedoufal,že se stane.I když bylo vše jednotlivě zabaleno tak se vyskytly škrábance při převozu,ani netuším jak.... :oops: jsem z toho zděšen protože už nemám možnost to znovu nastříkat tlakovou pistolí,ale jediná záchrana je,že jsem si s sebou do plechovky vzal asi pul litru barvy,ale ted otázka jak ji v domácím prostředí kvalitně nastříkat.
Nikde jsem to tu nenašel ani jinde tak budu vděčný za každou radu.

btw: nástřik byl proveden lesklou,černou syntetickou (nitro) barvou,tedy není možné přestříkat to sprejem,ty jsou acetonové,tedy by povrch akorát rozleptaly.
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal kule »

vyděl sem návod jak si vyrobit jednoduchou stříkací pistoli...
baví vás závodní hry? jestli ano navštivte TOTO forum...: http://slrr.big-forum.net/
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

navrhuju zaje to karosáeny a nechat si to stříknout od nich...a nebo do specialky s barvy laky a oni by meli bet schopni dát tu tvoji barvu do spreje kterej by hnali klasicky butanem
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

nějaký lepší nápad by nebyl? do****le nic horšího se stát už nemohlo! :blee:
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

mohlo to i krupnout :?

Ale tohle je zly....ja bych udelal toto: 1) pokud nejsou ty skrabance nejak EXTRA velky nebo videt tak bych to nechal 2)Strikl to cely znova (nejak) :sad:
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Nebo mě napadla ještě jedna možnost,lehce povrch přejet pod vodou smirkem tak nad 1500 a stříknout plničem,který udělá mezivrstvu mezi syntetickým nástřikem a acetonovým sprejem.Tak 3-5 temkých vrstev
Myslím,že by to mělo držet,když to má kvalitní základ,ale je to jen můj nápad,co si o tom myslíte vy?
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Víš co...ideálně to nafoť, ať je vidět, o co jde...jak je to hluboké, apod? Pokud to je nějak rozumně, tak se to povětšinou dá rozleštit, člověk by koukal, co ještě jde zaleštit, ale chce to foto...
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Tak to jsem asi udělal další hloupost,před 20 minutama sem to lehce obrousil a nachystal na nástřik :sad: jenom napiš jestli je ten nápad s tím plničem realizovatelný nebo ne.Takže si ted představ rovnou zmatnělou plochu :oops:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já se v tom teď trochu ztrácím. Jak je to stříkané? To jsi nechal stříkat někde v lakovně nebo jsi jen použil syntetiku z plechovky a stříkal si to sám? Protože pokud je to profi lakované v boxu, tak to na stejnou úroveň doma nestříkneš. A pokud ta barvy nebyla poškrábaná až na plech nebo plnič, tedy jen škrábanečky v hloubce vechní barvy, tak to půjde normálně rozleštit a pokud si dáš záležet, tak nikdy nepoznáš, že tam něco bylo.

Jestli jsi to vzal teď pod vodou, tak bych to osobně tak 3dny nechal být a pak leštil a leštil a bude to v pohodě, ale jen v případě, že jsi se někde už nedostal na plnič. Rozhodně bych tam ale plnič nestříkal. Pokud by jsi se rozhodl pro nový přelakování, tak tahle barva musí komplet dolů...to by jinak moc dobrotu nedělalo...

//A být tebou, tak hlavně nespěchám...na leštění je času dost...jestli jsi to včera lakoval, tak ideálně to nechat tak měsíc a leštit až potom, resp. bude to pak úplně jiná kvalita. A takový 3dny beru po lakování jako minimum, než na to šáhneš takovým sajrajtem, jako je leštěnka... :-D
`x3on
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od `x3on »

tak at jsou tu 10 rijna fotky :P
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Proč zrovna 10.října? ted když je škola toho moc nepodělám a nechávám vytuhnout lak tak 10 dni a ještě vyřeším ten pření fan a bude hotovo a dam se samo sebou fotky :-D
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Kde sa dá zohnať ten biohazardový ventilátor? hodne sa mi páči no nemôžem ho nájsť...
Najlepšie SVK :)
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

např. tady je velký výběr mřížek
http://www.casemodding.cz/index.php?pg=vypis&kat=127
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Tok dneska sem to konečně dokončil se všema úpravama,tak mi to můžete zkritizovat 8) jen omluvte kvalitu fotek,nemám to čím vyfotit:huh:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

no podle mne by to jeste chtelo nak vykoumat jak podsvitit to plexi protoze pak ten gravir podle mne ztraci smysl pac neni moc videt treba tam navrtat par led a nak to zalistovat aby nesvitily primo na cloveka
// ale jinak samozrejme chvalim :thumbsup:
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

moje hodnoceni

+ peknej lak
+ dobry zpracovani, ma to i napad

- spatne zpracovanej predek : ty vidle nebo co to je, kazda je jina
- a to logo punishera tam je strasne kriklavy... bila na cerny...

Jinka docela fajn :)
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

no me to pride takove splacane.ten prede je hodne zajimavej.ale ta lebka tam nesedi,stejne jako ta mrizka biohazard.jinak zpracovani je pekne...
`x3on
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od `x3on »

hodnoceni - nejdou fotky

//edit: uz jdou a vypada to hodne pekne
Naposledy upravil(a) `x3on dne úte 25. zář 2007, 16:26, celkem upraveno 1 x.
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox
Odpovědět

Zpět na „Projekty“