nefunkčnost z ničeho nic
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- dprov
- Nováček

-
nefunkčnost z ničeho nic
Co myslíte, že to je?
Mám sestavičku
VGA LEADTEK Winfast PX7600GT 256MB HDTV -- Asus A8R-MVP -- 1G RAM Kingston 2x512MB DDR PC400 CL2 --CPU AMD Athlon 64 3500+ Venice (socket 939)
Počítač běžel pěkně , až jednou …. Rozběhnou se větráky , HD začne hrabat, ale pořád dokola a do monitoru nejde signál…. DVD ROMka nejde otevřít ( pokud vyndám IDE kabel tak otevřít jde. )a nereaguje na reset . Grafika, paměti i HD jsou otestovány na jiném počítači, akorát nevim zdali mám v ha…u desku nebo procesor. Napadá vás něco??
Díky
Mám sestavičku
VGA LEADTEK Winfast PX7600GT 256MB HDTV -- Asus A8R-MVP -- 1G RAM Kingston 2x512MB DDR PC400 CL2 --CPU AMD Athlon 64 3500+ Venice (socket 939)
Počítač běžel pěkně , až jednou …. Rozběhnou se větráky , HD začne hrabat, ale pořád dokola a do monitoru nejde signál…. DVD ROMka nejde otevřít ( pokud vyndám IDE kabel tak otevřít jde. )a nereaguje na reset . Grafika, paměti i HD jsou otestovány na jiném počítači, akorát nevim zdali mám v ha…u desku nebo procesor. Napadá vás něco??
Díky
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- sir Samuel
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkčnost z ničeho nic
Tak deska pokud připojiš speaker tak by ti mela pípáním signalizovat co je v haji.... ten zdroj jinej si zkoušel?dprov píše:Co myslíte, že to je?
Mám sestavičku
Díky
- oyza
- Začátečník

rekl bych taky ze deska. zatim vzdycky kdyz chcip procak ten komp nedela proste nic. rozsviti se akorat tak kontrolka a nic. zadny disky nehrabou, nic nepipne. teda paklize neni chciplej ten zdroj
tos mel zkusit asi jako prvni
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- dprov
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: