nefunkčnost z ničeho nic

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
dprov
Nováček
Nováček

nefunkčnost z ničeho nic

Příspěvek od dprov »

Co myslíte, že to je?

Mám sestavičku
VGA LEADTEK Winfast PX7600GT 256MB HDTV -- Asus A8R-MVP -- 1G RAM Kingston 2x512MB DDR PC400 CL2 --CPU AMD Athlon 64 3500+ Venice (socket 939)
Počítač běžel pěkně , až jednou …. Rozběhnou se větráky , HD začne hrabat, ale pořád dokola a do monitoru nejde signál…. DVD ROMka nejde otevřít ( pokud vyndám IDE kabel tak otevřít jde. )a nereaguje na reset . Grafika, paměti i HD jsou otestovány na jiném počítači, akorát nevim zdali mám v ha…u desku nebo procesor. Napadá vás něco??

Díky
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

A zdroj je jaký?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
sir Samuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sir Samuel »

Měl jsem nedávno skoro stejný problém a byla to základovka, v servisu říkali že by to procesor nebo něco jiného taky mohlo být, ale s nejvěětší pravděpodobností ta základovka...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunkčnost z ničeho nic

Příspěvek od Dzin »

dprov píše:Co myslíte, že to je?

Mám sestavičku
VGA LEADTEK Winfast PX7600GT 256MB HDTV -- Asus A8R-MVP -- 1G RAM Kingston 2x512MB DDR PC400 CL2 --CPU AMD Athlon 64 3500+ Venice (socket 939)
Počítač běžel pěkně , až jednou …. Rozběhnou se větráky , HD začne hrabat, ale pořád dokola a do monitoru nejde signál…. DVD ROMka nejde otevřít ( pokud vyndám IDE kabel tak otevřít jde. )a nereaguje na reset . Grafika, paměti i HD jsou otestovány na jiném počítači, akorát nevim zdali mám v ha…u desku nebo procesor. Napadá vás něco??

Díky
Tak deska pokud připojiš speaker tak by ti mela pípáním signalizovat co je v haji.... ten zdroj jinej si zkoušel?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

rekl bych taky ze deska. zatim vzdycky kdyz chcip procak ten komp nedela proste nic. rozsviti se akorat tak kontrolka a nic. zadny disky nehrabou, nic nepipne. teda paklize neni chciplej ten zdroj :) tos mel zkusit asi jako prvni
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
dprov
Nováček
Nováček

Příspěvek od dprov »

Mr. Dirk píše:A zdroj je jaký?

zdroj je sice EC 400, ale je odskoušenej - v pořádku
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

dprov píše:
Mr. Dirk píše:A zdroj je jaký?

zdroj je sice EC 400, ale je odskoušenej - v pořádku
Jak odskoušenej? Ty si ho měřil v zátěži?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

dprov píše:zdroj je sice EC 400, ale je odskoušenej - v pořádku
Skúšal si zostavu s iným zdrojom alebo si vyskúšal iba zdroj v inom PC?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“