PatuLka píše:jede to nekomu normalni rychlosti ? jako mam to taky ale proste zpomalenej film
ano, na pretaktovanej 8800GTS to jede celkom v pohode...pod 30fps mi to zatial ani neslo...
na x1950GT som mal aj 15fps ... mozno aj menej ...vsetko v rozliseni 1280x1024 s max detailami
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
durod píše:Nejde o fps,ale o to, ze fischer se louda jak posrany. Ale jenom v prvnich misich. Kdyz jsi v nebezpecne zone, jede to normalne..
Tak mam zcela opacny problem...Me prvni a druha mise jedou super a v momente, kdy se dostanu do doupete teroristicky skupinky, tak je vsechno jak slow motion - nikoliv sekani, ale slow motion...
Sephiroth píše:..Me prvni a druha mise jedou super a v momente, kdy se dostanu do doupete teroristicky skupinky, tak je vsechno jak slow motion - nikoliv sekani, ale slow motion...
Uz si to nepamatuji, ale asi jak pises, zacalo az v JBA v NYC
Ano, skutečně se bavíme o rychlosti Sama. Bohužel sice se v JBA hýbe pomalu (což možná má), ale s ním se hýbe pomalu úplně všechno...zvlášť v centrální místnosti....a nepomůže ani snížení všech nastavení na min, snížení rozlišení ani trik s -ll paramterem..
KUA...
A přitom Bioshock paráda, Oblivion paráda, RS6 Vegas paráda....jen ten Sam Fisher si nerozumí s mým HW
ahojte... mam problem.. nejde mi Hitman blood money ani Double agent na vistach.. je nejaky reseni?? zapnu hru.. a napise mi to ze program prestal spravne fungovat:(:(:( asi kvuli Dx10.. thread sem celej necetl ... tak nenadavejte jestli je nekde odpoved tady
hitman-47 píše:ahojte... mam problem.. nejde mi Hitman blood money ani Double agent na vistach.. je nejaky reseni?? zapnu hru.. a napise mi to ze program prestal spravne fungovat:(:(:( asi kvuli Dx10.. thread sem celej necetl ... tak nenadavejte jestli je nekde odpoved tady
Skus dat kompatibilitu Win XP. Myslim ze vo Vistach nieco take je .
hitman-47 píše:ahojte... mam problem.. nejde mi Hitman blood money ani Double agent na vistach.. je nejaky reseni?? zapnu hru.. a napise mi to ze program prestal spravne fungovat:(:(:( asi kvuli Dx10.. thread sem celej necetl ... tak nenadavejte jestli je nekde odpoved tady
Skus dat kompatibilitu Win XP. Myslim ze vo Vistach nieco take je .
ani mne to neficalo na Viste ... teda skusal som Hitmana Blood Money ... SCDA nefical ani na XP poriadne ... tak na viste som ani netestoval ... asi si nerozumeju Hitmanik s Vistickou ... predsalen Vista nie je kompatibilna s tou hrou na 100% a zrejme ani na 1%
IQLogic píše:ani mne to neficalo na Viste ... teda skusal som Hitmana Blood Money ... SCDA nefical ani na XP poriadne ... tak na viste som ani netestoval ... asi si nerozumeju Hitmanik s Vistickou ... predsalen Vista nie je kompatibilna s tou hrou na 100% a zrejme ani na 1%
tak SCDA mi prostě nejde.. možná to pujde s dalsim novym patchem.. s v1.02 to nejde .. a hitmana blood money spustim.. takhle.. ne pres exe soubor.. ale dam to configure .. jak se nastavuje rozliseni a shadery.. a dam Reset to default a dam Save and launch.. a najede to:)
ja by som bol velmi rad keby opravili SCDA ... hral som to ale zas mi tam nesli tie obnovovacie frek. nastavit ... tak to slo von ... a teraz nemam uz ani chut to skusat ....
IQLogic píše:ja by som bol velmi rad keby opravili SCDA ... hral som to ale zas mi tam nesli tie obnovovacie frek. nastavit ... tak to slo von ... a teraz nemam uz ani chut to skusat ....
ja uz hlavne nemam naladu to hrat znova.. po ugradu z XP na Visty se mi i vypařili Savy
no ja som urobil skok z XP na Vistu ale v priebehu asi 2 dni som siel naspat na zatial stary dobry WinXP ... .. ale aj tak nepomohlo rozbehat SCDA tak aby siel poriadne