Riva Tuner problém
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

prosimte jde v tom regulovat fan ?Sicco2 píše:Tak sem našel lepší tweakovací itilitku než je Riva Tuner,jmenuje se Power Strip .
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Scroll
- Začátečník

-
Ja mam s rivatunerem zas jinej problem. Mam GF 8800GTS a potreboval bych aby mi ve 2D nebezela 550Mhz ale 450Mhz, v rivatuneru to mam i tak nastaveny, 2D 450/Low 3D 500/3D 550. bohuzel kdyz nabehnou Win tak mi karta bezi na tech 550.Karta je od Gainwardu a mam k ni utilitu, ve ktery je taky ukazatel taktu a 2D rezim je 450Mhz, ale proste kdyz dam v RT monitoring tak mam 550
Asi delam neco spatne,nekde se mi to prehazuje, neuklada nebo podobnou volovinu, snad vas tim neotravim, takovou kravinou. Dik
Asi delam neco spatne,nekde se mi to prehazuje, neuklada nebo podobnou volovinu, snad vas tim neotravim, takovou kravinou. Dik
- Thellwin
- Administrátor

- Scroll
- Začátečník

-
Uz jsem na to prisel, presne uplna hloupost. Ano mel jsem zaskrtly on startup,ale tech 550/880 a ne 450/880. Dik za tip a sorry.
Jen koukam ze v monitoringu mi to ukazuje 60% fan,ale ja ho mam nastavenej na 100% tak nevim kde je pravda, otacek to ukazuje 1600. Nerve to tak je to fuk.
//barco - cenzúra, nadávky fakt nie...
Jen koukam ze v monitoringu mi to ukazuje 60% fan,ale ja ho mam nastavenej na 100% tak nevim kde je pravda, otacek to ukazuje 1600. Nerve to tak je to fuk.
//barco - cenzúra, nadávky fakt nie...
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Scroll
- Začátečník

-
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Scroll
- Začátečník

-
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník

-
Mám s RT úplně stejnou zkušenost, je sice krásné, že se pro chlazení dají nastavit profily, pravidla, ale k čemu to je, když otáčky větráku to prostě nezmění? Grafika Leadtek 8800GTS
Když otáčky změním přes nTune tak je to v pohodě, jenže tam si to nastavení zase odmítá zapamatovat a po každém restartu to musím dělat znova
Když otáčky změním přes nTune tak je to v pohodě, jenže tam si to nastavení zase odmítá zapamatovat a po každém restartu to musím dělat znova
vss Vodnik DrC+ (kp)
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník

-
Ano, to ovšem funguje přesně stejně jako nTune, po restartu je to zpátky na defaultní hodnotě. Apply setting at Windows startup a Restore fan settings after suspended mode mám zaškrtnuté. A stejně to neřeší, to by RT měl podle svých domovských stránek umět, totiž nastavování profilů otáček podle teploty a režimu. Nechápu k čemu tam teda mají 3 stránkový návod jak to nastavit, když to nefungujeIQLogic píše:o par postov vyssie som pisal ako sa menia otacky v RT ... na zalozke kde sa taktuje otacky menit nejde
vss Vodnik DrC+ (kp)
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: