CC GENERALS HELP - trhaná hra!!!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

CC GENERALS HELP - trhaná hra!!!

Příspěvek od Red Devil »

Mam níže popsaný komp a při hraní této hry mam problémy s plinulím během zkraje to běží jak víno,pak pomalejc a dojde i na cukání. Nic se mi nehřeje ovladače sem skoušel rozlišení 1024 na 768 detaily střední i sem skusil vypnout rychý zápis na grafice
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

máš na hře patch?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

mam tušim 102
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zkus novější, tuším minimálně 1.06

ostatní hry to nedělají?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Právě že ostatní v pohodě to už jsem kvůli tomu koupil silnější zdroj myslel jsem,že to všechno neutáhne
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Zkus tam dát patch 1.07 a nový ovladače grafiky. Mě to na cat 4.2 fachá naprosto v pohodě.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: CC GENERALS HELP!!!

Příspěvek od Sentenced »

Red Devil píše:Mam níže popsaný komp a při hraní této hry mam problémy s plinulím během zkraje to běží jak víno,pak pomalejc a dojde i na cukání. Nic se mi nehřeje ovladače sem skoušel rozlišení 1024 na 768 detaily střední i sem skusil vypnout rychý zápis na grafice
No jestli tim myslis totalni zaškuby napriklad ve chvili, kdy znicis najednou velky mnozstvi jednotek, tak to je bohužel normalni a engine ty hry to bohuzel dela, na jakymkoliv patchi, na jakymkoliv HW ... :(
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: CC GENERALS HELP!!!

Příspěvek od Red Devil »

Sentenced píše:
Red Devil píše:Mam níže popsaný komp a při hraní této hry mam problémy s plinulím během zkraje to běží jak víno,pak pomalejc a dojde i na cukání. Nic se mi nehřeje ovladače sem skoušel rozlišení 1024 na 768 detaily střední i sem skusil vypnout rychý zápis na grafice
No jestli tim myslis totalni zaškuby napriklad ve chvili, kdy znicis najednou velky mnozstvi jednotek, tak to je bohužel normalni a engine ty hry to bohuzel dela, na jakymkoliv patchi, na jakymkoliv HW ... :(
Mě to cuká,třeba když ty střely patriot,nebo co to je střílej po nepřátelskejch letadlech nebo,když dam do pohybu hodně vrtulníků
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Luke píše:Zkus tam dát patch 1.07 a nový ovladače grafiky. Mě to na cat 4.2 fachá naprosto v pohodě.
Já tam mam patch 1.02 a nechce se mě ho měnit,protože s tim mě chodí multiplayer a nechce se mě to na lance zas půl dne dávát do kupy
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Red Devil píše:
Luke píše:Zkus tam dát patch 1.07 a nový ovladače grafiky. Mě to na cat 4.2 fachá naprosto v pohodě.
Já tam mam patch 1.02 a nechce se mě ho měnit,protože s tim mě chodí multiplayer a nechce se mě to na lance zas půl dne dávát do kupy
Luke trošku kecá :wink: Sám ti potvrdí, že tady zadnej patch nepomuze, ten engine proste občas trošku škubne... v Zero Hour hlavne pri soubojich s Infantry Generalem. Fakt by me zajimalo, jestli by pomohlo vypnuti toho replaye. Ale jak ?? :?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Sentenced píše:
Red Devil píše: Já tam mam patch 1.02 a nechce se mě ho měnit,protože s tim mě chodí multiplayer a nechce se mě to na lance zas půl dne dávát do kupy
Luke trošku kecá :wink: Sám ti potvrdí, že tady zadnej patch nepomuze, ten engine proste občas trošku škubne... v Zero Hour hlavne pri soubojich s Infantry Generalem. Fakt by me zajimalo, jestli by pomohlo vypnuti toho replaye. Ale jak ?? :?
Jenže mě to necokne mě to třeba na 2 sec. vituhne!!!!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

I to se mi občas stane - na necelou sekundu uplnej zasek a pak hra vesele pokračuje.... :roll:

Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Sentenced píše:I to se mi občas stane - na necelou sekundu uplnej zasek a pak hra vesele pokračuje.... :roll:
Jenže mě se taky zdá,že čim výc jednotek,tim je to horší a pomalejší????
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Red Devil píše:
Sentenced píše:I to se mi občas stane - na necelou sekundu uplnej zasek a pak hra vesele pokračuje.... :roll:
Jenže mě se taky zdá,že čim výc jednotek,tim je to horší a pomalejší????
Souhlasim - proti napriklad 5ti AI protivnikum a na "špatny" mape je to občas temer nehratelny.. a je jedno jestli mas intel, amd, nvidii nebo ATI. Proste soudruzi z EA udelali nekde chybu :evil:

Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Sentenced píše:
Red Devil píše: Jenže mě se taky zdá,že čim výc jednotek,tim je to horší a pomalejší????
Souhlasim - proti napriklad 5ti AI protivnikum a na "špatny" mape je to občas temer nehratelny.. a je jedno jestli mas intel, amd, nvidii nebo ATI. Proste soudruzi z EA udelali nekde chybu :evil:
Tak to jsi mě potěšil díkes :twisted:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Luke trošku kecá :wink: Sám ti potvrdí, že tady zadnej patch nepomuze, ten engine proste občas trošku škubne... v Zero Hour hlavne pri soubojich s Infantry Generalem. Fakt by me zajimalo, jestli by pomohlo vypnuti toho replaye. Ale jak ?? :?
To je bohužel pravda :(, ale Sent už dlouho nehrál původní Generalse a ty jsou bez patche 1.07 téměř nehratelný! Trhá se to jako blázen. V ZH je to o něco lepší, ale stejně...jak si máme vychutnat souboj proti tisícům "čínským dobrovolníkům" :-D :-D

btw. Nedoporučuji aplikovat na ZH patch 1.01. :wink:
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jo, to je pravda. Puvodni generals uz temer nehraju, ZH mi prijde ve všech smerech lepší... Jinak ta hra neni nijak plynula ani po LANu a to zamrzí. Nechapu proc to neresi nejakej patch, musi tam byt nejaka chybka. Ten replay mi porad lezi v hlave :roll:

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Jo, to je pravda. Puvodni generals uz temer nehraju, ZH mi prijde ve všech smerech lepší... Jinak ta hra neni nijak plynula ani po LANu a to zamrzí. Nechapu proc to neresi nejakej patch, musi tam byt nejaka chybka. Ten replay mi porad lezi v hlave :roll:
Souhlasim, ZH je ve všech směrech lepší. "Juhziz" :roll: :)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Já hlava skopová zapoměl v ůvodu napsat,že mi jde hlavně o ZH původní Generals už jsem dávno zatratil :evil: :evil:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Red Devil píše:Já hlava skopová zapoměl v ůvodu napsat,že mi jde hlavně o ZH původní Generals už jsem dávno zatratil :evil: :evil:
To nevadí - tenhle problem se týká jak puvodních Generals, tak ZH. Zkoušel jsem i ruzny rozlišení, občasný škubaní se koná porad...

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“