CC GENERALS HELP - trhaná hra!!!
Moderátor: Baneshee
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
CC GENERALS HELP - trhaná hra!!!
Mam níže popsaný komp a při hraní této hry mam problémy s plinulím během zkraje to běží jak víno,pak pomalejc a dojde i na cukání. Nic se mi nehřeje ovladače sem skoušel rozlišení 1024 na 768 detaily střední i sem skusil vypnout rychý zápis na grafice
- zombux
- Odborník PCT

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: CC GENERALS HELP!!!
No jestli tim myslis totalni zaškuby napriklad ve chvili, kdy znicis najednou velky mnozstvi jednotek, tak to je bohužel normalni a engine ty hry to bohuzel dela, na jakymkoliv patchi, na jakymkoliv HW ...Red Devil píše:Mam níže popsaný komp a při hraní této hry mam problémy s plinulím během zkraje to běží jak víno,pak pomalejc a dojde i na cukání. Nic se mi nehřeje ovladače sem skoušel rozlišení 1024 na 768 detaily střední i sem skusil vypnout rychý zápis na grafice
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: CC GENERALS HELP!!!
Mě to cuká,třeba když ty střely patriot,nebo co to je střílej po nepřátelskejch letadlech nebo,když dam do pohybu hodně vrtulníkůSentenced píše:No jestli tim myslis totalni zaškuby napriklad ve chvili, kdy znicis najednou velky mnozstvi jednotek, tak to je bohužel normalni a engine ty hry to bohuzel dela, na jakymkoliv patchi, na jakymkoliv HW ...Red Devil píše:Mam níže popsaný komp a při hraní této hry mam problémy s plinulím během zkraje to běží jak víno,pak pomalejc a dojde i na cukání. Nic se mi nehřeje ovladače sem skoušel rozlišení 1024 na 768 detaily střední i sem skusil vypnout rychý zápis na grafice
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Luke trošku kecáRed Devil píše:Já tam mam patch 1.02 a nechce se mě ho měnit,protože s tim mě chodí multiplayer a nechce se mě to na lance zas půl dne dávát do kupyLuke píše:Zkus tam dát patch 1.07 a nový ovladače grafiky. Mě to na cat 4.2 fachá naprosto v pohodě.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jenže mě to necokne mě to třeba na 2 sec. vituhne!!!!Sentenced píše:Luke trošku kecáRed Devil píše: Já tam mam patch 1.02 a nechce se mě ho měnit,protože s tim mě chodí multiplayer a nechce se mě to na lance zas půl dne dávát do kupySám ti potvrdí, že tady zadnej patch nepomuze, ten engine proste občas trošku škubne... v Zero Hour hlavne pri soubojich s Infantry Generalem. Fakt by me zajimalo, jestli by pomohlo vypnuti toho replaye. Ale jak ??
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim - proti napriklad 5ti AI protivnikum a na "špatny" mape je to občas temer nehratelny.. a je jedno jestli mas intel, amd, nvidii nebo ATI. Proste soudruzi z EA udelali nekde chybuRed Devil píše:Jenže mě se taky zdá,že čim výc jednotek,tim je to horší a pomalejší????Sentenced píše:I to se mi občas stane - na necelou sekundu uplnej zasek a pak hra vesele pokračuje....
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi mě potěšil díkesSentenced píše:Souhlasim - proti napriklad 5ti AI protivnikum a na "špatny" mape je to občas temer nehratelny.. a je jedno jestli mas intel, amd, nvidii nebo ATI. Proste soudruzi z EA udelali nekde chybuRed Devil píše: Jenže mě se taky zdá,že čim výc jednotek,tim je to horší a pomalejší????
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je bohužel pravdaSentenced píše:Luke trošku kecáSám ti potvrdí, že tady zadnej patch nepomuze, ten engine proste občas trošku škubne... v Zero Hour hlavne pri soubojich s Infantry Generalem. Fakt by me zajimalo, jestli by pomohlo vypnuti toho replaye. Ale jak ??
btw. Nedoporučuji aplikovat na ZH patch 1.01.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je pravda. Puvodni generals uz temer nehraju, ZH mi prijde ve všech smerech lepší... Jinak ta hra neni nijak plynula ani po LANu a to zamrzí. Nechapu proc to neresi nejakej patch, musi tam byt nejaka chybka. Ten replay mi porad lezi v hlave 
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim, ZH je ve všech směrech lepší. "Juhziz"Sentenced píše:Jo, to je pravda. Puvodni generals uz temer nehraju, ZH mi prijde ve všech smerech lepší... Jinak ta hra neni nijak plynula ani po LANu a to zamrzí. Nechapu proc to neresi nejakej patch, musi tam byt nejaka chybka. Ten replay mi porad lezi v hlave
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To nevadí - tenhle problem se týká jak puvodních Generals, tak ZH. Zkoušel jsem i ruzny rozlišení, občasný škubaní se koná porad...Red Devil píše:Já hlava skopová zapoměl v ůvodu napsat,že mi jde hlavně o ZH původní Generals už jsem dávno zatratil![]()