Project Skull of mystery by Sicco

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

jdou ale trva jim to
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Mě se prvě ten nápad s tou lebkou celkem líbí,nevěděl sem jak kinak vyplnit ten prostor a to že je bílá je jasné,když je to z Punishera,přece ji nebudu dělat šedou nebo černou,to by byla nanic.
Cecilka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cecilka »

Není to špatný... :wink:
Dyš pominu, že nemám rád tyhle agresivní styly, tak to vypadá pěkně... Detaily není potřeba tak řešit. Příště to bude zase lepčí... :roll:
E4400 2.0 @ 3.0 (300x10) ::: Gigabyte 965P-DS3 r. 3.3 ::: 2x1024 MB A-Data EE @ 798 MHz ::: Sapphire X1950GT @ PRO pasiv chlazení [Idle: 37°C
Burn: 48°C] ::: AC Accelero S1 ::: Seasonic 400W ::: Elite 330 ::: Fujitsu-Siemens P19-2P ::: A4tech X718BF ____ hoří mi procesor a nevim, co s tim :-[ 40°C / 68°C (35°C/62°C na def nastavení)
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

Predni maska mi prijde takova zvlastni. Proste kombinace rovnych linii a zaoblenych klu ci co to vlasne je mi prijde celkem nestastna. Proste 2/3 predku jsou hranate a pak se tam naraz objevi jakesi vycnelky, ktere nemaji zadny ucel a pusobi ponekud rusive. Kdyby to byla treba tlama brouka nebo nejakeho zvirete a odpovidala tomu i barva + prislusne vycnelky na bocnicich vypadalo by to uplne jinak.
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

tak za1. je to muj první a ne poslední mod,takže em ještě takový neskušený v tomdle oboru a za 2.to bylo dělané s co nejmenšími finančními nároky celé mě to přišlo cca na 1500 Kč.

Ale zase na fotkách to vypadá divně to musím přiznat ale ve skutečnosti se mi to opravdu líbí :razz:
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VrajaFraja »

tak financema bych se tu neohanel,jak bylo recenu u HUGA, nejsou to hlavni.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Nemohu si pomoci ale porovnavam to se stoobiho provedenim tuningu pro pimp my computer - pctuning.cz, (to okno, bile podsviceni, to oblepeni kose na mechaniky).
Jinak ten gravir se mi nelibi, a nejak mi do toho ani nesedi, a ten predek je az moc divnej, punisher a tamto divne cosi je jako pest na oko...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

M4r1hu4n3 píše:Jinak ten gravir se mi nelibi, a nejak mi do toho ani nesedi, a ten predek je az moc divnej, punisher a tamto divne cosi je jako pest na oko...
Tady přidávám svůj souhlas. Má-li to bejt SKULL, nevim, co tam dělá hlava lva (nebo co to je)... Předek je takovej... já nevim no, měls to nechat radši komplet černý, nebo tu lebku udělat tmavší. Dělá to tam hrozně rušivej dojem.
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

mno a tak se vyjadrim taky...me se libi super napad...to jak tady nekdo psal ,ze je kazdej roh jinej...mno tak k tomus e da ric....nikdo neni masina aby mel vsechno stejny....ty taky nemas pt**a uplne rovnyho :D, ale nic proti...jen prirovnani...co bych zmenil: dal bych bile podsviceny vetracky..pokud se to dela...a pak je vse v poho a nebo vsechno podsviceni v cerveny....pak ta lebka nebude tak mimo, ale me se to libi i takhle :)
`x3on
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od `x3on »

ta lebka tam nesedi jak jiz bylo receno. jinak pekne provedena prace
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

hmm....tak diky no :huh:
Fichen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fichen »

Ten gravir v plexi mas ten obrazek ???? mi se libi dal by si ho tady
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

stahl sem ho z jedne stranky ale už nevim kde a šablonu v PC nemam,ale hledej to normálně pod "šablony pro gravírování"
`x3on
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od `x3on »

jako tu lebku aspon do jine barvy
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak se taky konečně vyjádřím...jak už tu zmiňoval M4r1hu4n3, tak mi tam příjde docela nápadná podoba se SilentX - tím nechci říct, že by mi to vadilo, jen je to zajímavý... :-D Jsem rád, že jsem možná někoho v něčem insporoval...

Co se týká výsledku...musím říci, že v celku se mi to docela líbí, není tam moc prvků, ale jsou slušně sladěné, takže to vypadá komplexně docela hezky. Jen na můj vkus se tam trochu míchají styly - tím myslím gravír v jednom stylu, pak mřížka biohazard, logo Punisheru, apod. Vybral bych jeden prvek a ten použil v různém provedení na více místech. A když už tedy Project Skull, tak lebku a ne biohazard...:) Toť můj názor.

Ale bohužel přetvrval můj názor na ty špice vepředu. Podle mě přímo nesedí ke zbytku čelního panelu...nápad to je hezký, ale osobně bych to udělal z plochého materiálu a jen zakulatil hrany jako u okrajů čelního panelu...to by podle mě vypalo lépe a nepůsobilo by to tak, že to k tomu předku nepatří, ale naopak, bylo by to jeho součástí...nevím, jestli mě přesně chápeš, ale snad ano. Ale jinak se mi to líbí a po dlouhé době je to konečně mod, který je dotažený do konce... :wink:
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

diky,je fakt,že třeba ta mřížka biohazard tu sem měl doma tak sem ji tam dal a časem až budu něco objednávat z netu tak ji vyměním a k tomu předku,když vezmu v potaz že větrák je kulatý tak mi přišlo celkem dobrý udělat ty dva zuby dokulata aby tohle bylo sladěno a hrany kolem dokola sou taky dokulata zaobleny tak mě doufám pochopíš proč sem se rozhodl takto.

A k tomu gravíru,to sem jen chctěl vyzkoušet,je fakt,že se moc nepovedl,ale není to zas až tak hrozné abych ho tam nedal.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“