Project Skull of mystery by Sicco
Moderátor: L4mka
- Bez_n1ck
- Pokročilý
jdou ale trva jim to
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- Sicco2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Cecilka
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Není to špatný...
Dyš pominu, že nemám rád tyhle agresivní styly, tak to vypadá pěkně... Detaily není potřeba tak řešit. Příště to bude zase lepčí...

Dyš pominu, že nemám rád tyhle agresivní styly, tak to vypadá pěkně... Detaily není potřeba tak řešit. Příště to bude zase lepčí...

E4400 2.0 @ 3.0 (300x10) ::: Gigabyte 965P-DS3 r. 3.3 ::: 2x1024 MB A-Data EE @ 798 MHz ::: Sapphire X1950GT @ PRO pasiv chlazení [Idle: 37°C
Burn: 48°C] ::: AC Accelero S1 ::: Seasonic 400W ::: Elite 330 ::: Fujitsu-Siemens P19-2P ::: A4tech X718BF ____ hoří mi procesor a nevim, co s tim :-[ 40°C / 68°C (35°C/62°C na def nastavení)
Burn: 48°C] ::: AC Accelero S1 ::: Seasonic 400W ::: Elite 330 ::: Fujitsu-Siemens P19-2P ::: A4tech X718BF ____ hoří mi procesor a nevim, co s tim :-[ 40°C / 68°C (35°C/62°C na def nastavení)
- Jafido
- Středně pokročilý
Predni maska mi prijde takova zvlastni. Proste kombinace rovnych linii a zaoblenych klu ci co to vlasne je mi prijde celkem nestastna. Proste 2/3 predku jsou hranate a pak se tam naraz objevi jakesi vycnelky, ktere nemaji zadny ucel a pusobi ponekud rusive. Kdyby to byla treba tlama brouka nebo nejakeho zvirete a odpovidala tomu i barva + prislusne vycnelky na bocnicich vypadalo by to uplne jinak.
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
- Sicco2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Nemohu si pomoci ale porovnavam to se stoobiho provedenim tuningu pro pimp my computer - pctuning.cz, (to okno, bile podsviceni, to oblepeni kose na mechaniky).
Jinak ten gravir se mi nelibi, a nejak mi do toho ani nesedi, a ten predek je az moc divnej, punisher a tamto divne cosi je jako pest na oko...
Jinak ten gravir se mi nelibi, a nejak mi do toho ani nesedi, a ten predek je az moc divnej, punisher a tamto divne cosi je jako pest na oko...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý
Tady přidávám svůj souhlas. Má-li to bejt SKULL, nevim, co tam dělá hlava lva (nebo co to je)... Předek je takovej... já nevim no, měls to nechat radši komplet černý, nebo tu lebku udělat tmavší. Dělá to tam hrozně rušivej dojem.M4r1hu4n3 píše:Jinak ten gravir se mi nelibi, a nejak mi do toho ani nesedi, a ten predek je az moc divnej, punisher a tamto divne cosi je jako pest na oko...
- cuir
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mno a tak se vyjadrim taky...me se libi super napad...to jak tady nekdo psal ,ze je kazdej roh jinej...mno tak k tomus e da ric....nikdo neni masina aby mel vsechno stejny....ty taky nemas pt**a uplne rovnyho
, ale nic proti...jen prirovnani...co bych zmenil: dal bych bile podsviceny vetracky..pokud se to dela...a pak je vse v poho a nebo vsechno podsviceni v cerveny....pak ta lebka nebude tak mimo, ale me se to libi i takhle 

- `x3on
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Sicco2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Fichen
- Nováček
-
- Sicco2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- `x3on
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak se taky konečně vyjádřím...jak už tu zmiňoval M4r1hu4n3, tak mi tam příjde docela nápadná podoba se SilentX - tím nechci říct, že by mi to vadilo, jen je to zajímavý...
Jsem rád, že jsem možná někoho v něčem insporoval...
Co se týká výsledku...musím říci, že v celku se mi to docela líbí, není tam moc prvků, ale jsou slušně sladěné, takže to vypadá komplexně docela hezky. Jen na můj vkus se tam trochu míchají styly - tím myslím gravír v jednom stylu, pak mřížka biohazard, logo Punisheru, apod. Vybral bych jeden prvek a ten použil v různém provedení na více místech. A když už tedy Project Skull, tak lebku a ne biohazard...
Toť můj názor.
Ale bohužel přetvrval můj názor na ty špice vepředu. Podle mě přímo nesedí ke zbytku čelního panelu...nápad to je hezký, ale osobně bych to udělal z plochého materiálu a jen zakulatil hrany jako u okrajů čelního panelu...to by podle mě vypalo lépe a nepůsobilo by to tak, že to k tomu předku nepatří, ale naopak, bylo by to jeho součástí...nevím, jestli mě přesně chápeš, ale snad ano. Ale jinak se mi to líbí a po dlouhé době je to konečně mod, který je dotažený do konce...

Co se týká výsledku...musím říci, že v celku se mi to docela líbí, není tam moc prvků, ale jsou slušně sladěné, takže to vypadá komplexně docela hezky. Jen na můj vkus se tam trochu míchají styly - tím myslím gravír v jednom stylu, pak mřížka biohazard, logo Punisheru, apod. Vybral bych jeden prvek a ten použil v různém provedení na více místech. A když už tedy Project Skull, tak lebku a ne biohazard...

Ale bohužel přetvrval můj názor na ty špice vepředu. Podle mě přímo nesedí ke zbytku čelního panelu...nápad to je hezký, ale osobně bych to udělal z plochého materiálu a jen zakulatil hrany jako u okrajů čelního panelu...to by podle mě vypalo lépe a nepůsobilo by to tak, že to k tomu předku nepatří, ale naopak, bylo by to jeho součástí...nevím, jestli mě přesně chápeš, ale snad ano. Ale jinak se mi to líbí a po dlouhé době je to konečně mod, který je dotažený do konce...

- Sicco2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
diky,je fakt,že třeba ta mřížka biohazard tu sem měl doma tak sem ji tam dal a časem až budu něco objednávat z netu tak ji vyměním a k tomu předku,když vezmu v potaz že větrák je kulatý tak mi přišlo celkem dobrý udělat ty dva zuby dokulata aby tohle bylo sladěno a hrany kolem dokola sou taky dokulata zaobleny tak mě doufám pochopíš proč sem se rozhodl takto.
A k tomu gravíru,to sem jen chctěl vyzkoušet,je fakt,že se moc nepovedl,ale není to zas až tak hrozné abych ho tam nedal.
A k tomu gravíru,to sem jen chctěl vyzkoušet,je fakt,že se moc nepovedl,ale není to zas až tak hrozné abych ho tam nedal.