Spiderman 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

me ta grafika neprisla az tak uzasna (odinstalovano), v hlave se mi stale objevovalo "flight simulator". Trochu efektu navic (napr.ohen) a to je tak vse. Letani spajdyho mestem bylo super (a nejlepsi v tunelech kanlu), ale zbytek me po par hodinach (asi 5) omrzel. Nekam vlitnu, nepratele, mlata, obcas nejaka past, proklikat, vymyslet jak na bosse...v Lost Planet bylo alespon pri tom stereotypu co obdivovat, tady koukam na skoro vygenerovane textury. Nektere pohybove ci bojove "gravitacni" hratky mi nesedely, zejmena jejich navaznosti (prislo mi to nedotazene). Tak 65%.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Kazdy ma iny nazor a iny styl ale ked uz to tu ozivujete pridam aj ten svoj.
Naozaj neviem ake by si chcel textury v tak rozlahlej hre ani neviem aky by to malo vyznam, mne pridu budovy aj vsetky postavicky aj obycajnych civilistov dostatocne detailne a mierne komixovo plasticke, po uliciach premava vela aut a kazdeho vodica/vodicku je dokonca vidno cez skla,treba si uvedomit ze ide o velku rozlohu, so spidym sa da rychlo po meste pohybovat a keby mali textury len budov zaberat neviem kolko stoviek MB nebolo by to moc prijemne uz takto sa hra pri rychlom pohybe po meste obcas trha.

Hratelnost mi sadla na 90% kedze hram s gamepadom je to o niecom inom, mne pripada ovladanie dostatocne rozmanite, vsetky tie komba ktore sa postupom hry odomykaju a tak.Vacsinu casu som pouzival vyskok, spomalenie casu pritiahnutie si obete pavucinou do vzduchu a tam som "utocnika" odzbrojil.

Taktiez tocenie nepriatela na pavucine je zabava alebo len taka mala vychytavka ze sa da nepriatelov zavesit pavucinou na stlp s lampou, bitky na streche aut su zabavne a hned neomrzia kedze je niekolko sposobov ako auto napriklad zastavit, dalej nahananie zlodejov a vracanie ukradnutych veci povodnemu majitelovi, fotografovanie pre Daily Bugle, minihry s Marry Jane, o hre za cierneho Spideyho nehovoriac, takto si predstavujem dobre odvedenu komixovu adaptaciu v hre, jedine co ma pocas hry stvalo bola obcas kamera, predovsetkym v interieroch.

Bonusweb 82%
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“