Lukfi píše:=>Bathory: nevím, jestli nechápeš, co jsem chtěl říct, nebo jen děláš, že nechápeš, a je mi to docela jedno. nepřišel jsem se sem hádat a nemám chuť ti nic dalšího odpovídat.
Lukfi, zamysli se trochu... míra úspěšnosti pisatelů článků se neměří tím, že se tobě nebo dalším 10 lidem nelíbí jeho styl, úprava, velikost fontu nebo auto, ve kterém jezdí, když si jeho články pravidelně čte tisíckrát víc jiných čtenářů
Lukfi píše:odpovědi typu "když se vám to nelíbí, tak to nečtěte" znějí dost neprofesionálně.
Stejně tak jako televize či rádia soupeří o co největší počet diváků a posluchačů, tak i internetové magazíny jsou úspěšné podle toho, jakou mají návštěvnost. A když má někdo ve svých řadách člověka, který je sice kontroverzní, ale jeho články jsou jedny z nejčtenějších, tak nemůžeš čekat, že mu šéfredaktor bude dávat od rána do večera klystýr.
Já nechápu, co se ti nelíbí na svobodný volbě něco nečíst, nesledovat? Mě se třeba nelíbí Obrovi komentáře pod články a tak je vůbec nečtu (ani články), nelíbí se mi zpravodajství na Primě, přepnu na ČT, rááádio Impuls nemůžu ani vystát... poslouchám tedy rádio Beat. Chápeš to? Než abych do každýho zpravodajství, TV, rádia, internetovýho magazínu atd. psal, co všechno se mi nelíbí a jaký redaktory by měl jejich šéf vyhodit, protože jsou naprosto nemožný, tak raději využiju toho, že tady není jenom jedna TV a jedno rádio a jeden internetovej magazín a jdu ke konkurenci.

Tím neříkám, že si nemáš na nic stěžovat, ale jsou jistý případy, kdy tvoje stížnost bude pouze plácnutím do vody a ztrátou času...
shadow píše:Bathory: a psal jsem já něco o tom, že OBR je tvým kolegou z redakce? Kolegiální podpora se snad nemusí omezovat jenom na hranice redakce, stejně jako se v mém oboru nemusí omezovat jen na hranice naší AK...
Proto jsem napsal, že zde vystupuji jako moderátor, ale to tobě nestačí a hned spekuluješ a dáváš dohromady věci, o kterých víš prd
shadow píše:Dále se této diskuze s Tebou na toto téma nebudu účastnit. Nemá smysl.

Kolika lidem to zde ještě napíšeš? Ale jen tak dál. Za chvíli svojí neúčastí ulevíš všem deseti lidem, kteří zde diskutují.
shadow píše:Pouze jsem chtěl naznačit jisté možné motivy tvé obhajoby pana Obermaiera zde a tvého zpochybňování legitimity zdejší kritiky, což jsem považoval za potřebné.
Ano, ty můžeš naznačovat, spekulovat a rejt do jiných... když se to otočí, tak hned trucuješ a končíš...