Novinky na PCT - Co se vám líbí a nelíbí?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Maxtor píše:autor vzdy vystupuje za dane medium.. ne sam za sebe..
Pokud potom vidis jako neprofesionalni to, ze nekdo rekne: "Nelibi se ti Mercedes, kup si Audi".. nevim no.. zijes asi nekde jinde.. s medii je situace totiz naprosto stejna..
Nebo bezne pises do novin jaky je ktery autor idiot a zaslepenec..? :)
Ano, přesně tak, autor vystupuje za médium, ne sám za sebe. Proto mi přijde nadmíru komické, když jeden z novinkářů vytvoří thread, jehož účelem je nasbírat připomínky a vzít si je k srdci, a další přijde, a začne prskat, že on rozhodně nic měnit nebude, že píše novinky pro sebe... no nemusím snad opisovat OBRův post. Tomu říkám jednota :roll:
No a hlášky typu "nelíbí se ti mercedes, kup si audi" tady opravdu nejsou na místě - tady jsme v showroomu mercedesu a páni novinkáři by se nám měli snažit prodat svoje výtvory, ne nás posílat ke konkurenci, nemyslíš?
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

To s tím Federmanem más pravdu, ale není to nejaka agrese vuci nemu, ale vuci tomu co pise a co me kdysi dávno psal, ale to tu neminim rozebirat....(nemá smysl). OBR aspon nevyklada samy bludy narozdil od federmanna ;)
Navíc já nikomu nezacnu nadávat sproste, coz tady je to klasika. Na jinym foru se to vidi jednou za tisic let, ne-li vubec.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Lukfi píše:A Bathory, tys tomu fakt nasadil korunu, tohle je přesně to místo, kde si lidé mají stěžovat, a odpovědi typu "když se vám to nelíbí, tak to nečtěte" znějí dost neprofesionálně.
Kdybys Lukfi četl všechno a ne jen první větu, tak bys ses dostal k bodu, kde píšu že ano, tohle je to místo pro stížnosti. Takže si stěžujte, ale nechoďte se sem účelově hádat. A pokud se někdo jako ty hádá s Obrem už celý věky a vidíš, že to k ničemu nevede, tak bys už jako rozumnej člověk mohl pochopit, že tu jen ztrácíš čas.
Lukfi píše:Ano, přesně tak, autor vystupuje za médium, ne sám za sebe. Proto mi přijde nadmíru komické, když jeden z novinkářů vytvoří thread, jehož účelem je nasbírat připomínky a vzít si je k srdci, a další přijde, a začne prskat, že on rozhodně nic měnit nebude, že píše novinky pro sebe... no nemusím snad opisovat OBRův post. Tomu říkám jednota :roll:
No a hlášky typu "nelíbí se ti mercedes, kup si audi" tady opravdu nejsou na místě - tady jsme v showroomu mercedesu a páni novinkáři by se nám měli snažit prodat svoje výtvory, ne nás posílat ke konkurenci, nemyslíš?
A nemyslíš, že tohle je záležitost šéfredaktora? Když budou Obrovi novinky čtenější než ty tvoje, má šéfredaktor důvod, aby ho tlačil do nějaké změny? Když se rozhlédneš okolo, spoustě lidí se jeho novinky libí, evidentně jsou tedy čtený... pokud se ti nelíbí, říkám to znovu, nečti je a nemusí je číst ani Lojza z Horní Dolní, ani Franta Lopata z Trutnova. A naopak. Až nastane situace, že šéfredaktor zjistí, že jeho články nikdo nečte... skončí...
shadow píše:Myslím, že zde prezentovaný přístup Bathoryho není jen projevem kolegiální podpory, ale je dle mého názoru určován i jeho současnou novinářskou a podnikatelskou pozicí a řekl bych i určitou spoluprací jeho magazínu s PCT (soudě podle /nejen/ jeho článků, které ve spolupráci s CDR-Hard na PCT vychází). Takže si nemyslím, že by zde Bathory vystupoval jen z pozice moderátora :roll:
Shadowe, ty ses za ty roky tady vůbec nezměnil... pořád střílíš od boku, a pořád vedle. Takže:
1) Obr není můj kolega z redakce, protože v redakci PCT nejsem.
2) Obra jsem za jeho výstupy vůči čtenářům v komentářích pod recenzemi už mnohokrát kritizoval... jenom z toho tady nedělám takový tyjátr jako ty a další.
3) Spolupráce CDR-Hard a PCT se vždy dojednávala na úrovni šéfredaktorů nebo majitelů. Věřím tomu, že ty jsi schopen vysvětlit, proč Obra u těchto jednání nezbytně potřebujeme, ale je to vážně směšný :lol:

Ještě něco? :roll:
Bathory
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Hehe, to je ale veselo ... opet jste se ukazali (a nasledovali kam jsem vas jak ovce chtel mit), jak jste mali a hloupi ... ze vam to stoji proti nekomu stale bojovat a patlat se v nedulezitych vecech ...

Podivejte vy jelitka ... me je mozna i dvakrat vic let nez vam ... a z toho duvodu si z vas cele ty roky delam proste prdel a vy mi to zerete a serete se z toho ... kdo nema dost silne ego a v zivote nic nedokazal tak me bude "stale pronasledovat" ale uz to pochopte! mam z vas pouze prdel a jste mi volni ... jak guma u trencli myho dedka ...

Ja si proste budu psat CO CHCI, uz to pochopte zavistive socky( ano to je spravny vyraz pro tuto zavistivou sortu individui, kteri sotva dochodili zakladku a chtej jit po me ... po panovi s titulem, a velmi uspesnym zivotem ...)
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

OBR píše:Podivejte vy jelitka ... me je mozna i dvakrat vic let nez vam ... a z toho duvodu si z vas cele ty roky delam proste prdel a vy mi to zerete a serete se z toho ... kdo nema dost silne ego a v zivote nic nedokazal tak me bude "stale pronasledovat" ale uz to pochopte! mam z vas pouze prdel a jste mi volni ... jak guma u trencli myho dedka ...
klasika...
OT:mno ked ti zije dedko tak nemozes mat tolko rokov :lol:
inac mam tie foto penrynu ak ich chces dat do noviniek...
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

=>Bathory: nevím, jestli nechápeš, co jsem chtěl říct, nebo jen děláš, že nechápeš, a je mi to docela jedno. nepřišel jsem se sem hádat a nemám chuť ti nic dalšího odpovídat.
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

tak trochu sledujem tuto vasu debatu ale vobec jej nerozumiem. myslim ze obrmaier pise slusne clanky a zaujimave novinky (teda vacsinou, tiez nie vzdy s nim suhlasim). to ako sa vyjadruje pod clankami a tu na fore je uplne jeho vec. aj ked sa mi jeho vystupovanie voci niektorym vobec nepaci. nerozumiem ani jemu ze na tych patnastrocnych dementov co na neho utocia vobec reaguje. ale nestacilo sem napisat ze Obrmaier pise to co sa ludom celkom paci ale toto a toto by ste na tom zmenili. to tu kazdy z vas musel napisat ze je s nim nespokojny (vacsinou preto ze s nim mate osobne spory?).

Inak aby som nebol OT. Lukfi pise tiez dobre novinky ale odkedy ich pisete viacery a nie on sam ako to tu vacsinou bolo su novinky zaujimavejsie, je ich viac a aj pestrejsie.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Jak si pročítám tady tuto recenzi, tak nechápu jednu věc a to, proč se do OBRa pořád navážíte... Mě se osobně OBRovi recenze líbí protože je píše na vysoké úrovni, ale novinky jsou už trochu horší ale ne tak, aby jste se do něho museli navážet... Je sice pravdou, že jeho chování k určitým userům na PCTf je neprofesionální, ale jak jde vidět, tak to se bohužel nezlepší... :roll:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Bathory: a psal jsem já něco o tom, že OBR je tvým kolegou z redakce? Kolegiální podpora se snad nemusí omezovat jenom na hranice redakce, stejně jako se v mém oboru nemusí omezovat jen na hranice naší AK...

k bodu číslo 3) nechápu smysl tvé odpovědi a na co z mého příspěvku by jako měla reagovat.

Dále se této diskuze s Tebou na toto téma nebudu účastnit. Nemá smysl. Pouze jsem chtěl naznačit jisté možné motivy tvé obhajoby pana Obermaiera zde a tvého zpochybňování legitimity zdejší kritiky, což jsem považoval za potřebné. Ale jinak tímto končím v této začínající žabomyší při.

Na OBRa dále také není třeba reagovat. Jeho očividný nedostatek pokory a opět projevená nabubřelost mluví sama za sebe.
show must go on..
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Lukfi píše:=>Bathory: nevím, jestli nechápeš, co jsem chtěl říct, nebo jen děláš, že nechápeš, a je mi to docela jedno. nepřišel jsem se sem hádat a nemám chuť ti nic dalšího odpovídat.
Lukfi, zamysli se trochu... míra úspěšnosti pisatelů článků se neměří tím, že se tobě nebo dalším 10 lidem nelíbí jeho styl, úprava, velikost fontu nebo auto, ve kterém jezdí, když si jeho články pravidelně čte tisíckrát víc jiných čtenářů :oops:
Lukfi píše:odpovědi typu "když se vám to nelíbí, tak to nečtěte" znějí dost neprofesionálně.
Stejně tak jako televize či rádia soupeří o co největší počet diváků a posluchačů, tak i internetové magazíny jsou úspěšné podle toho, jakou mají návštěvnost. A když má někdo ve svých řadách člověka, který je sice kontroverzní, ale jeho články jsou jedny z nejčtenějších, tak nemůžeš čekat, že mu šéfredaktor bude dávat od rána do večera klystýr. :wink:

Já nechápu, co se ti nelíbí na svobodný volbě něco nečíst, nesledovat? Mě se třeba nelíbí Obrovi komentáře pod články a tak je vůbec nečtu (ani články), nelíbí se mi zpravodajství na Primě, přepnu na ČT, rááádio Impuls nemůžu ani vystát... poslouchám tedy rádio Beat. Chápeš to? Než abych do každýho zpravodajství, TV, rádia, internetovýho magazínu atd. psal, co všechno se mi nelíbí a jaký redaktory by měl jejich šéf vyhodit, protože jsou naprosto nemožný, tak raději využiju toho, že tady není jenom jedna TV a jedno rádio a jeden internetovej magazín a jdu ke konkurenci. :) Tím neříkám, že si nemáš na nic stěžovat, ale jsou jistý případy, kdy tvoje stížnost bude pouze plácnutím do vody a ztrátou času...
shadow píše:Bathory: a psal jsem já něco o tom, že OBR je tvým kolegou z redakce? Kolegiální podpora se snad nemusí omezovat jenom na hranice redakce, stejně jako se v mém oboru nemusí omezovat jen na hranice naší AK...
Proto jsem napsal, že zde vystupuji jako moderátor, ale to tobě nestačí a hned spekuluješ a dáváš dohromady věci, o kterých víš prd :wink:
shadow píše:Dále se této diskuze s Tebou na toto téma nebudu účastnit. Nemá smysl.
:lol:
Kolika lidem to zde ještě napíšeš? Ale jen tak dál. Za chvíli svojí neúčastí ulevíš všem deseti lidem, kteří zde diskutují. :thumbsup:
shadow píše:Pouze jsem chtěl naznačit jisté možné motivy tvé obhajoby pana Obermaiera zde a tvého zpochybňování legitimity zdejší kritiky, což jsem považoval za potřebné.
Ano, ty můžeš naznačovat, spekulovat a rejt do jiných... když se to otočí, tak hned trucuješ a končíš... :)
Bathory
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Bathory píše:Lukfi, zamysli se trochu... míra úspěšnosti pisatelů článků se neměří tím, že se tobě nebo dalším 10 lidem nelíbí jeho styl, úprava, velikost fontu nebo auto, ve kterém jezdí, když si jeho články pravidelně čte tisíckrát víc jiných čtenářů :oops:
Kritizoval jsem tady snad OBRův styl psaní? :?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

OBR píše:Hehe, to je ale veselo ... opet jste se ukazali (a nasledovali kam jsem vas jak ovce chtel mit), jak jste mali a hloupi ... ze vam to stoji proti nekomu stale bojovat a patlat se v nedulezitych vecech ...

Podivejte vy jelitka ... me je mozna i dvakrat vic let nez vam ... a z toho duvodu si z vas cele ty roky delam proste prdel a vy mi to zerete a serete se z toho ... kdo nema dost silne ego a v zivote nic nedokazal tak me bude "stale pronasledovat" ale uz to pochopte! mam z vas pouze prdel a jste mi volni ... jak guma u trencli myho dedka ...

Ja si proste budu psat CO CHCI, uz to pochopte zavistive socky( ano to je spravny vyraz pro tuto zavistivou sortu individui, kteri sotva dochodili zakladku a chtej jit po me ... po panovi s titulem, a velmi uspesnym zivotem ...)
Upřímně řečeno - takto formulovat příspěvek do debaty umí pouze Z.O. :blee:

2 Z.O.: Pokud budu mluvit za sebe: Vážím si Tvých recenzí i newsek, ale tento styl Tvého jednání mně nejenom uráží, ale i sere. A to slovo "sere" nehodlám v tomto případě zaměňovat za "s**e". :P

Zdravím tímto Z.O.

Podepsán:

Ing.R.S. aka "Shit" , stáří 44 let, majitel jedné prosperující firmy v HK kraji.

//Fifi: Promazáno. Každé další OT bude navženo na kartu.
666 Diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666 Diablo »

Tak jsem si precetl thread a reknu asi toto... Me se OBRovy clanky libi. Pokud to jsou recenze, tak jsou psany na vysoke urovni, naprosto profesionalne (minimalne diky jeho recenzi na Asus Striker Extreme jsem se rozhodl ke koupi) a co se tyce novinek, tak i kdyz je pise zaujate (a to pouze obcas), tak jsou to doopravdy novinky (o hodne vecech se od nej dozvidam jako od prvniho). A pokud se prece nekomu nelibi jeho nazor, tak si z urciteho clanku vezmu jen tu faktickou cast (vzdycky doklada nejaky obrazek, graf ci stroha cisla) a jeho nazor neberu v potaz ne? Precejenom nejsme MF Dnes, aby tu clovek musel mit vystudovanou zurnalistiku a psat dle presnych pravidel. Jenom mi ted vrta hlavou jista vec... a to, ze OBR ma Strikera, ale vzhledem k jeho "vybusne povaze" na mne asi nebude mit cas aby mi s nim trochu poradil, co? :-)) Zvlast kdyz se kouknu do jeho ICQ profilu, kde ma napsano "koho neznam, tomu neradim" :-)) Jinak hlavni vec tady s tema hadkama.... OBR se musi trhat smichy.... dycky napise prispevek tak, aby co nejvic lidi nasral a pak jen cte ty stranky a stranky reakci... Asi ma veselo :-))
Naposledy upravil(a) 666 Diablo dne pát 12. říj 2007, 20:34, celkem upraveno 1 x.
EVGA nForce 790i SLI FTW Digital PWM, Intel Core2Quad Q9650 @ 4.0 GHz, ThermalRight IFX-14 + HR-10 + Noctua NF-P12-1300, OCZ DDR3 SLI-Ready Edition OCZ3N1800SR4GK 4x2GB 1800MHz CL8, EVGA GeForce GTX295 + EVGA 9800GT Single Slot (PhysX), WD Raptor WD740ADFD (74GB SATA NCQ), WD Caviar Black WD6401AALS (640GB), WD Caviar WD6400AAKS, SoundBlaster X-Fi Fatal1ty FPS, case Thermaltake Armor+ VH6000BWS, DVD-RW ASUS DRW-1814BLT a DRW-2014L1T, Zalman ZM-MFC2, Thermaltake ToughPower W0106RE 700W, HP w2408 24'' LCD, Logitech G15 Keyboard, Logitech G9 Laser Mouse, Logitech Z-5500 THX Repro, Windows 7 Ultimate x64
klemikaze
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klemikaze »

OBR píše:Hehe, to je ale veselo ... opet jste se ukazali (a nasledovali kam jsem vas jak ovce chtel mit), jak jste mali a hloupi ... ze vam to stoji proti nekomu stale bojovat a patlat se v nedulezitych vecech ...

OBře OBře, píšeš dobře, nic proti tobě nemam, ale tohle už je trochu moc ne? Zkus trochu víc kopat za PCT a míň za svoje ego...
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk... :-P
nnevimm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nnevimm »

Já teda taky nevím ,co se vám na obrových článcích nelíbí. Jak bylo řečeno - nejsou tak suché - jako ostatní. Líbi se mi jeho a líbíli se mi i lukFiho články právě z toho samého důvodu. Podle mě kdo si nedokáže udělat na danou věc vlastní názor a posudek a do mozku se mu vrývají jen přesně přečtené informace ,které si přečetl v novince ,jen k vůli tomu ,že nedokáže rozlišit názor autora od faktů které jsou v novince poznamenané ,není s ním něco v pořádku.
Když mě článek nebaví ,přecházím právě a pouze k těm faktům (popř. grafům) .Kdyby bylo těchto novinek víc ,zcela jistě bych přešel ke konkurenci.

K OBRovému vyjadřování.
Já se rozhodně nezastávám stylu jakým se OBR vyjadřuje zde ,na PCTF. Nadruhou stranu ho ale docela chápu. Mě málo co rozhodí ,ale kdybych měl pod každou novinkou číst 20 komentářů ostře kritizujících jaho novinky od lidí ,kteří si ani novinku nepřečetly ,kritizují jen z důvodu ,že autor je právě on ,o dané problematice nic nevědí a ještě si naklikávají "souhlas" ,aby vypadaly důležitě ,asi bych se neudržel a taky se začal vyjadřovat sprostě.
Beru jeho příspěvky s nadhledem . Vím ,že on se u celého tohoto theardu celkem slušně doma baví. To já celkem taky. Nemůžu si pomoci ,ale hodně lidí tady to bere moc vážně ,až nasmyslně. Vždyť nejde o život lidi :)

edit: To přilašování je snad "rozbitý" . Už podruhé ze mě udělalo Anonyma :wink:

//edit Wilik - opraveno
Desktop - Intel C2Q Q6600 + Accelero freezer 7 pro , ATI HD5850 , Patriot 2GB DDR2 800MHz , Samsung F1 320GB , ASUS P5Q pro (intelP45) , Chiftec 650W , Samsung 24" BX2440 , Microsoft keyboard + mouse , Logitech 5.1 repro, Windows Seven 64bit Ultimate
NTB - MacBook Pro 13" MID10 , C2D 2,4Ghz , NVidia 320M 256MB , 4GB RAM 1366MHz DDR3 , 250GB HDD 54k rpm, unibody case, Mac OS X Lion
Phone - iPhone 4 16GB, iOS 4.3.3
Tablet - iPad 2 16GB, 3G, iOS 4.3.3
klemikaze
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klemikaze »

Jo, obr píše dobře a taky by mě štvalo kdyby mě lidi tepali kvůli mýmu názoru, ale prostě způsob kterym odpovídá neni pro redaktora úplně odpovídající.

A chápu že se na tom baví, celkem mu závidim že se nad to dokáže tak povznýst, pro mě je PCT celkem důležitej, ale třeba školu mam na háku :)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

good 8-) jamesdean(C)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Poslední dobou se mi mco nelíbí trend, kdy jsou názvy novinek psány dost "bulvárně". Viz poslední případ o rozdělení společnosti Asus pojmenovaný "Asus se rozpadá!". Působí to dost divně, aspoň na mě.
Goldnoob team proud member!
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

tak tu sa pripajam k thellwinovi. pripadam si ako keby som prisiel na sme.sk. nejde len o asus sa rozpada ci test 9800Gx2 buduci tyzden ale v posledom case je kazdy druhy nazov novinky aspon mierne zavadzajuci.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
klemikaze
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klemikaze »

Sry, beru to na vědomí a zlepšim se :)
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“